Dependenta de internet
Pagina 16 din 16 • Distribuiţi
Pagina 16 din 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Dependenta de internet
Rezumarea primului mesaj :
Cat timp petreci pe Internet, uitandu-te pe diferite site-uri, discutand folosind retelele sociale online pentru mesaje instantanee? Crezi ca e cumva cam mult?Conform unui sondaj realizat recent in randul tinerilor din 16 tari din lume, fetele cu varsta cuprinsa intre 14 si 17 ani petrec in medie 21 de ore pe saptamana online – in timp ce baietii intre 22 si 24 de ani petrec in medie 31 de ore pe saptamana online.
Tu ce crezi? Esti sau nu dependent de internet?
Tu ce crezi? Esti sau nu dependent de internet?
Ultima editare efectuata de catre Kegan in Lun Mar 05, 2012 12:25 pm, editata de 1 ori
Re: Dependenta de internet
Destul de mult.
Mai mult de 2 ore pe zi nu petrec in fata calculatorului. Nu are rost sa petrec mai mult, deoarece imi face mai mult rau decat bine...
Stau cate 5 ore pe zi.
Momentan nu sunt dependent.
AlyyN- Membru Forumgratuit
Varsta : 26
Data înscrierii : 05/10/2013
Mulțumiri : 0
Nu cred, doar vointa lol!
Si eu stau multi si...care nu sta mult pe net de la varstele 13-24 si chiar mai incolo.
Netul are si el lucruri proaste cum ar fi massurile pe messenger sau virusii de pe unele site-uri, de aceea intru doar pe site-uri care le cunosc
Si eu stau multi si...care nu sta mult pe net de la varstele 13-24 si chiar mai incolo.
Netul are si el lucruri proaste cum ar fi massurile pe messenger sau virusii de pe unele site-uri, de aceea intru doar pe site-uri care le cunosc
Da, cred ca sunt oarecum dependent, in conditiile in care stau foarte mult la calculator in timpul liber. Uneori stau 7-8 ore pe zi la calculator, problema este ca foarte mult timp stau degeaba, navigand aiurea pe internet pe o multime de site-uri, fara nici un rost.
Eu stau 5-6 ore pe zi la PC !
5 ore x 7 zile = 35 ore pe saptamana
5 ore x 7 zile = 35 ore pe saptamana
In ultimul timp nu prea am mai avut sansa sa stau pe internet....am avut probleme...si mi-e teama sa nu revina din nou.
Credca DA,stau mai mult timp online dacat stau afara,e singura mea dependenta,jocurile MMNORPP si...restu
Da,MMNORPG-urile iti mananca viata,la propriu,dar la fel ti-o mancanca si restul jocurilor,doar ca la MMNORPG nu se termina niciodata,sau cel putin nu vrei tu sa il termini,ca nu are sfarsit(Exemplu:World of Wacraft)Ina a scris:Sau durerile de ochi si ametelile pe care le capeti daca stai peste 2-3 ore fara sa-ti dezlipesti ochii de monitor
De cind au murit chinezii aceia jucind MMORPG-uri, in China s-a inceput deconectarea lor automata dupa 2 ore. Nu cred ca am ajuns chiar pina acolo - inca
aproape 24h stau pe facebook/instagram, mai mult stau pe youtube, deoarece am abonații acolo, și mă uit la fiecare videoclip nou.
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Pagina 16 din 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Subiecte similare
» Caut si eu un script pt dependenta cs?
» Test dependenta de counter strike cod
» As dori un script gen test dependenta de forumgratuit
» nu vad forumul pe internet
» erroare site
» Test dependenta de counter strike cod
» As dori un script gen test dependenta de forumgratuit
» nu vad forumul pe internet
» erroare site
Pagina 16 din 16
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum