Dependenta de internet
Pagina 3 din 16 • Distribuiţi
Pagina 3 din 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Dependenta de internet
Rezumarea primului mesaj :
Cat timp petreci pe Internet, uitandu-te pe diferite site-uri, discutand folosind retelele sociale online pentru mesaje instantanee? Crezi ca e cumva cam mult?Conform unui sondaj realizat recent in randul tinerilor din 16 tari din lume, fetele cu varsta cuprinsa intre 14 si 17 ani petrec in medie 21 de ore pe saptamana online – in timp ce baietii intre 22 si 24 de ani petrec in medie 31 de ore pe saptamana online.
Tu ce crezi? Esti sau nu dependent de internet?
Tu ce crezi? Esti sau nu dependent de internet?
Ultima editare efectuata de catre Kegan in Lun Mar 05, 2012 12:25 pm, editata de 1 ori
Re: Dependenta de internet
taZyk a scris:Eu sunt dependent , ziua dorm noaptea pc ...
Ar fi bine sa-ti impui. Am avut si eu asa o perioada, insa mi-am revenit. Imi imaginam ca nu am net sau ca e stricat calculatorul... ca si fumatul, dependenta se poate trata, insa e nevoie de vointa maxima.
eu stau vro 5-6 ore pe zi pe internet, dar nu mereu. Când nu este nimic interesant pe internet, sting pc-ul si ma uit la tv. Mai stau cateodata 12-13 ore pe zi la pc cand am ce face,dar cand nu este nimic interesant nu stau la pc.
Nu cred ca sunt dependent de internet . Mai mult sunt pe dependent de jocuri !
Azi mi s-a intamplat o chestie care sincer nu mi s-a mai intamplat,am avut ameteli de la calculator,eu deobicei nu stau non-stop pe calc,ma mai ridic ma mai plimb.Dar acum cred ca si cu vremea si cu toate culorile de la diferite forumuri si mai ales ca acest calc de pe are scriu acum nu are protectie ma cam doare capul si snt cam ametita.
Alice L. a scris:Azi mi s-a intamplat o chestie care sincer nu mi s-a mai intamplat,am avut ameteli de la calculator,eu deobicei nu stau non-stop pe calc,ma mai ridic ma mai plimb.Dar acum cred ca si cu vremea si cu toate culorile de la diferite forumuri si mai ales ca acest calc de pe are scriu acum nu are protectie ma cam doare capul si snt cam ametita.
La fel si eu , ametesc dintr`o data vreo 10 sec apoi nu mai am treaba , trebuie sa o las mai moale
taZyk- Membru activ
Varsta : 32
Data înscrierii : 15/01/2009
Mulțumiri : 0
Pai se recomanda ca la cca 40-50 de minute sa se ia o pauza de vreo 10 minute, pentru a proteja ochii.
taZyk a scris:La fel si eu , ametesc dintr`o data vreo 10 sec apoi nu mai am treaba , trebuie sa o las mai moale
Daca stai mult in fata calculatorului, nu numai ochii sunt afectati. Vei vedea ca stari de genul astora vei avea din ce in ce mai des, iar medicii, nestiind ca e din cauza statului la calculator, vor spune ca suferi de lipsa mare de calciu sau anemie foarte mare. Am trecut prin asta si ti le spun din proprie experienta. Ar fi cel mai indicat sa ai un program bine pus la punct si sa-l respecti in orice imprejurare.
Stau fff mult pe net...
Nu am pasiunea jocurilor,... dar job-ul ma obliga sa fiu on-line si non-stop,... daca se poate...
Nu e bine, dar.... asta e...
Cel mai nociv e ptr. copii statul mult pe net...
In fine,... fiecare face cum crede de cuvinta sau... la unii dintre voi,... cum va permit parintii vostri...
Nu am pasiunea jocurilor,... dar job-ul ma obliga sa fiu on-line si non-stop,... daca se poate...
Nu e bine, dar.... asta e...
Cel mai nociv e ptr. copii statul mult pe net...
In fine,... fiecare face cum crede de cuvinta sau... la unii dintre voi,... cum va permit parintii vostri...
Eu stau mereu la calculator stau vreo 24 din 24 de ore chiar si pana la 5 dimineata )
Eu stau in medie de cel putin 12 ore... de la vreo 11:30 pana pe la vreo 1-2 dimineata...
zi si noapte pe calculator , "bantuind" pe n forumuri si mai ales pe aceasta.
taZyk- Membru activ
Varsta : 32
Data înscrierii : 15/01/2009
Mulțumiri : 0
daca te refereai la mn... eu nu mai prea stau pe forumuri am venit aici ca mi-am adus aminte de cineva acum ma ocup de blogging :-"
Pagina 3 din 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Subiecte similare
» Caut si eu un script pt dependenta cs?
» Test dependenta de counter strike cod
» As dori un script gen test dependenta de forumgratuit
» nu vad forumul pe internet
» erroare site
» Test dependenta de counter strike cod
» As dori un script gen test dependenta de forumgratuit
» nu vad forumul pe internet
» erroare site
Pagina 3 din 16
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum