Despre Paranormal
Pagina 3 din 10 • Distribuiţi
Pagina 3 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Despre Paranormal
Rezumarea primului mesaj :
Well ... ce parere aveti despre domeniul Paranormalului si tot ce tine de el? (adica vraji,farmece,dezlegari - adica vrajitorie , despre demonologie,spiritism,cartomantie,numerologie s.a.?)
Astept raspunsuri , vad ca "Nici un subiect sau mesaj nu indeplineste criteriile mele de cautare"
Well ... ce parere aveti despre domeniul Paranormalului si tot ce tine de el? (adica vraji,farmece,dezlegari - adica vrajitorie , despre demonologie,spiritism,cartomantie,numerologie s.a.?)
Astept raspunsuri , vad ca "Nici un subiect sau mesaj nu indeplineste criteriile mele de cautare"
Re: Despre Paranormal
pauldoareu a scris:
Mai , dupa 40 de zile de la moaratea trupeasca , practic este imposibil sa mai contactezi spiritul , caci acesta se ridica la cer , pot fi contactate numai persoanele ale caror suflete au ramas captive in lumea noastra...
Exista experimente care arata acest lucru?Eu nu cred in tot ce spun unele carti,site-uri sau reviste.
Kegan si eu am avut uele experiente la limita firescului, care m-au pus pe ginduri.
Cred ca mai devreme sau mai tirziu toti experimentam ceva care ne face sa percepem lucrurile diferit. De exemplu mama mea, care este exact opusul unei persoane mistice, sau influentabile, sau orice asemanator, a vazut la o virsta la care nu mai credea in povesti un OZN. Si o cred tocmai pentru ca desi nu a citit nici un rind despre subiect, nici nu a urmarit astfel de emisiuni, si deci habar nu are de tipologia lor si asa mai departe, totul in experienta ei se incadreaza in tiparul cazurilor nerezolvate.
In privinta celor 40 de zile, nu stiu sa fie experimente, este doar credinta populara si acea cana de apa care se pune linga usa casei si care se goleste zilnic de apa in mod misterios
Cred ca mai devreme sau mai tirziu toti experimentam ceva care ne face sa percepem lucrurile diferit. De exemplu mama mea, care este exact opusul unei persoane mistice, sau influentabile, sau orice asemanator, a vazut la o virsta la care nu mai credea in povesti un OZN. Si o cred tocmai pentru ca desi nu a citit nici un rind despre subiect, nici nu a urmarit astfel de emisiuni, si deci habar nu are de tipologia lor si asa mai departe, totul in experienta ei se incadreaza in tiparul cazurilor nerezolvate.
In privinta celor 40 de zile, nu stiu sa fie experimente, este doar credinta populara si acea cana de apa care se pune linga usa casei si care se goleste zilnic de apa in mod misterios
O cana care se pune langa usa casei si se goleste zilnic?
E ca si cum i-ai spune unei fantome:Arata-mi ca existi!
Eu zic ca unele lucruri sunt chiar prea exagerate.Sunt persoane care ne-au iubit si au murit si care nu ne-ar face rau.Pe bune,cred ca pur si simplu chestia aia cu cana este ceva inventat sau nu stiu,poate sa o goleasca orice daca este pe dinafara pusa.
Exista si tot felul de documentare facute cu fantome,de exemplu in fiecare vineri de la ora 22,pe discovery channel.Mi se pare absolut o porcarie,mai degraba un film horror.
Si atunci cand a murit Michael Jackson,lumea spunea ca i-au vazut fantoma.Si ce ne-ar face Michael Jackson,nu era un om rau.
Mie de curand mi-a murit si strabunica si catelusa,cea de la avatar.Nu am auzit voci si nu am vazut fantome si s-a intamplat acum o luna.
E ca si cum i-ai spune unei fantome:Arata-mi ca existi!
Eu zic ca unele lucruri sunt chiar prea exagerate.Sunt persoane care ne-au iubit si au murit si care nu ne-ar face rau.Pe bune,cred ca pur si simplu chestia aia cu cana este ceva inventat sau nu stiu,poate sa o goleasca orice daca este pe dinafara pusa.
Exista si tot felul de documentare facute cu fantome,de exemplu in fiecare vineri de la ora 22,pe discovery channel.Mi se pare absolut o porcarie,mai degraba un film horror.
Si atunci cand a murit Michael Jackson,lumea spunea ca i-au vazut fantoma.Si ce ne-ar face Michael Jackson,nu era un om rau.
Mie de curand mi-a murit si strabunica si catelusa,cea de la avatar.Nu am auzit voci si nu am vazut fantome si s-a intamplat acum o luna.
hai sa fim seriosi , daca ar exista asa ceva m-as apuca de invatat carti cu farmece =)) , si m-as face gigi becali
Ina a scris:In privinta celor 40 de zile, nu stiu sa fie experimente, este doar credinta populara si acea cana de apa care se pune linga usa casei si care se goleste zilnic de apa in mod misterios
Stiu si eu de aceasta metoda. Mai era una si cu felia de paine. Am facut asa odata si dimineata, in mod misterios, felia de paine era muscata. Cred ca asta m-a marcat cel mai mult de atunci...
Nu a muscat-o altcineva cumva?
Mie mi se intampla des sa las mancare in bucatarie si nu vad nimic schimbat
Mie mi se intampla des sa las mancare in bucatarie si nu vad nimic schimbat
Alice L. a scris:Nu a muscat-o altcineva cumva?
Pai nu prea avea cine ca eram singur in camera, iar felia am pus-o seara si dimineata am observat ca era deja atinsa.
CIUDAT!!Si eu odata eram pe munte si mi-am bagat un con in buzunar si apoi mi-am mai bagat unul.Cand am bagat mana in buzunar,unul disparuse,apoi cand am bagat-o din nou aparuse si tot asa.Si la sfarsit mi-am dat seama ca bagasem un con in buzunarul de la pantaloni si unul in cel de la jacheta
Alice L. a scris: CIUDAT!!Si eu odata eram pe munte si mi-am bagat un con in buzunar si apoi mi-am mai bagat unul.Cand am bagat mana in buzunar,unul disparuse,apoi cand am bagat-o din nou aparuse si tot asa.Si la sfarsit mi-am dat seama ca bagasem un con in buzunarul de la pantaloni si unul in cel de la jacheta
Tare faza asta. Oricum, de cand am patit si eu ceea ce am patit cu felia de paine, am devenit mai sceptic in privinta fenomenelor de acest gen. Nu stiu, poate ca ar trebuie ceva mai convingator sa se atinga de mine ca sa cred 100% ca e adevarat.
- Spoiler:
- Acum sa astept sa mai moara cineva sa fac din nou faza cu painea. Daca si de data asta imi iese...
Pana la urma,ei au lumea lor,noi o avem pe a noastra,exista si un proverb care spune asta.
Am o intrebare pentru pauldoareu: Ce te-a facut sa crezi atat de mult in paranormal?Vad ca ai si un forum despre asta.
Am o intrebare pentru pauldoareu: Ce te-a facut sa crezi atat de mult in paranormal?Vad ca ai si un forum despre asta.
Alice, daca persoana decedata nu a locuit cu tine in casa, nu ai cum sa experimentezi astfel de lucruri precum cel cu apa.
Eu cred in paranormal....
Pagina 3 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Despre MyFreeCopyRight
» Detalii despre membru!
» O intrebare despre rankuri
» Informatie despre Lexa
» Nelamuriri despre css si forum
» Detalii despre membru!
» O intrebare despre rankuri
» Informatie despre Lexa