Notificare la noi cereri de prietenie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 5 • Distribuiţi
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Sunteti de acord ?
Notificare la noi cereri de prietenie
Sugestia este destul de simpla, sa fimi anuntati, precum atunci cand primim un mesaj privat, cand alte persoane iti trimit o cerere de prietenie, mi se pare un mod mai lejer decat sa deschizi un topic in care fiecare sa anunti manual toate cererile
Ultima editare efectuata de catre Wisdom in Mier Iun 23, 2010 9:22 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Notificare la noi cereri de prietenie
Ar fi o idee buna, sa vedem insa daca se poate acest lucru.
Pai dupa mine nu mi se pare a fi imposibil pentru tehnicieni asa ceva
Vizitato- Vizitator
Am votat da . Nu cred ca acest lucru ar fi imposibil pentru tehnicieni...Nu mi se pare simplu de realizat pentru un tehnician , dar nici foarte greu..
Gen : Nume49 ti-a trimis o cerere de prietenie , sau ma rog ceva de genul , nu ?
Gen : Nume49 ti-a trimis o cerere de prietenie , sau ma rog ceva de genul , nu ?
Eu ma refeream la pop-uri cu cereri noi, cum este si la mesageria privata.
Vizitato- Vizitator
Nu face nimic..
Vizitato- Vizitator
de acord cu sugestia... nu ar strica, daca poate fi implementata, ma bucur.
Se presupune ca toti de aici au zis da, dar unul a votat nu . Pot sa stiu si eu cine a votat Nu, stiind ca aceasta optiune este chiar buna?
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Notificare cerere de prietenie
» Sugestie Graphic Design:Doar staff-ul sa poata posta in "Cereri admise" si "Cereri respinse"
» cerere de prietenie
» Mesaje de notificare
» Eroare notificare noi mesaje
» Sugestie Graphic Design:Doar staff-ul sa poata posta in "Cereri admise" si "Cereri respinse"
» cerere de prietenie
» Mesaje de notificare
» Eroare notificare noi mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum