Cum pot muta un sondaj intr-o alta pozitie in forum? [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot muta un sondaj intr-o alta pozitie in forum? [R]
cum pot da un sondaj in partea stanga sau dreapta? de ex aveti si voi acel sondaj cu "Vreti sa stiti ce forumuri..." ?
Ultima editare efectuata de catre FaNtAzI in Sam Feb 21, 2009 11:59 am, editata de 2 ori
Re: Cum pot muta un sondaj intr-o alta pozitie in forum? [R]
Vă rog puneţi un titlu explicit pentru a primi un răspuns, sau veţi primi WARN !
Daca dupa 24 de ore de la acest avertisment nu il schimbati, topicul va merge la gunoi.
Folosiţi butonul EDITEAZĂ pentru a edita titlul si a scrie corect in postare.
Nu mai răspundeţi in topicuri fără titlul clar, riscaţi un WARN !
Vizitato- Vizitator
acum imi raspundeti cineva?
PA / Module - Portal & Widget-uri - Gestiunea widget-urilor forumului - Agati si tragi sondajul ( drag'n'drop ) in locul dorit, pe partea singa / dreapta , in cazul homepage, iar in portal, ai aceeasi optiune, insa acolo ai mai multe variante de pozitionare, tot prin drag'n'drop, respectiv :
header, left, center, right, footer , adica :
sus, stinga, centru, dreapta, jos
EDIT I:
Nu uita sa apesi Înregistrare la terminarea operatiei, cum am uitat eu acum sa specific
header, left, center, right, footer , adica :
sus, stinga, centru, dreapta, jos
EDIT I:
Nu uita sa apesi Înregistrare la terminarea operatiei, cum am uitat eu acum sa specific
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Sa putem vedea pe ce pozitie se afla forumul nostru intr-un top general al tuturor forumurilor de pe forum gratuit
» cum pot muta utilizatorii forumului de pe o parete pe alta
» Aspectul Forumului : Cum fac sa grupez 2 sub-categorii intr-o sub categorie , una langa alta .. si cum schimb infatisarea mou...
» cum se muta un subiect postat intr-o categorie necorespunzatoare?
» Cum pot adauga un chenar de o alta culoare intr-un toppic?
» cum pot muta utilizatorii forumului de pe o parete pe alta
» Aspectul Forumului : Cum fac sa grupez 2 sub-categorii intr-o sub categorie , una langa alta .. si cum schimb infatisarea mou...
» cum se muta un subiect postat intr-o categorie necorespunzatoare?
» Cum pot adauga un chenar de o alta culoare intr-un toppic?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum