Doriti adaugarea butonului "Warn?"?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 6 din 6 • Distribuiţi
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Doriti Butonul WARN?
Doriti adaugarea butonului "Warn?"?
Rezumarea primului mesaj :
Doriti adaugarea butonului [Warn] la fiecare post al unui user , pe care cand il apasam ii va da warn utilizatorului,si i se va seta automat bara de warn
Eu cred ca ar fii un lucru foarte bun deoarece la profilul userilor au acces doar administratorii,iar moderatorii nu pot da warn din acest motiv !
Astept pareri
Edit @ : De exemplu , daca avem 3000 de utilizatori, si dabia in acest moment am adaugat bara warn, este foarte greu sa setam la fiecare in profil , asa pur si simplu dam warn si i se seteaza automat !
Edit 2 @ :
Nu fi sigur de asta, pentru ca doar moderatorii si administratorii vor avea acces la acel buton !
edit 3 @ :
Kegan nu iti este usor odata ce ai 3000 de utilizatori, sa stai sa le pui la toti .. iti este foarte greu ,dati si tu seama.
app kegan, eu sunt administrator si iti dau warn din profil, iar apoi tu iti dai edit in profil si iti setezi warnul =))
Doriti adaugarea butonului [Warn] la fiecare post al unui user , pe care cand il apasam ii va da warn utilizatorului,si i se va seta automat bara de warn
Eu cred ca ar fii un lucru foarte bun deoarece la profilul userilor au acces doar administratorii,iar moderatorii nu pot da warn din acest motiv !
Astept pareri
Edit @ : De exemplu , daca avem 3000 de utilizatori, si dabia in acest moment am adaugat bara warn, este foarte greu sa setam la fiecare in profil , asa pur si simplu dam warn si i se seteaza automat !
Edit 2 @ :
sLg a scris:loolzor, asa ceva nu am mai vazut, utilizatorii ar face pe moderatorii in sensul ca le acorda warn ! Ca sa nu mai zic de cei care au conflicte intre ei si isi dau warn-uri intre ei doar din motive de razburane
eu nu sunt deacord cu aceasta optiune
Votez Nu.
Nu fi sigur de asta, pentru ca doar moderatorii si administratorii vor avea acces la acel buton !
edit 3 @ :
Kegan a scris:Votez NU pentru ca nu imi cade mana sa dau un warn, bifand o imagine din profil. Am vazut ca ai adaugat la sondaj ambele variante pentru vot. Nu se face asa. Ori e da, ori e ba.
Kegan nu iti este usor odata ce ai 3000 de utilizatori, sa stai sa le pui la toti .. iti este foarte greu ,dati si tu seama.
app kegan, eu sunt administrator si iti dau warn din profil, iar apoi tu iti dai edit in profil si iti setezi warnul =))
Ultima editare efectuata de catre loolzor in Mier Iul 08, 2009 6:15 pm, editata de 4 ori
Re: Doriti adaugarea butonului "Warn?"?
Pot spune ca acest sondaj e creat din lipsa de ocupatie si imaginatie fara a se gandi la un rezultat pozitiv. Fara suparare, dar acest lucru mi se pare moft si dorit doar asa sa fie altceva mai nou, dar in acelasi timp e tot acelasi lucru. Votez nu!
Matei.- Membru onorific
Varsta : 32
Localizare : Deva - Nu ofer suport prin mesagerie!
Data înscrierii : 13/11/2009
Mulțumiri : 2
E mult mai frumos sa creezi singur campul "warn" decat sa ai un buton din simplu motiv ca acel camp poate fi personalizat cum doresti, ce imagini doresti, sau cifre...
Vot nu!
Vot nu!
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Sistemul actual de warn ce are? Eu cred ca sistemul actual poate fi inteles de incepatori care nu au auzit de aceasta platforma.
Votez NU. (Nu cred ca ar necesita schimbari.)
Votez NU. (Nu cred ca ar necesita schimbari.)
Vizitato- Vizitator
Votez NU,mie imi place sa ma duc pana la profil si sa ii scad din bara,ar fi prea plictisitor sa apas pe un buton si dintr-o daca sa se dea warn autommat...
iAngel- Membru Forumgratuit
Varsta : 34
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 13/07/2011
Mulțumiri : 1
Eu votez NU! 1) Chiar nu te doare mana sa dai cateva click-uri
2)Mai e si placerea de a da warn
2)Mai e si placerea de a da warn
Cimpul Warn este un cimp personalizat. Puteti sa il denumiti cum doriti dumneavoastra, sau sa nu il creati deloc. Dumneavoastra doriti un buton, care trebuie legat cu o rubrica implicita din PA.
Optiune nerealizabila -> inchis si trimis in arhiva.
Optiune nerealizabila -> inchis si trimis in arhiva.
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Adaugarea butonului "Merci"
» Adaugarea unei categorii in "Suport pentru site-ul Hitskin.com"
» Adaugarea optiunii "Lungimea semnaturii bazata pe rangul userului"
» Adaugarea gradului "Helper"
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Adaugarea unei categorii in "Suport pentru site-ul Hitskin.com"
» Adaugarea optiunii "Lungimea semnaturii bazata pe rangul userului"
» Adaugarea gradului "Helper"
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 6 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum