Dependenta de internet
Pagina 5 din 16 • Distribuiţi
Pagina 5 din 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Dependenta de internet
Rezumarea primului mesaj :
Cat timp petreci pe Internet, uitandu-te pe diferite site-uri, discutand folosind retelele sociale online pentru mesaje instantanee? Crezi ca e cumva cam mult?Conform unui sondaj realizat recent in randul tinerilor din 16 tari din lume, fetele cu varsta cuprinsa intre 14 si 17 ani petrec in medie 21 de ore pe saptamana online – in timp ce baietii intre 22 si 24 de ani petrec in medie 31 de ore pe saptamana online.
Tu ce crezi? Esti sau nu dependent de internet?
Tu ce crezi? Esti sau nu dependent de internet?
Ultima editare efectuata de catre Kegan in Lun 5 Mar 2012 - 12:25, editata de 1 ori
Re: Dependenta de internet
Sa fiu sincer, cam 3/4 ore le petrec pe internet...
Mnah , pot sa ma las de net oricand vreau. Sunt lucruri de 40 de ori mai importante decat internetul.
tzalan2001: Vă reamintesc că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Mulţumesc pentru înţelegere!
Mulţumesc pentru înţelegere!
Măi , eu zic că nu poţi fi dependent..Cum adică..Faci crize, leşini..dacă nu ai un calculator sau un laptop?
Da sunt dependent desi nu este bine , si mie teama ca o sa port ochelari dar nu ma mai pot lasa
Eu port ochelari , din cauză că am stat mult la calculator cred .
Nu mă mândresc cu asta, ci din potrivă. Cei care sunt dependenţi sau care o să ajungă într-un viitor apropiat să se mai ferească.. Dacă ai calculator, măcar nu sta aşa de aproape..Dacă te dor ochii încearcă să te duci afară să iei o pauză de 15-30 minute, când intri in casă uită-te la televizor 30 de minute şi trece o oră de când nu mai intri la calculator şi sigur îţi va trece durerea de cap. Cei care joacă Counter-Strike , pot să spun că trebuie să încerce şi alte jocuri , nu numai cu împuşcături şi cuţite. Dacă nu eşti dependent de calculator, înseamnă că vei fi de Counter-Strike . Mai bine se ia curentul ca să nu mai intrăm la calculatoarele astea!
Nu mă mândresc cu asta, ci din potrivă. Cei care sunt dependenţi sau care o să ajungă într-un viitor apropiat să se mai ferească.. Dacă ai calculator, măcar nu sta aşa de aproape..Dacă te dor ochii încearcă să te duci afară să iei o pauză de 15-30 minute, când intri in casă uită-te la televizor 30 de minute şi trece o oră de când nu mai intri la calculator şi sigur îţi va trece durerea de cap. Cei care joacă Counter-Strike , pot să spun că trebuie să încerce şi alte jocuri , nu numai cu împuşcături şi cuţite. Dacă nu eşti dependent de calculator, înseamnă că vei fi de Counter-Strike . Mai bine se ia curentul ca să nu mai intrăm la calculatoarele astea!
asa este.. multi oameni sunte depedenti de internet...
si eu sunt dependet de internet ...
da..da..da...daca !
eu cred (este parerea mea) dac ti-ai impus disciplina , nu se pune problema dependentei ,dar ,daca esti dezordonat cu viata ta atunci este o problema ...! dependenta (de internet ) este deja o boala recunoscuta
cu aceasta ocazie ,celor ce vreti divertisment ,profesionalism shi disciplina cautati link sters
eu nu sunt asa de dependent ca voi... (cam 3-4 ore pe zi)
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Pagina 5 din 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Subiecte similare
» Caut si eu un script pt dependenta cs?
» Test dependenta de counter strike cod
» As dori un script gen test dependenta de forumgratuit
» nu vad forumul pe internet
» erroare site
» Test dependenta de counter strike cod
» As dori un script gen test dependenta de forumgratuit
» nu vad forumul pe internet
» erroare site
Pagina 5 din 16
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum