Dependenta de internet
Pagina 8 din 16 • Distribuiţi
Pagina 8 din 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Dependenta de internet
Rezumarea primului mesaj :
Cat timp petreci pe Internet, uitandu-te pe diferite site-uri, discutand folosind retelele sociale online pentru mesaje instantanee? Crezi ca e cumva cam mult?Conform unui sondaj realizat recent in randul tinerilor din 16 tari din lume, fetele cu varsta cuprinsa intre 14 si 17 ani petrec in medie 21 de ore pe saptamana online – in timp ce baietii intre 22 si 24 de ani petrec in medie 31 de ore pe saptamana online.
Tu ce crezi? Esti sau nu dependent de internet?
Tu ce crezi? Esti sau nu dependent de internet?
Ultima editare efectuata de catre Kegan in Lun Mar 05, 2012 12:25 pm, editata de 1 ori
Re: Dependenta de internet
eu stau cam 10 ore pe zi, depinde ca daca ies pe afara(cea ce rar mi se intampla),deabea ma mai intorc la computer, la fel cum zicea ekanz. Pot spune ca sunt partial dependenta, fara el as putea trai
Lafel si eu .....Ralucutza1 a scris:eu stau cam 10 ore pe zi, depinde ca daca ies pe afara(cea ce rar mi se intampla),deabea ma mai intorc la computer, la fel cum zicea ekanz. Pot spune ca sunt partial dependenta, fara el as putea trai
Sunt sau eram, cred că încă sunt.
Înainte stăteam vreo 8-9 ore pe internet.
Acum, am mai redus, stau vreo 4-5 ore.
Însă, nu sunt dependent de PC, ci de internet, deoarece, dacă nu am internet, nu intru pe PC.
Oricum, sper să nu mai fiu așa de dependent !
Înainte stăteam vreo 8-9 ore pe internet.
Acum, am mai redus, stau vreo 4-5 ore.
Însă, nu sunt dependent de PC, ci de internet, deoarece, dacă nu am internet, nu intru pe PC.
Oricum, sper să nu mai fiu așa de dependent !
eu sunt . stau 18/24 ..stiu ca e cam mult dar asa sunt eu mai ales in vacanta.
18/24 ?!!!!!!!
Eu stau cel mai mult vreo 7 ore maxim...nici atat..
Eu stau cel mai mult vreo 7 ore maxim...nici atat..
TheBestInTheWorld- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2011
Mulțumiri : 0
Dependenta de internet este un caz calzis intalnit in toate tarile din lume.
Eu sincer, ma consider dependent de internet. Stau aproximativ 7-8 ore pe zi. Deisgur cate o pauza de 1-2 ore la ora pranzului si ora 16:00 .
Eu sincer, ma consider dependent de internet. Stau aproximativ 7-8 ore pe zi. Deisgur cate o pauza de 1-2 ore la ora pranzului si ora 16:00 .
Eu,acum cateva luni ma trezeam dimineata la 5-6 sa ma joc counter strike...si noaptea pe la 4-5 in timpul scolii eu eram pe calculator..
desigur,am fost constient ca nu fac bine.Acum nu mai sunt chiar asa..7-8 ore..cu pauza cand mananc si...cand mai citesc
desigur,am fost constient ca nu fac bine.Acum nu mai sunt chiar asa..7-8 ore..cu pauza cand mananc si...cand mai citesc
TheBestInTheWorld- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2011
7-8 ore e mult. Personal, eu stau 3-4 ore pe zi. Dar nu in continuu.
Sunt cam liber acum si stau o ora pe la 11:00 apoi la 3:00, 9:00 etc...
Sau sunt si saptamani intregi cand nu stau la PC...
Practic, a fi dependent de PC inseamna sa te superi tare cand ti se intampla ceva cu calculatorul si trebuie sa astepti pan o sa-l repare etc. Sau esti nervos pentru ca nu stai la PC. Cu mine totul e in regula, sunt realist, cu toate ca traiesc viata asa cum este... Chiar daca se va strica computerul imi gasesc eu activitati
Sunt cam liber acum si stau o ora pe la 11:00 apoi la 3:00, 9:00 etc...
Sau sunt si saptamani intregi cand nu stau la PC...
Practic, a fi dependent de PC inseamna sa te superi tare cand ti se intampla ceva cu calculatorul si trebuie sa astepti pan o sa-l repare etc. Sau esti nervos pentru ca nu stai la PC. Cu mine totul e in regula, sunt realist, cu toate ca traiesc viata asa cum este... Chiar daca se va strica computerul imi gasesc eu activitati
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Da, cum a spus The Unique, este prin toată lumea dependența de internet, pentru că nu cred că aici vorbim de dependență de calculator.
Majoritatea oamenilor, ce fac dacă intră pe calculator ? Stau pe internet. Eu personal, cunosc cazuri, în care persoanele în vârstă, gen 30 de ani, sunt dependente și ele au și muncă, acest lucru mi se pare cam ciudat, dar, dacă voi credeți că așa este bine.
La 30 de ani, cam ciudat să stai să-ți pierzi 10 ore în fața calculatorului.
Majoritatea oamenilor, ce fac dacă intră pe calculator ? Stau pe internet. Eu personal, cunosc cazuri, în care persoanele în vârstă, gen 30 de ani, sunt dependente și ele au și muncă, acest lucru mi se pare cam ciudat, dar, dacă voi credeți că așa este bine.
La 30 de ani, cam ciudat să stai să-ți pierzi 10 ore în fața calculatorului.
Exact! Nu imi pot imagina faptul ca cand voi fi casatorit, voi avea o familie, voi sta la PC 4 ore... Chiar e mult pentru asa o varsta... Ce sa mai zicem de responsabilitatea de a pleca la serviciu, familia si alte lucruri...dark.spec a scris:La 30 de ani, cam ciudat să stai să-ți pierzi 10 ore în fața calculatorului.
Singura sansa de a sta la calculator mai mult timp atunci cand voi avea o familie, un serviciu etc este sa devin programator... Doar in acest caz voi sta mai mult la PC! Altceva nu vad...
Gassy- Membru activ
Da, Gassy, adică, ne imaginăm că avem copii și o soție. În loc să ne petrecem timpul cu ei, să ne pierdem timpul în fața calculatorului ? Mi se pare ceva absurd. Pe calculator, mai stai până la 17 ani, după, îți garantez, nu vei mai fi atras, decât dacă nu ești, cum ai spus și tu, programator.
După 17 ani, ești atras de mașini ( dacă nu ești deja ).
dark.spec a scris:Da, Gassy, adică, ne imaginăm că avem copii și o soție. În loc să ne petrecem timpul cu ei, să ne pierdem timpul în fața calculatorului ? Mi se pare ceva absurd. Pe calculator, mai stai până la 17 ani, după, îți garantez, nu vei mai fi atras, decât dacă nu ești, cum ai spus și tu, programator.
Asta-i faza! Fetele, masinile si alte lucruri...
Adevarul e ca, stiu pe cativa care sunt total dependenti si au si serviciu...
Gassy- Membru activ
Pagina 8 din 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Subiecte similare
» Caut si eu un script pt dependenta cs?
» Test dependenta de counter strike cod
» As dori un script gen test dependenta de forumgratuit
» nu vad forumul pe internet
» erroare site
» Test dependenta de counter strike cod
» As dori un script gen test dependenta de forumgratuit
» nu vad forumul pe internet
» erroare site
Pagina 8 din 16
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum