Dependenta de internet
Pagina 14 din 16 • Distribuiţi
Pagina 14 din 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Dependenta de internet
Rezumarea primului mesaj :
Cat timp petreci pe Internet, uitandu-te pe diferite site-uri, discutand folosind retelele sociale online pentru mesaje instantanee? Crezi ca e cumva cam mult?Conform unui sondaj realizat recent in randul tinerilor din 16 tari din lume, fetele cu varsta cuprinsa intre 14 si 17 ani petrec in medie 21 de ore pe saptamana online – in timp ce baietii intre 22 si 24 de ani petrec in medie 31 de ore pe saptamana online.
Tu ce crezi? Esti sau nu dependent de internet?
Tu ce crezi? Esti sau nu dependent de internet?
Ultima editare efectuata de catre Kegan in Lun Mar 05, 2012 12:25 pm, editata de 1 ori
Re: Dependenta de internet
Eu stau cam 4-5 ore pe zi pe calculator,din care 3 le petrec in PhotoShop si 1-2 pe forumul de suport.
Puma'- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Data înscrierii : 25/05/2012
Mulțumiri : 0
Consider ca sunt dependent de internet, stau destul de mult pe forumuri, in jur de 3-4 ore sau mai mult pe zi.
Eu nu ma consider dependent de internet adica stau cel mai mult pe ForumGratuit si pe Forumul meu cam atat
Of....nu ma consider dependent...
Adica..da, stau mult, poate chiar exagerat..
Important este sa ai auto-control.
Adica..da, stau mult, poate chiar exagerat..
Important este sa ai auto-control.
din ce citesc eu aici toti zic ca isi petrec timpul pe forum gratuit sau alte forumuri si photoshop. serios acum, chiar e adevarat ce ziceti? s-au petreceti timp jucandu-va un joc video?
Asta depinde de fiecare...eu da, pot spune ca...aproximativ 60% din timp o petrec pe acest forum....restul, da..joc jocuri.
Eu uneori stau chair aproape de 8 ore in continuu..ceea ce nu este normal...Primul lucru pe care il fac dimineata, aprind PC. Daca este sa plec undeva...iau laptop-ul dar uneori nu iau si modem Atunci cand sunt plecat doresc sa "nu stiu nimic" legat de ceea ce se intampla pe Messenger si/sau alte forumuri...
Eu uneori stau chair aproape de 8 ore in continuu..ceea ce nu este normal...Primul lucru pe care il fac dimineata, aprind PC. Daca este sa plec undeva...iau laptop-ul dar uneori nu iau si modem Atunci cand sunt plecat doresc sa "nu stiu nimic" legat de ceea ce se intampla pe Messenger si/sau alte forumuri...
Banuiesc ca nu sunt chiar asa de dependent de net..Dar de PC , da
Timpul la PC , mi-l petrec ajutand oamenii la sectiunea Graphic Design de pe acest forum..In rest , la PC , nu fac mai nimic!
Timpul la PC , mi-l petrec ajutand oamenii la sectiunea Graphic Design de pe acest forum..In rest , la PC , nu fac mai nimic!
PixX, PC sau internet este aproape acelasi lucru in ziua de azi. Daca nu ai internet poti spune ca degeaba ai calculator.
Personal, ma consider dependent intr-o oarecare masura. Acum cu scoala mai scad portia la net.
Personal, ma consider dependent intr-o oarecare masura. Acum cu scoala mai scad portia la net.
Max777- Membru Forumgratuit
Varsta : 27
Localizare : Romania
Data înscrierii : 24/09/2012
Mulțumiri : 0
Sincer sa fiu , nu cred ca sunt dependent de internet.
M-a ingrozit cand am vazut cate ore pot petrece unii in fata unui PC.
Eu stau in medie 2-3 ore pe saptamana. Inainte si eu eram dependent , insa mi-am dat seama la momentul potrivit. In viata mea exista lucruri mult mai importante decat pierderea timpului. Prin urmare am inceput incet-incet sa mai reduc din acest timp pierdut in fata calculatorului si am inceput sa am activitati ce m-ar ajuta in viitorul profesional.
Ii sfatuiesc pe toti sa mai lase PC si sa se mai apuce sa citeasca o carte pentru ca ii ajuta mult mai mult.
Numai bine,
Neotek.
M-a ingrozit cand am vazut cate ore pot petrece unii in fata unui PC.
Eu stau in medie 2-3 ore pe saptamana. Inainte si eu eram dependent , insa mi-am dat seama la momentul potrivit. In viata mea exista lucruri mult mai importante decat pierderea timpului. Prin urmare am inceput incet-incet sa mai reduc din acest timp pierdut in fata calculatorului si am inceput sa am activitati ce m-ar ajuta in viitorul profesional.
Ii sfatuiesc pe toti sa mai lase PC si sa se mai apuce sa citeasca o carte pentru ca ii ajuta mult mai mult.
Numai bine,
Neotek.
Ei bine... (grea întrebare), eu petrec maxim 20 de ore pe săptămână online, şi aici nu prea adaug jocurile, deoarece mai rar când eu şi băieţii încingem un Serious Sam, Need for Speed etc. online. Cel mai des joc singur un The Chronicles of Riddick.
Dar să revin on-topic. Atunci când sunt online, primul lucru pe care îl fac este să verific dacă am mesaje private pe forumuri şi dacă e cineva pe mess(am uitat să precizez că cel mai des folosesc telefonul pentru net). Apoi stau ore în şir pe youtube. Poate că sună ciudat, dar pe lângă familie şi colegii de şcoală, cred că YouTube este următorul cel mai bun prieten.
Dar bineînţeles că nu sunt dependent de internet. Nu neglijez şcoala, căci la vară vine examenul şi nici revistele, televizorul. Îmi împart zilnic timpul egal pentru şcoală, citit, jocuri şi forum(cred că aţi observat că cel mai des postez seara târziu, deoarece aşa îmi permite timpul, dar uneori sunt mai mereu pe acest forum).
Dar să revin on-topic. Atunci când sunt online, primul lucru pe care îl fac este să verific dacă am mesaje private pe forumuri şi dacă e cineva pe mess(am uitat să precizez că cel mai des folosesc telefonul pentru net). Apoi stau ore în şir pe youtube. Poate că sună ciudat, dar pe lângă familie şi colegii de şcoală, cred că YouTube este următorul cel mai bun prieten.
Dar bineînţeles că nu sunt dependent de internet. Nu neglijez şcoala, căci la vară vine examenul şi nici revistele, televizorul. Îmi împart zilnic timpul egal pentru şcoală, citit, jocuri şi forum(cred că aţi observat că cel mai des postez seara târziu, deoarece aşa îmi permite timpul, dar uneori sunt mai mereu pe acest forum).
Imi petrec timpul cu Forumgratuit dar si phpbb3.. Counter-strike.
Maxim online pe zi 10 ore @
Maxim online pe zi 10 ore @
Erau momente in care stateam si 10-12 ore pe zi la calculator, neglijand scoala. Acum am inceput sa mai reduc din "program", am inceput sa pun mai mult pret pe scoala pentru ca fara scoala esti un nimeni.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Pagina 14 din 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Subiecte similare
» Caut si eu un script pt dependenta cs?
» Test dependenta de counter strike cod
» As dori un script gen test dependenta de forumgratuit
» nu vad forumul pe internet
» erroare site
» Test dependenta de counter strike cod
» As dori un script gen test dependenta de forumgratuit
» nu vad forumul pe internet
» erroare site
Pagina 14 din 16
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum