Notificare la noi cereri de prietenie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 4 din 5 • Distribuiţi
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Sunteti de acord ?
Notificare la noi cereri de prietenie
Rezumarea primului mesaj :
Sugestia este destul de simpla, sa fimi anuntati, precum atunci cand primim un mesaj privat, cand alte persoane iti trimit o cerere de prietenie, mi se pare un mod mai lejer decat sa deschizi un topic in care fiecare sa anunti manual toate cererile
Sugestia este destul de simpla, sa fimi anuntati, precum atunci cand primim un mesaj privat, cand alte persoane iti trimit o cerere de prietenie, mi se pare un mod mai lejer decat sa deschizi un topic in care fiecare sa anunti manual toate cererile
Ultima editare efectuata de catre Wisdom in Mier Iun 23, 2010 9:22 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Notificare la noi cereri de prietenie
Deja vă văd pe toţi spunând asta, dar nu am vazut nici unul care să poată scrie un cod jQuery de la 0. Dacă nu erau DionDesigns şi LGForum sigur votaţi pro. În plus, nu toate browserele suportă jQuery (fie parţial sau nu).Blur a scris:Buna ziua,
Acest lucru se poate realiza destul de usor folosind jqery. Sau puteti intra in profil sa vedeti daca aveti cereri noi de prietenie.
Votul meu este contra.
Dacă la primirea unui Mesaj Privat este posibil, atunci cum să nu fie posibil şi pentru cererile de prietenie?Bogdanel` a scris:Ar fi o idee buna, sa vedem insa daca se poate acest lucru.
Ar fi foarte utilă o astfel de opţiune, votul meu este PRO.
Ideea este foarte buna. De multe ori am primit cereri de prietenie si eu nici nu stiam de ele. Sau chiar am dat cereri...si au ramas "uitate".
Votul meu este Da.
Votul meu este Da.
Cum imi dau seama cand va fi aceasta idee acceptata?
63 contra 2. Come on !!! Accepati odata
63 contra 2. Come on !!! Accepati odata
Ar fi destul de tare , daca s-ar realiza asa ceva..
Votul meu este Da.
Votul meu este Da.
Votul meu este da ! Insa asta se poate realiza deja cu ajutorul javascript , si chiar pe multe forumuri este si implementata !
Mi se pare o idee super.Am votat DA!
O idee foarte buna. Vot: da.
Adi.- Membru onorific
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Mulțumiri : 30
Am votat "DA"! Astfel nu va trebui de fiecare data sa imi verific cererile.
Ei bine , si eu votez tot da . Ar fi mult mai usor de a afla daca ai o cerere noua de prietenie nu mereu sa te uiti sa vezi!
Am votat DA!
(am observat ca acest sondaj este din 2010, peste 90% dintre voturi sunt "DA", banuiesc ca trebuie sa asteptam pentru un update de acum nu? )
(am observat ca acest sondaj este din 2010, peste 90% dintre voturi sunt "DA", banuiesc ca trebuie sa asteptam pentru un update de acum nu? )
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Notificare cerere de prietenie
» Sugestie Graphic Design:Doar staff-ul sa poata posta in "Cereri admise" si "Cereri respinse"
» cerere de prietenie
» Mesaje de notificare
» Eroare notificare noi mesaje
» Sugestie Graphic Design:Doar staff-ul sa poata posta in "Cereri admise" si "Cereri respinse"
» cerere de prietenie
» Mesaje de notificare
» Eroare notificare noi mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 4 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum