Despre Paranormal
Pagina 8 din 10 • Distribuiţi
Pagina 8 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Despre Paranormal
Rezumarea primului mesaj :
Well ... ce parere aveti despre domeniul Paranormalului si tot ce tine de el? (adica vraji,farmece,dezlegari - adica vrajitorie , despre demonologie,spiritism,cartomantie,numerologie s.a.?)
Astept raspunsuri , vad ca "Nici un subiect sau mesaj nu indeplineste criteriile mele de cautare"
Well ... ce parere aveti despre domeniul Paranormalului si tot ce tine de el? (adica vraji,farmece,dezlegari - adica vrajitorie , despre demonologie,spiritism,cartomantie,numerologie s.a.?)
Astept raspunsuri , vad ca "Nici un subiect sau mesaj nu indeplineste criteriile mele de cautare"
Re: Despre Paranormal
Asta si ma pune pe mine pe ganduriQouk a scris:
Universul are spatiu infinit.. nu exista capat...
Daca e infinit atunci foarte probabil ca mai exista galaxii pe care este viata.
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Ma gandeam daca ar exista alte galaxii cu oameni ca noi,oare ar exista acolo o Romania mai buna?Gassy a scris:Asta si ma pune pe mine pe ganduriQouk a scris:
Universul are spatiu infinit.. nu exista capat...
Daca e infinit atunci foarte probabil ca mai exista galaxii pe care este viata.
djalehina a scris:
Ma gandeam daca ar exista alte galaxii cu oameni ca noi,oare ar exista acolo o Romania mai buna?
Nu prea cred ca ar exista acolo Romania... Chiar daca este viata nu e Romania sau America... e total diferit...
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Nu cred in asa ceva
Nu cred și nu voi crede in asa ceva
Jones.- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 13/01/2012
Salutare,
Acest subiect despre "paranormal", cred că este unul dintre cele mai citite şi discutate subiecte pe piaţa mondială. Cu siguranţă, paranormalul există, dar în diferite moduri. Fiecare dintre noi, cred că a avut vreodată sau o să aibă o experienţă care să conţină mai mult sau mai puţin "paranormal". Dacă stăm să elaborăm un simplu subiect despre acest lucru, cu siguranţă vom găsii ceva înfricoşărător sau ciudat în priviţa lui, defapt asta înseamnă paranormalul, o concepţie a minţii omului, legată de anumite fenomenii stranii.
Acest subiect despre "paranormal", cred că este unul dintre cele mai citite şi discutate subiecte pe piaţa mondială. Cu siguranţă, paranormalul există, dar în diferite moduri. Fiecare dintre noi, cred că a avut vreodată sau o să aibă o experienţă care să conţină mai mult sau mai puţin "paranormal". Dacă stăm să elaborăm un simplu subiect despre acest lucru, cu siguranţă vom găsii ceva înfricoşărător sau ciudat în priviţa lui, defapt asta înseamnă paranormalul, o concepţie a minţii omului, legată de anumite fenomenii stranii.
Degeaba vorbim noi şi ,, vrajitoarele'' :cherry: care apar la TV , cei care ştiu cei mai bine acest lucru sunt cei care fac tot posibilul să nu îl dezvăluie!
Ma depaseste total acest subiect,chiar nu sunt interesat de "paranormal",si nici nu as vrea sa aflu prea multe.Cu siguranta exista un sambure de adevara in privinta celor cu "puteri paranormale",dar de multe ori acest lucru se foloseste ca pretex si multi oameni pierd tot ce au adunat o viata intreaga.
Vrajitoarele si nu stiu ce vedete apar tot timpul la TV, cu vrajile lor, eu nu prea cred in paranormal.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Nu stiu ce sa zic..
Dupa o vizita de groaza..
Castelul Iulia Hasdeu e de groaza. Chiar e ceva acolo!
Niciodata a scris:Nu stiu ce sa zic..
Am fost acolo...singurul lucru pe care l-am admirat au fost picturile xDD
Pagina 8 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Despre MyFreeCopyRight
» Detalii despre membru!
» O intrebare despre rankuri
» Informatie despre Lexa
» Nelamuriri despre css si forum
» Detalii despre membru!
» O intrebare despre rankuri
» Informatie despre Lexa
» Nelamuriri despre css si forum