Dependenta de internet
Pagina 10 din 16 • Distribuiţi
Pagina 10 din 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Dependenta de internet
Rezumarea primului mesaj :
Cat timp petreci pe Internet, uitandu-te pe diferite site-uri, discutand folosind retelele sociale online pentru mesaje instantanee? Crezi ca e cumva cam mult?Conform unui sondaj realizat recent in randul tinerilor din 16 tari din lume, fetele cu varsta cuprinsa intre 14 si 17 ani petrec in medie 21 de ore pe saptamana online – in timp ce baietii intre 22 si 24 de ani petrec in medie 31 de ore pe saptamana online.
Tu ce crezi? Esti sau nu dependent de internet?
Tu ce crezi? Esti sau nu dependent de internet?
Ultima editare efectuata de catre Kegan in Lun Mar 05, 2012 12:25 pm, editata de 1 ori
Re: Dependenta de internet
Hmm.... nu stiu dece oameni au dependenta de internet+ de counter strike ...
Cititind acest mesaj am inteles cu adevarat ce inseamna de a fi dependentKegan a scris:Sincer sa fiu, nici eu nu stiu ce sa cred. Rezist fara internet si calculator maxim o luna, mai mult nu.
Si nu e bine sa stam zilnic la calculator...
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
NU cred ca poate provoca dependenta .
Dependenta in dexJack11 a scris:NU cred ca poate provoca dependenta .
Zau?
Altii nu dorm 3 zile la rand numai pentru calculator, sa fim seriosi!
Gassy- Membru activ
Faptul ca am primit un mesaj privat de la cineva (de pe acest forum) zicandu-mi ca stau prea mult la PC, intr-un fel m-am suparat pe el, dar in altul pe mine! Acum, ma simt de parca as fi bolnav de la PC!puNNcT. a scris:eu stau in vancate non stop , 24/24 si dorm o zi si dupaia din nou.
Oricum, nu e bine sa fii dependent, dupa cum stiu din propria experienta, noi (aproape) toti suntem dependenti.
Cel putin ma bucura faptul ca ma culc cel mult la orele 00:00
Gassy- Membru activ
Eu sincer sa fiu maxim 6 ore ,cateodata mi sa intamplat si mai mult [ 12 ore cu pauze nu mia venit sa cred =)) ] dar in regula sunt ok nu imi pasa ce i se intampla nu vreau sa stau numai in fata calculatorului pentru ca stiu ca nu imi va aduce nimic in viata , da as sta si 10 ore dar pentru a invata nu pentru a ma juca si altele , daca ar fi sa fac ceva cu calculatorul acest lucru ar fi sa devin informatician nimic mai mult
Mr.Ben a scris:Dependenta de internet este un caz calzis intalnit in toate tarile din lume.
Eu sincer, ma consider dependent de internet. Stau aproximativ 7-8 ore pe zi. Deisgur cate o pauza de 1-2 ore la ora pranzului si ora 16:00 .
ggh0st10 a scris:eu maxim pe zi stau cam 5-6 ore ca nu prea am ce face
Si eu cam asa .... Stau 5-6 ore , ies dupa aceea afara la batminton si mai vin seara pe la 23 .... Uneori am zile in care nu intru DELOC . Ori sunt la piscina ori ma simt rau .
Asandra a scris:Sincera sa fiu nu cred. Poate ca petrec si eu in fiecare zii cateva ore buna, insa credema nu's dependenta. Pot rezistasi fara internet. Din fericire pentru mine numai asa pot discuta cu prietenii mei din alte localitati. Majoritatea cunoscuti de mine se afla in alte localitati. cat despre cei de "acasa" in timpul liber nu prea ii gasesc numai la scoala ce mai discutam. Si inca cred ca nu sunt dependenta de internet >.< (oare asa sa fie... gandurile mele). E mai mult o distractie... stau pe internet numai pentru a cunoaste persoane noi... E normal sa te plictisesti numai de colegi si cei din scara blocului -.-'
Ultimul timp, sunt foarte bucuros ca stau mult mai putin la calculator!
Gassy- Membru activ
Pagina 10 din 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Subiecte similare
» Caut si eu un script pt dependenta cs?
» Test dependenta de counter strike cod
» As dori un script gen test dependenta de forumgratuit
» nu vad forumul pe internet
» erroare site
» Test dependenta de counter strike cod
» As dori un script gen test dependenta de forumgratuit
» nu vad forumul pe internet
» erroare site
Pagina 10 din 16
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum