Cand un forum este acceptat ca sa fie promovat sa fie trimis un mesaj privat tuturor membrilor de pe forum gratuit cu forumul
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
A-ti dori ca atunci cand un forum este acceptat ca sa fie promvat sa fie trimis un mesaj privat tuturor membrilor de pe forum gratuit cu forumul respectiv?
Cand un forum este acceptat ca sa fie promovat sa fie trimis un mesaj privat tuturor membrilor de pe forum gratuit cu forumul
Cand un forum este acceptat ca sa fie promvat sa fie trimis un mesaj privat tuturor membrilor de pe forum gratuit cu forumul respectiv .Astfel ar fi mai bine promovat forumul.
Re: Cand un forum este acceptat ca sa fie promovat sa fie trimis un mesaj privat tuturor membrilor de pe forum gratuit cu forumul
Trimiterea unui astfel de mesaj ar insemna spam (trimiterea unui mesaj, continut reclama, faca acordul destinatarului). Asta ar insemna, ca eu si Lizzard, care ne ocupam de aceasta sectiune, mai des, sa fim banati pentru incalcarea regulamentului (hai ca e buna asta).
Acest forum are ca scop principal suportul, atat in ajutarea problemelor dvs. cat si in suportul pentru hitskin.com sau blogratuit.ro, platforme ce tin de forumgratuit.ro. Promovarile si Graphic design au fost create de noi, staff-ul, pentru a va ajuta pe dvs. in dezvoltarea forumului, dar in nici un caz nu ne vom axa pe dezvoltarea prea multa a lor.
Am face acelasi lucru cand schimbi macaz-ul la o cale ferata, trenul s-ar duce in alta parte ... noi dorim sa ne pastram linia pe suport.
Cred ca iti dai seama ca raspunsul meu este nu si voi respinge eu aceasta sugestie. I-o voi inainta si administratorului, daca el va dori s-o readauc in sugestii pentru acordarea de voturi, o voi readauce si iti voi lasa un mesaj.
Sugestie respinsa si trimisa in Arhiva
Acest forum are ca scop principal suportul, atat in ajutarea problemelor dvs. cat si in suportul pentru hitskin.com sau blogratuit.ro, platforme ce tin de forumgratuit.ro. Promovarile si Graphic design au fost create de noi, staff-ul, pentru a va ajuta pe dvs. in dezvoltarea forumului, dar in nici un caz nu ne vom axa pe dezvoltarea prea multa a lor.
Am face acelasi lucru cand schimbi macaz-ul la o cale ferata, trenul s-ar duce in alta parte ... noi dorim sa ne pastram linia pe suport.
Cred ca iti dai seama ca raspunsul meu este nu si voi respinge eu aceasta sugestie. I-o voi inainta si administratorului, daca el va dori s-o readauc in sugestii pentru acordarea de voturi, o voi readauce si iti voi lasa un mesaj.
Sugestie respinsa si trimisa in Arhiva
Subiecte similare
» Administratorul sa poata trimite un mesaj privat tuturor membrilor deodata.
» Sa putem vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit
» Cum trimis mesaj privat si mail la toti useri depe forumu-l meu.
» Nu-mi mai apare jos pe ce motoare de cautare este promovat forumul
» Cum pun efect atunci cand primesc mesaj privat
» Sa putem vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit
» Cum trimis mesaj privat si mail la toti useri depe forumu-l meu.
» Nu-mi mai apare jos pe ce motoare de cautare este promovat forumul
» Cum pun efect atunci cand primesc mesaj privat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum