Sa putem vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 4 • Distribuiţi
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
A-ti dori sa putem vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit?
Sa putem vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit
Rezumarea primului mesaj :
Ar fi super daca am pute vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit . Ne-ar ajuta foarte mult atunci, cand am vrea sa facem schimb de bannere cu alte forumuri la fel de populata ca ale noastre.
Ar fi super daca am pute vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit . Ne-ar ajuta foarte mult atunci, cand am vrea sa facem schimb de bannere cu alte forumuri la fel de populata ca ale noastre.
Re: Sa putem vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit
si eu votez da la cat am muncit eu la forumul meu si cati membri am s-ar recunoaste si valoarea lui votez DA pentr a se face un top al tuturor forumurilor de pe forum gartuit macar un top 100 sau top 50
Re: Sa putem vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit
Eu votez DA , deoarece ar fi frumos ca fiecare sa vada pe ce loc este, intr-un top general ! Este foarte buna ideea !
Si eu votez DA.Pare o idee buna
Vizitato- Vizitator
Am votat da, este o idee buna, chiar as fii curios sa vad pe ce loc se afla forumul meu
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Votez da, dar nu pe activitate şi populaţie, s-a invetat spam zone, dăăă ! S-a invetat multi account, dăăă ! Ci pe tutoriale, pe seriozitate, pe vechime.
Vizitato- Vizitator
Sopirla, cine crezi ca va intra pe forumul tau sa vada ce contine? un catalog este creat automat in baza unor date statistice.
off topic: ce inseamna "dăăă"?
off topic: ce inseamna "dăăă"?
Da pentru ca doresc chestia asta si e o idee foarte buna !
Da este top ala catalog nu e topc si ala ca la catalog sectiunea metin2 eu sunt pe locul 3 cu forumul:D:D:D:D:D
si eu am un forum si as vrea sa stiu pe ce numar e:D si am votat DA
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Cand un forum este acceptat ca sa fie promovat sa fie trimis un mesaj privat tuturor membrilor de pe forum gratuit cu forumul
» Cum pot muta un sondaj intr-o alta pozitie in forum? [R]
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Donatii | Contact | Semnale
» Anunt,Voteaza forumul nostru si Bine ati venit pe forumul...
» Cum pot muta un sondaj intr-o alta pozitie in forum? [R]
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Donatii | Contact | Semnale
» Anunt,Voteaza forumul nostru si Bine ati venit pe forumul...
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum