Sa putem vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 4 • Distribuiţi
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
A-ti dori sa putem vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit?
Sa putem vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit
Rezumarea primului mesaj :
Ar fi super daca am pute vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit . Ne-ar ajuta foarte mult atunci, cand am vrea sa facem schimb de bannere cu alte forumuri la fel de populata ca ale noastre.
Ar fi super daca am pute vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit . Ne-ar ajuta foarte mult atunci, cand am vrea sa facem schimb de bannere cu alte forumuri la fel de populata ca ale noastre.
Re: Sa putem vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit
Am votat da deoarece ar fi curios sa vad cum sta forumul meu in clasament.
Re: Sa putem vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit
-Si eu Votez DA...Ar fi Minunat
Eu as sugera sa se aplice aceasta idee ! Multi se lauda ca forumurile lor sunt foarte bune , membri multi , vizite multe .etc ! Asa ca mai bine ar hotara un " Top ForumGratuit "
Ultima editare efectuata de catre p0k3r` in Vin Iun 17, 2011 10:47 am, editata de 1 ori
p0k3r`, Boldul şi culorile sunt rezervate pentru moderare. Puteti folosi in schimb caractere italice sau subliniate.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Mulţumesc pentru înţelegere!
valentin000100, respect.. vot:da!
Am votat da!
Mi se pare utila propunerea. Un top general...
Asa ne vom vedea forumurile noastre unde se afla, eu mi-as dori asta..
Mi se pare utila propunerea. Un top general...
Asa ne vom vedea forumurile noastre unde se afla, eu mi-as dori asta..
Qouk- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : ForumGratuit
Data înscrierii : 03/07/2011
Mulțumiri : 0
Nu mă încântă foarte mult această idee.Uitându-vă la analizele pe care le-aţi cerut şi le-au cerut şi alţii pe forumgratuit, este clar unde vă poziţionaţi şi vedeţi acolo sfaturi, aşa analizele n-ar avea rost că-şi dau seama din acel top de ce mai trebuie sau nu.
S-ar creea certuri între administratori şi nici n-ar mai exista parteneriate, toţi vor fi dornici să aibe membrii şi cine doreşte să-şi facă un nou forum nu va avea succes, toţi din top în primele locuri vor face tot posibilul să nu se afle de acel forum.
Aşa forumgratuit ar fi tărâmul obsedaţilor de reputaţie, aici este ceva gratuit pentru toţi şi fiecare consideră să zicem un anumit forum pe locul ¤1 în topul tuturor forumurilor.
Contra şi vă rog să vă uitaţi şi la ce-am argumentat, mai ales stafful nu cred că vrea să fie reclamaţii: X mi-a furat 100 de membrii, afară cu el din top, fură membrii!
S-ar creea certuri între administratori şi nici n-ar mai exista parteneriate, toţi vor fi dornici să aibe membrii şi cine doreşte să-şi facă un nou forum nu va avea succes, toţi din top în primele locuri vor face tot posibilul să nu se afle de acel forum.
Aşa forumgratuit ar fi tărâmul obsedaţilor de reputaţie, aici este ceva gratuit pentru toţi şi fiecare consideră să zicem un anumit forum pe locul ¤1 în topul tuturor forumurilor.
Contra şi vă rog să vă uitaţi şi la ce-am argumentat, mai ales stafful nu cred că vrea să fie reclamaţii: X mi-a furat 100 de membrii, afară cu el din top, fură membrii!
Vizitato- Vizitator
Eu votez NU
Chiar nu vreau sa stiu pe unde se afla forumul meu,..oricum joss de tot..
Si chiar toate forumurile forumgratuit.ro?
Mai bine doar forumurile din romania..
Chiar nu vreau sa stiu pe unde se afla forumul meu,..oricum joss de tot..
Si chiar toate forumurile forumgratuit.ro?
Mai bine doar forumurile din romania..
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Cand un forum este acceptat ca sa fie promovat sa fie trimis un mesaj privat tuturor membrilor de pe forum gratuit cu forumul
» Cum pot muta un sondaj intr-o alta pozitie in forum? [R]
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Donatii | Contact | Semnale
» Anunt,Voteaza forumul nostru si Bine ati venit pe forumul...
» Cum pot muta un sondaj intr-o alta pozitie in forum? [R]
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Donatii | Contact | Semnale
» Anunt,Voteaza forumul nostru si Bine ati venit pe forumul...
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum