Despre Paranormal
Pagina 5 din 10 • Distribuiţi
Pagina 5 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Despre Paranormal
Rezumarea primului mesaj :
Well ... ce parere aveti despre domeniul Paranormalului si tot ce tine de el? (adica vraji,farmece,dezlegari - adica vrajitorie , despre demonologie,spiritism,cartomantie,numerologie s.a.?)
Astept raspunsuri , vad ca "Nici un subiect sau mesaj nu indeplineste criteriile mele de cautare"
Well ... ce parere aveti despre domeniul Paranormalului si tot ce tine de el? (adica vraji,farmece,dezlegari - adica vrajitorie , despre demonologie,spiritism,cartomantie,numerologie s.a.?)
Astept raspunsuri , vad ca "Nici un subiect sau mesaj nu indeplineste criteriile mele de cautare"
Re: Despre Paranormal
e un domeniu despre care chiar ai ce vorbi....eu cred ca varjile si mai tot ce tine de paranormal sunt reale in mare parte pt ca unele chiar au o explicatie logica...dar putini stiu sa explice,si mai putini stiu sa inteleaga....
) bun deci...totusi sa nu exageram ) asta e prea de tot zau nu crede tot ce vezi (desi ar fi tare sa facem canapeaua sa zboare sau profesorul sa zboare pe geam )
totusi paranormalu pare ca exista chiar si deja-vu de multe ori mi se intampla sa mai patesc lucruri de genul acesta .... da mereu knd vad zic k nu e adevarat si ma gandesc mereu k dumnezeu ma apara .... desi unele documentare ma sperie .... si ma fac sa ma gandesc doar la ele .... imi spun rugaciunea si ma gandesc la urmatoarea zi
nici eu e doar o abureala
Nu prea am vazut ....... asa ca nu prea cred, dar daca ar exista si ar fi folosite de lumea viata ar fi mai interesanta:)
Ina a scris:In primul rind paranormalul nu se refera doar la vraji.
In al doilea rind, vrajitoria este partea "intunecata" a paranormalului. Exista si parti "luminoase" si acestea incep sa fie confirmate stiintific, desi pina acum 10-15 ani oamenii de stiinta negau evidenta si spuneau ca nu exista fenomenele care nu puteau fi explicate.
Paranormalul include telepatia, telekinezia, perceptia extrasenzoriala, etc.
In mod cert ati experimentat majoritatea senzatia de deja-vu (impresia ca ati mai trait o data ceva ce vi se intimpla totusi pentru prima data, impresia ca recunoasteti locuri sau persoane) sau poate chiar putina telepatie. Sint abilitatile cele mai comune si pentru care nu prea e necesar exercitiul
de aceeasi parere sunt si eu !
de`a lungul timpului am auzit de foarte multe ori de la cercetatori, ca un creier uman functioneaza la doar 5-7% din capacitatea acestuia!
oare ce s-ar intampla daca ar functiona la capacitate maxima?
si tot asa am mai auzit lucruri despre levitatie, telepatie si la mai multe.. toate sunt in stransa legatura cu creierul uman!
oare daca, creierul uman ar functiona la capacitate maxima am putea si noi sa facem acestea?
eu unul .. sincer cred ca s-ar putea!
eo nu cred in vrajitoare farmece..deastea...si in primul rand ma dezgusta )
Vrajitorii,spiritisme sunt doar create de imaginatia omului nu exista am observat atunci cand sunt peisajele astea de gen tunete si fulgere atunci lumea intra in panica si se gandesc la fantome,vampiri etc. cum am spus acestea apar in subconstientul nostru pe motiv de frica.
Sirius- Membru Forumgratuit
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 14/11/2009
Mulțumiri : 0
sirius ai mare dreptate sunt numai in mintea noastra
apa se consuma din cauza ca se evapora in o noapte ... foarte greu raspunsu asai?
Nu am crezut in paranormal si nici acum nu cred.
Sunt foarte multe teorii care nici macar nu sunt dovedite..
Multi spun ca exista o viata si cand mori.. dar ma intreb eu, pai ce ma a murit el si dupa a inviat ca sa ne zica..?
Nu ai cum sa stii daca exista sau nu.. poate e doar inchipuirea..
Sunt foarte multe teorii care nici macar nu sunt dovedite..
Multi spun ca exista o viata si cand mori.. dar ma intreb eu, pai ce ma a murit el si dupa a inviat ca sa ne zica..?
Nu ai cum sa stii daca exista sau nu.. poate e doar inchipuirea..
sTr a scris:apa se consuma din cauza ca se evapora in o noapte ... foarte greu raspunsu asai?
Ia fa proba si vezi, se evapora? sa-mi spui si mie rezultatul
Pagina 5 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Despre MyFreeCopyRight
» Detalii despre membru!
» O intrebare despre rankuri
» Informatie despre Lexa
» Nelamuriri despre css si forum
» Detalii despre membru!
» O intrebare despre rankuri
» Informatie despre Lexa
» Nelamuriri despre css si forum