Sa putem vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 4 • Distribuiţi
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
A-ti dori sa putem vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit?
Sa putem vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit
Ar fi super daca am pute vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit . Ne-ar ajuta foarte mult atunci, cand am vrea sa facem schimb de bannere cu alte forumuri la fel de populata ca ale noastre.
Re: Sa putem vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit
Daca nu ma insel, a mai fost o astfel de propunere parca. Oricum, ideea in sine este buna. Asa s-ar putea observa care forumuri au o activitate mai buna si s-ar putea realiza un "antremanent" intre acestea.
Re: Sa putem vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit
Va fi un fel de competitie, fiecare o sa vrea sa ajunga pe locul 1, muncind mai mult la forumul lui, la subiecte, la grafica...
Votez DA
Votez DA
Votez DA ! Bravo , este o idee bună
Un top/clasament al forumurilor...da, mi se pare interesant, putina competitie nu strica niciodata, si totodata afli la ce nivel esti cu forumul...e buna ideea, o sustin.
Vot DA
Vot DA
Intra pe www.forumgratuit.ro , jos de tot ai "Catalog forumuri" alegi o categorie si iti va afisa clasamentul forumurilor ce sunt create pe acea categorie, exemplu : https://www.forumgratuit.ro/ro/informatica-internet/grafica-design-433.htm
Matei.- Membru onorific
Varsta : 32
Localizare : Deva - Nu ofer suport prin mesagerie!
Data înscrierii : 13/11/2009
Mulțumiri : 2
Matei Graphics, autorul se refera la un top general, nu impartit pe categorii.
Top general da , acum mi-am dat seama, scuze.
Matei.- Membru onorific
Varsta : 32
Localizare : Deva - Nu ofer suport prin mesagerie!
Data înscrierii : 13/11/2009
Mulțumiri : 2
Cand se "aplica" aceasta sugestie?
Madutzza, sugestiile nu se aplica pe un anumit termen, numai tehnicienii vor decide daca vor aplica sau nu aceasta sugestie tinand cont daca ar mai fi sugestii asemanatoare si pe celelalte forumuri de suport straine
Vizitato- Vizitator
Este chiar o idee foarte buna cu care sunt de acord.
Asa toti si-ar da silinta ca forumul lor sa fie bine organizat si sa ajunga in top.
Deci votez DA.
Asa toti si-ar da silinta ca forumul lor sa fie bine organizat si sa ajunga in top.
Deci votez DA.
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Cand un forum este acceptat ca sa fie promovat sa fie trimis un mesaj privat tuturor membrilor de pe forum gratuit cu forumul
» Cum pot muta un sondaj intr-o alta pozitie in forum? [R]
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Donatii | Contact | Semnale
» Anunt,Voteaza forumul nostru si Bine ati venit pe forumul...
» Cum pot muta un sondaj intr-o alta pozitie in forum? [R]
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Donatii | Contact | Semnale
» Anunt,Voteaza forumul nostru si Bine ati venit pe forumul...
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum