Dependenta de internet
Pagina 13 din 16 • Distribuiţi
Pagina 13 din 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Dependenta de internet
Rezumarea primului mesaj :
Cat timp petreci pe Internet, uitandu-te pe diferite site-uri, discutand folosind retelele sociale online pentru mesaje instantanee? Crezi ca e cumva cam mult?Conform unui sondaj realizat recent in randul tinerilor din 16 tari din lume, fetele cu varsta cuprinsa intre 14 si 17 ani petrec in medie 21 de ore pe saptamana online – in timp ce baietii intre 22 si 24 de ani petrec in medie 31 de ore pe saptamana online.
Tu ce crezi? Esti sau nu dependent de internet?
Tu ce crezi? Esti sau nu dependent de internet?
Ultima editare efectuata de catre Kegan in Lun Mar 05, 2012 12:25 pm, editata de 1 ori
Re: Dependenta de internet
Eu sincer sa fiu numai in weekend intru nu vreau sa imi distrug viata ma uitam la IlikeIT si m-am speriat ce am vazut cum ajunsasera oamenii + nu vreau sa ajung cu degetele foarte mari si nu doresc sa imi stric globul ocular petrecand prea mult timp in fata calculatorului ,in timpul saptamanii imi vad de viata
Uneori stateam chiar peste 8-9 ore, de cand am intrat in staff pe un forum. Acum 4-5-6 ore maxim, dar incerc sa mai reduc..
Sincer sa fiu, am fost dependent, stateam de dimineata de la ora 7-8 pana seara la ora 00 / 1:00 Acum maxim 3/4 ore
Intr-o seara am fost beat si am stat zi si noape la calculator, iar dimineata mi-am revenit/
Stefanss- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 09/03/2012
Mulțumiri : 1
Eu de un an nu am mai apucat sa ma joc nimic. Din cauza uni forum pe care il administrez si care imi ocupa foarte mult timp, dar nu ma plang. Sincer am ajuns si la varsta la care nu prea mai imi vine sa ma joc...
Uneori, cand sunt in timpul liber as vrea sa ma joc, dar pur si simplu nu pot. Am multe jocuri pe care nu le-am jucat de ani...de exemplu port un joc dupa mine de cand aveam 6-7 ani. Ceva neighbors from hell 1 si 2...pe care il joc pentru a-mi amintii de zilele de cand eram micut.
Da, ma consider dependent in sensul ca: daca ma lasi la pc o zi, eu stau o zi. Dar au fost 3-4 luni in care internetul meu mergea cu viteza melcului turbat, desi plateam cea mai mare viteza de la providerul meu de net...deci pot rezista o perioada lunga fara internet,dar nu si fara pc.
Uneori, cand sunt in timpul liber as vrea sa ma joc, dar pur si simplu nu pot. Am multe jocuri pe care nu le-am jucat de ani...de exemplu port un joc dupa mine de cand aveam 6-7 ani. Ceva neighbors from hell 1 si 2...pe care il joc pentru a-mi amintii de zilele de cand eram micut.
Da, ma consider dependent in sensul ca: daca ma lasi la pc o zi, eu stau o zi. Dar au fost 3-4 luni in care internetul meu mergea cu viteza melcului turbat, desi plateam cea mai mare viteza de la providerul meu de net...deci pot rezista o perioada lunga fara internet,dar nu si fara pc.
Eu unul nu ma consider dependent , deoarece in timpul acesta , mai desenez , cant uneori ... Imi place sa navighez pe forum-uri interesante ( despre cultura, muzica, istorie etc ) . . . Pe Messenger nu prea stau , insa ma loghez daca vreau sa vorbesc o treaba importanta cu cineva .
Buna Seara!
Eu nu pot sa zic ca nu sunt Putin dependent de calculator dar pot si sa mă controlez când e nevoie si niciodată nu mi s-a întâmplat sa depășesc limita!
Eu nu pot sa zic ca nu sunt Putin dependent de calculator dar pot si sa mă controlez când e nevoie si niciodată nu mi s-a întâmplat sa depășesc limita!
Salutare,
Asta nu inseamna neaparat ca sunteti dependent de internet sau ca are vreo legatura cu dependenta de calculator.Stefanss a scris:Intr-o seara am fost beat si am stat zi si noape la calculator, iar dimineata mi-am revenit/
Ma rog...nu pot sa te felicit pentru ca ai baut pana ai cazut din picioare, dar nu stii ce pierzi daca nu mai incerci si a doua oaraStefanss a scris:
Intr-o seara am fost beat si am stat zi si noape la calculator, iar dimineata mi-am revenit/
Nu inseamna ca ... esti dependent, daca ai stat doar o seara/ o zi incontinuu.
Eu stau cam sase ore pe calculator,din care patru le petrec pe forumgratuit.ro
Cred ca sunt dependent de internet.... stau zilnic 5-6 ore pe zi, chiar daca medicul mi-a zis ca n-am voie mai mult de 2 ore.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Mulțumiri : 0
Nu ma consider dependent de internet deoarece nu stau mai mult de 2-3 ore in timpul scoli,iar in timpul liber stau mai mult de 2-3 ore.
Pagina 13 din 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Subiecte similare
» Caut si eu un script pt dependenta cs?
» Test dependenta de counter strike cod
» As dori un script gen test dependenta de forumgratuit
» nu vad forumul pe internet
» erroare site
» Test dependenta de counter strike cod
» As dori un script gen test dependenta de forumgratuit
» nu vad forumul pe internet
» erroare site
Pagina 13 din 16
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum