Despre Paranormal
Pagina 7 din 10 • Distribuiţi
Pagina 7 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Despre Paranormal
Rezumarea primului mesaj :
Well ... ce parere aveti despre domeniul Paranormalului si tot ce tine de el? (adica vraji,farmece,dezlegari - adica vrajitorie , despre demonologie,spiritism,cartomantie,numerologie s.a.?)
Astept raspunsuri , vad ca "Nici un subiect sau mesaj nu indeplineste criteriile mele de cautare"
Well ... ce parere aveti despre domeniul Paranormalului si tot ce tine de el? (adica vraji,farmece,dezlegari - adica vrajitorie , despre demonologie,spiritism,cartomantie,numerologie s.a.?)
Astept raspunsuri , vad ca "Nici un subiect sau mesaj nu indeplineste criteriile mele de cautare"
Re: Despre Paranormal
sa va uitati pe discovery vineri la ora 22:00 :X
CEVA CARE CHIAR MERGE!! TESTAT! cum sa chemi fantome (chiar daca crezi in Dumnezeu)
Deci:
-Mergi intre orele 6:00 PM si 7:00PM intr-o camera intunecata , cu un pat.
-Trebuie MINIM 5 pers. (max 7098 pers.)
-Va inchinati la o icoana si spuneti ca credeti si in fantome
-3 se urca in pat si restul jos
-stati intinsi
-spuneti "Fantoma , daca existi , sgarie-ma pe mana stanga!"
MERGE!! AM INERCAT! O sa aveti mana rosie si o sa va usture! 100% testat!
Merge doar daca credeti si in Dumnezeu si in fantome!!!
Deci:
-Mergi intre orele 6:00 PM si 7:00PM intr-o camera intunecata , cu un pat.
-Trebuie MINIM 5 pers. (max 7098 pers.)
-Va inchinati la o icoana si spuneti ca credeti si in fantome
-3 se urca in pat si restul jos
-stati intinsi
-spuneti "Fantoma , daca existi , sgarie-ma pe mana stanga!"
MERGE!! AM INERCAT! O sa aveti mana rosie si o sa va usture! 100% testat!
Merge doar daca credeti si in Dumnezeu si in fantome!!!
un prieten a spus asta
Cand a murit mama unei fete,acea fata a uitat sa-i puna bani in buzunar,si au inmormantat-o fara.Intr-o zi a aparut capul mamei pe un perete si i-a spus fetei sale sa vina noaptea la ora 12:00 la colt sa ii dea bani.Fata a ascultat-o si s-a dus noaptea la colt si chiar s-a intalnit cu mama ei!
Cred, ma sperie, dar...
Si aia cu mama care a murit, cu banii in buzunar, este clar o minciuna, de cate ori am auzit-o ! =))
Si aia cu mama care a murit, cu banii in buzunar, este clar o minciuna, de cate ori am auzit-o ! =))
Cred...
Logic, paranormalul se refera la ceva inexplicabil si lucruri de acest gen...
Acum. Sa persupunem ca vine un om din anii 100 pe aici pe la noi, va vedea ca noi stam la calculator, privim filme, ascultam muzica, cum va explica el acest lucru?
Oamenii nici nu se gandeau inainte la asa lucruri. Dar a aparut. S-a contruit orice lucuri. Avioane, cu care zburam, masini, cu care mergem de 20 de ori mai rapid, si multe alte lucruri.
Logic, DA, exista paranormalul peste tot.
Acum, sa trec vorba despre extraterestri.
Si ei sunt ca niste oameni, sau cel putin au fost. Insa acuma sunt mult mai destepti dupa, sa zicem 10.000 de ani de trai si de dezvoltare. Noi insa nu avem 10.000 de ani de trai, si din aceasta cauza nu suntem atat de destepti ca ei. Tehnologiile noastre pe langa tehnologiile lor sunt un nimic. Si ei, au fost candva posibil ca noi, insa cu anii s-au dezvoltat (la fel facem si noi). Insa, vom reusi sa ajungem ca ei? - Nustiu! Daca nu va fi sfarsitul lumii ( ) poate vom reusi...
Insa, mai stiu un lucru important, Dumnezeu ne-a creat pe toti. Iar pe noi oamenii ne-a creat mult mai special decat pe altii. Deci, bucurati-va, chiar daca nu suntem la fel de dezvoltati ca "oamenii" ceilalti, suntem mai speciali decat ei
Logic, paranormalul se refera la ceva inexplicabil si lucruri de acest gen...
Acum. Sa persupunem ca vine un om din anii 100 pe aici pe la noi, va vedea ca noi stam la calculator, privim filme, ascultam muzica, cum va explica el acest lucru?
Oamenii nici nu se gandeau inainte la asa lucruri. Dar a aparut. S-a contruit orice lucuri. Avioane, cu care zburam, masini, cu care mergem de 20 de ori mai rapid, si multe alte lucruri.
Logic, DA, exista paranormalul peste tot.
Acum, sa trec vorba despre extraterestri.
Si ei sunt ca niste oameni, sau cel putin au fost. Insa acuma sunt mult mai destepti dupa, sa zicem 10.000 de ani de trai si de dezvoltare. Noi insa nu avem 10.000 de ani de trai, si din aceasta cauza nu suntem atat de destepti ca ei. Tehnologiile noastre pe langa tehnologiile lor sunt un nimic. Si ei, au fost candva posibil ca noi, insa cu anii s-au dezvoltat (la fel facem si noi). Insa, vom reusi sa ajungem ca ei? - Nustiu! Daca nu va fi sfarsitul lumii ( ) poate vom reusi...
Insa, mai stiu un lucru important, Dumnezeu ne-a creat pe toti. Iar pe noi oamenii ne-a creat mult mai special decat pe altii. Deci, bucurati-va, chiar daca nu suntem la fel de dezvoltati ca "oamenii" ceilalti, suntem mai speciali decat ei
Exista!
Mie mi s-a intamplat ceva ingrozitor si nu voi povesti fiindca nu ma vei crede!
Mie mi s-a intamplat ceva ingrozitor si nu voi povesti fiindca nu ma vei crede!
Niciodata, depinde de ce ti s-a intamplat.
De exemplu, eu nu cred in tot domeniul de paranormal. Ci doar unele parti.
Dar as fi curios sa aud..
De exemplu, eu nu cred in tot domeniul de paranormal. Ci doar unele parti.
Dar as fi curios sa aud..
Kegan a scris:Ina a scris:In privinta celor 40 de zile, nu stiu sa fie experimente, este doar credinta populara si acea cana de apa care se pune linga usa casei si care se goleste zilnic de apa in mod misteriosStiu si eu de aceasta metoda. Mai era una si cu felia de paine. Am facut asa odata si dimineata, in mod misterios, felia de paine era muscata. Cred ca asta m-a marcat cel mai mult de atunci...
Cel mai bine este sa nu credem. Sint multe lucruri pe care nu le intelege omul. Sunt mistere la tot pasul si unele dintr-e ele nu au rezolvare.
Si cand am vazut odata ca se misca sticla de vin singura nu am crezut si nu o sa cred in vrajitorii. Eu cred doar in Dumnezeu si atat.
Cam atat am avut de comentat, nu ar trebui sa dam crezare la tot si nu ar trebui sa ne fie teama daca ni se intampla niste lucruri iesite din comun.
Dumnezeu a vrut sa stim cat sa putem intelege.
Vizitato- Vizitator
Pai.. Stefan
Nu cred nici eu in vrajitori, dar vraja e doar o parte din paranormal.
Exista si alte lucruri interesante si in acelasi timp ciudate.
Nu cred nici eu in vrajitori, dar vraja e doar o parte din paranormal.
Exista si alte lucruri interesante si in acelasi timp ciudate.
Cam ce a zis BeHappy...
Nu cred in vraji ci in extraterestri..
Universul are spatiu infinit.. nu exista capat...
Nu cred in vraji ci in extraterestri..
Universul are spatiu infinit.. nu exista capat...
Qouk- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : ForumGratuit
Data înscrierii : 03/07/2011
Mulțumiri : 0
Pur si simplu nu cred in astea
Eu in general nu cred in paranormal. Toate povestile legate de paranormal sunt inventate de oameni deoarece nu isi pot explica ce li s-a intamplat.
Pagina 7 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Despre MyFreeCopyRight
» Detalii despre membru!
» O intrebare despre rankuri
» Informatie despre Lexa
» Nelamuriri despre css si forum
» Detalii despre membru!
» O intrebare despre rankuri
» Informatie despre Lexa
» Nelamuriri despre css si forum
Pagina 7 din 10