Notificare la noi cereri de prietenie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 5 • Distribuiţi
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Sunteti de acord ?
Notificare la noi cereri de prietenie
Rezumarea primului mesaj :
Sugestia este destul de simpla, sa fimi anuntati, precum atunci cand primim un mesaj privat, cand alte persoane iti trimit o cerere de prietenie, mi se pare un mod mai lejer decat sa deschizi un topic in care fiecare sa anunti manual toate cererile
Sugestia este destul de simpla, sa fimi anuntati, precum atunci cand primim un mesaj privat, cand alte persoane iti trimit o cerere de prietenie, mi se pare un mod mai lejer decat sa deschizi un topic in care fiecare sa anunti manual toate cererile
Ultima editare efectuata de catre Wisdom in Mier Iun 23, 2010 9:22 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Re: Notificare la noi cereri de prietenie
Am votat da pentru ca s-a intamplat sa trimit o cerere de prietenie si utilizatorul sa nu se fi uitat la cei propusi. Cred ca ar fi destul de utila optiunea.
Am votat nu pentru ca nu prea cred ca isi are rostul daca esti prieten cu cineva de pe forum:Dnu ai nici-un avantaj
vortexy, documenteazate mai intai de a spune ceva de care nu esti sigur.. bineinteles ca ai avantaje, spre exemplu o lista cu prietenii tai pentru a trimite un mesaj privat, afisarea prietenilor conectati si neconectati in profil si daca ai mesajele vizitatorilor activat in profilul avansat, din profil/preferinte poti seta ca doar prietenii tai sa iti vada mesajele din profil..
Vizitato- Vizitator
Eu votez da. Mi se pare o idee buna si destul de utila. Mai bine dacat sa stea cererile acolo cu anii.
Am votat da pentru ca ideea este buna si utila.
Si mie mi se pare buna ideea, am votat da
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Bogdanel` a scris:Ar fi o idee buna, sa vedem insa daca se poate acest lucru.
Total de acord. Un pop-up cu instiintare pentru cei ce iti trimite o invitatie de prietenie ar fi foarte buna.
Matei.- Membru onorific
Varsta : 32
Localizare : Deva - Nu ofer suport prin mesagerie!
Data înscrierii : 13/11/2009
Mulțumiri : 2
Eu as Zice sa fie :
Cerere]> Acceptata
Sters culoare si tag bold
Cerere]> Acceptata
Sters culoare si tag bold
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Notificare cerere de prietenie
» Sugestie Graphic Design:Doar staff-ul sa poata posta in "Cereri admise" si "Cereri respinse"
» cerere de prietenie
» Mesaje de notificare
» Eroare notificare noi mesaje
» Sugestie Graphic Design:Doar staff-ul sa poata posta in "Cereri admise" si "Cereri respinse"
» cerere de prietenie
» Mesaje de notificare
» Eroare notificare noi mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum