Doriti adaugarea butonului "Warn?"?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 6 • Distribuiţi
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Doriti Butonul WARN?
Doriti adaugarea butonului "Warn?"?
Doriti adaugarea butonului [Warn] la fiecare post al unui user , pe care cand il apasam ii va da warn utilizatorului,si i se va seta automat bara de warn
Eu cred ca ar fii un lucru foarte bun deoarece la profilul userilor au acces doar administratorii,iar moderatorii nu pot da warn din acest motiv !
Astept pareri
Edit @ : De exemplu , daca avem 3000 de utilizatori, si dabia in acest moment am adaugat bara warn, este foarte greu sa setam la fiecare in profil , asa pur si simplu dam warn si i se seteaza automat !
Edit 2 @ :
Nu fi sigur de asta, pentru ca doar moderatorii si administratorii vor avea acces la acel buton !
edit 3 @ :
Kegan nu iti este usor odata ce ai 3000 de utilizatori, sa stai sa le pui la toti .. iti este foarte greu ,dati si tu seama.
app kegan, eu sunt administrator si iti dau warn din profil, iar apoi tu iti dai edit in profil si iti setezi warnul =))
Eu cred ca ar fii un lucru foarte bun deoarece la profilul userilor au acces doar administratorii,iar moderatorii nu pot da warn din acest motiv !
Astept pareri
Edit @ : De exemplu , daca avem 3000 de utilizatori, si dabia in acest moment am adaugat bara warn, este foarte greu sa setam la fiecare in profil , asa pur si simplu dam warn si i se seteaza automat !
Edit 2 @ :
sLg a scris:loolzor, asa ceva nu am mai vazut, utilizatorii ar face pe moderatorii in sensul ca le acorda warn ! Ca sa nu mai zic de cei care au conflicte intre ei si isi dau warn-uri intre ei doar din motive de razburane
eu nu sunt deacord cu aceasta optiune
Votez Nu.
Nu fi sigur de asta, pentru ca doar moderatorii si administratorii vor avea acces la acel buton !
edit 3 @ :
Kegan a scris:Votez NU pentru ca nu imi cade mana sa dau un warn, bifand o imagine din profil. Am vazut ca ai adaugat la sondaj ambele variante pentru vot. Nu se face asa. Ori e da, ori e ba.
Kegan nu iti este usor odata ce ai 3000 de utilizatori, sa stai sa le pui la toti .. iti este foarte greu ,dati si tu seama.
app kegan, eu sunt administrator si iti dau warn din profil, iar apoi tu iti dai edit in profil si iti setezi warnul =))
Ultima editare efectuata de catre loolzor in Mier Iul 08, 2009 6:15 pm, editata de 4 ori
Re: Doriti adaugarea butonului "Warn?"?
eu as dori astfel sa se dea warn automat cand posteaza automat sa fie Anuntat prin Pm unde a gresit
Vot da!
Vot da!
ops' sorry de double post, am vrut sa apas edit si am apsat citeaza ! mii de scuze
loolzor, asa ceva nu am mai vazut, utilizatorii ar face pe moderatorii in sensul ca le acorda warn ! Ca sa nu mai zic de cei care au conflicte intre ei si isi dau warn-uri intre ei doar din motive de razburane
Votez Nu.
Votez Nu.
Vizitato- Vizitator
Votez NU pentru ca nu imi cade mana sa dau un warn, bifand o imagine din profil. Am vazut ca ai adaugat la sondaj ambele variante pentru vot. Nu se face asa. Ori e da, ori e ba.
Eu votez DA pentru ca daca "bifam o imagine"(ceea ce nu chiar o inteleg), nu isi are rostul! Ar fii mai bine daca am avea butonul de warn si pe ce perioada sa se dea ca nu cred ca trebuie sa ne notam undeva cand am dat warn-ul si cand ar trebui scos! Daca e plin de useri, chiar nu ai cum sa tii evidenta!
Eu Votez Da ! Mi se pare mai bine sa dam direct warn de pe un buton decat sa mai intri in profilu utilizatorului si sa schimbi imaginea !
eu votez nu
sunt de acord cu slg si kegan... votez NU
Vizitato- Vizitator
sunteti de acord cu kegan nu? de exemplu daca luky imi da warn, eu imi pot seta warnul din profil
O, eu am lasat pe forumul meu de teste optiunea asta, si chiar si-a setat un prieten bara la nivelul de ban
Desigur ca nu vad utilitatea acestei optiuni, sint alte optiuni interesante complet absente pentru moment. Aceasta optiune exista intr-o alta forma deja, deci nu vad de ce ar munci tehnicienii pentru a adauga un astfel de buton.
Desigur ca nu vad utilitatea acestei optiuni, sint alte optiuni interesante complet absente pentru moment. Aceasta optiune exista intr-o alta forma deja, deci nu vad de ce ar munci tehnicienii pentru a adauga un astfel de buton.
sunt de acord cu kegan, votez nu
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Adaugarea butonului "Merci"
» Adaugarea unei categorii in "Suport pentru site-ul Hitskin.com"
» Adaugarea optiunii "Lungimea semnaturii bazata pe rangul userului"
» Adaugarea gradului "Helper"
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Adaugarea unei categorii in "Suport pentru site-ul Hitskin.com"
» Adaugarea optiunii "Lungimea semnaturii bazata pe rangul userului"
» Adaugarea gradului "Helper"
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum