Dependenta de internet
Pagina 15 din 16 • Distribuiţi
Pagina 15 din 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Dependenta de internet
Rezumarea primului mesaj :
Cat timp petreci pe Internet, uitandu-te pe diferite site-uri, discutand folosind retelele sociale online pentru mesaje instantanee? Crezi ca e cumva cam mult?Conform unui sondaj realizat recent in randul tinerilor din 16 tari din lume, fetele cu varsta cuprinsa intre 14 si 17 ani petrec in medie 21 de ore pe saptamana online – in timp ce baietii intre 22 si 24 de ani petrec in medie 31 de ore pe saptamana online.
Tu ce crezi? Esti sau nu dependent de internet?
Tu ce crezi? Esti sau nu dependent de internet?
Ultima editare efectuata de catre Kegan in Lun Mar 05, 2012 12:25 pm, editata de 1 ori
Re: Dependenta de internet
Stau maxim 4-5 ore pe zi ... Nu pot mai mult deoarece nu imi permite timpul .
Eu imi petrec destul de mult timp in fata calculatorului , uneori si 12-14 ore !!!
Nu prea exista aceasta depedenta a internetului,cel putin la mine.imi fac loc de 1-2 ore ca sa citesc ce e nou.
Pai nu stiu daca ar trebuii sa ma numesc dependent de internet...in timpul saptamanii stau cam 5 ore,pentru ca am teme(o groaza de teme ), dar in weekend pot sa stau chiar toata ziua pe el(cu pauze la fiecare ora,evident). Mai ales acum, ca e vremea asta, nu prea am cu cine sa ies in oras...astept primavara ca sa pot sta mai putin la PC
Shut Up- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Localizare : Pe ForumGratuit
Data înscrierii : 11/07/2011
Mulțumiri : 1
Stau in general 3 ore pe zi
Mi-am redus timpul ,inainte stateam si 12 ore ,dar neglijm scoala ( nu eram atent la ore ,etc in general 8.49 mediia in cls 7-a pe ambele semestre ) ,acum nu mai intru in timpul saptamanii ( Luni - Joi ,vinerea da ) decat daca am nevoie de ceva,un prieten are nevoie urgenta ,etc.
Notele mele s-au ridicat foarte mult,pricep mult mai bine,eu am ales sa fac acest lucru pentru ca in acest an am examenul de capacitate si nu vreau sa ajung pe la un liceu slab ,doresc sa fac permormante ca toata lumea.
Va recomand la toti sa nu mai abusati de calculator sa stati 8-10 ore ,sa neglijati scoala ,este mult mai bine sa va documentati daca intrati pe el nu doar Counter Strike ,DotA ,Wow si alte prostii ,da si eu ma joc dar nu intru pe calculator numai pentru acest lucru.
Va pierdeti prieteni oameni bun in stilul acesta , o sa doriti sa stati numai in fata pc-ului ,o sa slabiti ( stati nemancat ziua ).
Asta este parerea mea ,care am trecut prin astea ,eram printre cei mai slabi din clasa ,acuma ...de la 50 de KG la 62 e ceva ? Si ma simt mult mai bine fara calculator.
Notele mele s-au ridicat foarte mult,pricep mult mai bine,eu am ales sa fac acest lucru pentru ca in acest an am examenul de capacitate si nu vreau sa ajung pe la un liceu slab ,doresc sa fac permormante ca toata lumea.
Va recomand la toti sa nu mai abusati de calculator sa stati 8-10 ore ,sa neglijati scoala ,este mult mai bine sa va documentati daca intrati pe el nu doar Counter Strike ,DotA ,Wow si alte prostii ,da si eu ma joc dar nu intru pe calculator numai pentru acest lucru.
Va pierdeti prieteni oameni bun in stilul acesta , o sa doriti sa stati numai in fata pc-ului ,o sa slabiti ( stati nemancat ziua ).
Asta este parerea mea ,care am trecut prin astea ,eram printre cei mai slabi din clasa ,acuma ...de la 50 de KG la 62 e ceva ? Si ma simt mult mai bine fara calculator.
sa spun ca stau cate 5-6 ore la pc, dar il mai las deoparte si ma mai duc sa ma joc p afara.
Eu stau maxim 2-3 ore dimineata si 2-3 ore seara, pentru ca la mijlocul zilei sta fratele meu.In plus, eu am si scoala...
Din punct de vedere, nu sunt dependent de internet sau jocuri, deoarece nu imi permite timpul. Sunt la facultate, e mult de invatat si asa doar in timpul liber mai trec putin pe forumuri si mai ajut dupa timpul dispus care il am. In timpul saptamanii stau si studiez, invat deoarece cum zice si acel proverb "Daca ai carte, ai parte.", posibil sa intru maxim 1 ora jumate dar mai mult de atat nu imi rezerva timpul.
Destule de multe, depinde de am ce sa fac sau nu.
Recunosc ca fara internet ,nu prea am ce face.
Pagina 15 din 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Subiecte similare
» Caut si eu un script pt dependenta cs?
» Test dependenta de counter strike cod
» As dori un script gen test dependenta de forumgratuit
» nu vad forumul pe internet
» erroare site
» Test dependenta de counter strike cod
» As dori un script gen test dependenta de forumgratuit
» nu vad forumul pe internet
» erroare site
Pagina 15 din 16
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum