Notificare cerere de prietenie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Notificare cerere de prietenie
Am intrebat in topicul de sub al meu cu acelasi subiect dar mi s-a spus sa deschid un nou topic. Ok.
Stiu, sau asa se pare ca am inteles...notificarile cererilor apar in bara aia de sus, eu n-o am...si nu o vreau, e hidoasa... Ce vrea utilizatorul respectiv? Codurile alea ce fac? Ajuta intr-un fel la notificarile cererilor de prietenie? Daca e asa, am si eu nevoie.
Stiu, sau asa se pare ca am inteles...notificarile cererilor apar in bara aia de sus, eu n-o am...si nu o vreau, e hidoasa... Ce vrea utilizatorul respectiv? Codurile alea ce fac? Ajuta intr-un fel la notificarile cererilor de prietenie? Daca e asa, am si eu nevoie.
Ultima editare efectuata de catre jiango in Lun Iun 29, 2015 6:39 am, editata de 1 ori
Re: Notificare cerere de prietenie
Buna seara,
Va rog sa fiti mai explicit in ceea ce a-ti dori sa realizati.
Va rog sa fiti mai explicit in ceea ce a-ti dori sa realizati.
Cererile de prietenie sa fie notificate...
Raspunsul a fost oferit si in anteriorul topic: https://help.forumgratuit.ro/t51102-cerere-de-prietenie.
Nu am inteles nimic acolo...Mi s-a spus sa fac topic nou, asta e raspunsul ce mi-a fost oferit in urma intrebarii mele.
Buna dimineata,
Un astfel de cod pate aduce erori, incarcari multiple de pagina, nu va recomand, in cat un astfel de cod trebuie sa execute incarcari din alte pagini pentru a genera un continut.
Stark.sys
Un astfel de cod pate aduce erori, incarcari multiple de pagina, nu va recomand, in cat un astfel de cod trebuie sa execute incarcari din alte pagini pentru a genera un continut.
Stark.sys
ok
rezolvat
rezolvat
Subiecte similare
» Notificare la noi cereri de prietenie
» cerere de prietenie
» Cerere script notificare nume etichetat
» Mesaje de notificare
» Eroare notificare noi mesaje
» cerere de prietenie
» Cerere script notificare nume etichetat
» Mesaje de notificare
» Eroare notificare noi mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum