Notificare la noi cereri de prietenie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 5 • Distribuiţi
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Sunteti de acord ?
Notificare la noi cereri de prietenie
Rezumarea primului mesaj :
Sugestia este destul de simpla, sa fimi anuntati, precum atunci cand primim un mesaj privat, cand alte persoane iti trimit o cerere de prietenie, mi se pare un mod mai lejer decat sa deschizi un topic in care fiecare sa anunti manual toate cererile
Sugestia este destul de simpla, sa fimi anuntati, precum atunci cand primim un mesaj privat, cand alte persoane iti trimit o cerere de prietenie, mi se pare un mod mai lejer decat sa deschizi un topic in care fiecare sa anunti manual toate cererile
Ultima editare efectuata de catre Wisdom in Mier Iun 23, 2010 9:22 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Notificare la noi cereri de prietenie
O astfel de optiune ar fi practic similara cu notificarile pentru mesaje noi. Nu vad cu ce ar deranja daca poate fi dezactivata. Sint persoane care nu isi verifica profilul cu lunile - eu de pilda
Pro.
Pro.
Ar fi utila pentru forumurile nostre.
Pro
Pro
Vizitato- Vizitator
Votez da. Un pop-up cu înştiinţare pentru cine trimite o cerere de prietenie. Mie mi se pare o idee foarte bună şi utilă.
Nu e foarte important, dar avand in vedere ca putini se mai uita si pe la lista sa de prieteni, votul meu merge spre da!
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Da, sunt de acord, mi se pare un lucru firesc.
Ideea este foarte buna.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Buna seara !
Pentru mine mi se pare o idee buna, in vara verificam 1 data pe luna, dar acum am ajuns sa verific de 5 ori pe zi.
Pentru mine mi se pare o idee buna, in vara verificam 1 data pe luna, dar acum am ajuns sa verific de 5 ori pe zi.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Deşi se poate face acest lucru si prin jQuery, implementarea directă ar fi mult mai utila
Se poate face cu cateva cunostinte jQuery, dar ar fi mai bine sa se implementeze direct pentru cei care nu au cunostinte.
Mi se pare o sugestie foarte buna si nu este imposibil ,este un cod gen pop-up-ul de conexiune doar ca trebuie sa faca mici editari.
Buna ziua,
Acest lucru se poate realiza destul de usor folosind jqery. Sau puteti intra in profil sa vedeti daca aveti cereri noi de prietenie.
Votul meu este contra.
Acest lucru se poate realiza destul de usor folosind jqery. Sau puteti intra in profil sa vedeti daca aveti cereri noi de prietenie.
Votul meu este contra.
Vexx- Membru activ
Varsta : 27
Data înscrierii : 20/04/2012
Mulțumiri : 4
Am votat da, ar fi o idee foarte buna.
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Notificare cerere de prietenie
» Sugestie Graphic Design:Doar staff-ul sa poata posta in "Cereri admise" si "Cereri respinse"
» cerere de prietenie
» Mesaje de notificare
» Eroare notificare noi mesaje
» Sugestie Graphic Design:Doar staff-ul sa poata posta in "Cereri admise" si "Cereri respinse"
» cerere de prietenie
» Mesaje de notificare
» Eroare notificare noi mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 3 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum