Doriti adaugarea butonului "Warn?"?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 6 • Distribuiţi
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Doriti Butonul WARN?
Doriti adaugarea butonului "Warn?"?
Rezumarea primului mesaj :
Doriti adaugarea butonului [Warn] la fiecare post al unui user , pe care cand il apasam ii va da warn utilizatorului,si i se va seta automat bara de warn
Eu cred ca ar fii un lucru foarte bun deoarece la profilul userilor au acces doar administratorii,iar moderatorii nu pot da warn din acest motiv !
Astept pareri
Edit @ : De exemplu , daca avem 3000 de utilizatori, si dabia in acest moment am adaugat bara warn, este foarte greu sa setam la fiecare in profil , asa pur si simplu dam warn si i se seteaza automat !
Edit 2 @ :
Nu fi sigur de asta, pentru ca doar moderatorii si administratorii vor avea acces la acel buton !
edit 3 @ :
Kegan nu iti este usor odata ce ai 3000 de utilizatori, sa stai sa le pui la toti .. iti este foarte greu ,dati si tu seama.
app kegan, eu sunt administrator si iti dau warn din profil, iar apoi tu iti dai edit in profil si iti setezi warnul =))
Doriti adaugarea butonului [Warn] la fiecare post al unui user , pe care cand il apasam ii va da warn utilizatorului,si i se va seta automat bara de warn
Eu cred ca ar fii un lucru foarte bun deoarece la profilul userilor au acces doar administratorii,iar moderatorii nu pot da warn din acest motiv !
Astept pareri
Edit @ : De exemplu , daca avem 3000 de utilizatori, si dabia in acest moment am adaugat bara warn, este foarte greu sa setam la fiecare in profil , asa pur si simplu dam warn si i se seteaza automat !
Edit 2 @ :
sLg a scris:loolzor, asa ceva nu am mai vazut, utilizatorii ar face pe moderatorii in sensul ca le acorda warn ! Ca sa nu mai zic de cei care au conflicte intre ei si isi dau warn-uri intre ei doar din motive de razburane
eu nu sunt deacord cu aceasta optiune
Votez Nu.
Nu fi sigur de asta, pentru ca doar moderatorii si administratorii vor avea acces la acel buton !
edit 3 @ :
Kegan a scris:Votez NU pentru ca nu imi cade mana sa dau un warn, bifand o imagine din profil. Am vazut ca ai adaugat la sondaj ambele variante pentru vot. Nu se face asa. Ori e da, ori e ba.
Kegan nu iti este usor odata ce ai 3000 de utilizatori, sa stai sa le pui la toti .. iti este foarte greu ,dati si tu seama.
app kegan, eu sunt administrator si iti dau warn din profil, iar apoi tu iti dai edit in profil si iti setezi warnul =))
Ultima editare efectuata de catre loolzor in Mier Iul 08, 2009 6:15 pm, editata de 4 ori
Re: Doriti adaugarea butonului "Warn?"?
Votez DA!
Motiv? Ar usura munca! Foarte mult. Adica ceva simplu, dai pe butonul "Warn" iti apare un Pop-up, scrii acolo la Motiv ce motiv ai de ii dai warn, iar warn-ul se proceseaza, si apare undeva in PA la profilul utilizatorului.
Motiv? Ar usura munca! Foarte mult. Adica ceva simplu, dai pe butonul "Warn" iti apare un Pop-up, scrii acolo la Motiv ce motiv ai de ii dai warn, iar warn-ul se proceseaza, si apare undeva in PA la profilul utilizatorului.
Arken a scris:Votez DA!
Nu vrei si un buton care sa iti schimbe avataru sau semnatura direct ?
Prea mult mura'n'gura
Vizitato- Vizitator
Am Votez DA .
Zicetimi si mie cum activez bara de warn?
Zicetimi si mie cum activez bara de warn?
sLg a scris:Arken a scris:Votez DA!
Nu vrei si un buton care sa iti schimbe avataru sau semnatura direct ?
Prea mult mura'n'gura
Prea multa mura'n gura? Problema nu e ca mi'e lene mie sa dau 1 warn. Dar cand se isca un flame party de vreo 10 useri ce fac? Stau o juma' de ora, sa adaug warn-uri peste tot? Nu uita ca suntem pe forumgratuit.ro si viteza nu e cea mai buna.
@Iar data viitoare, cand mai ai ceva de comentat intr'o maniera asa de dura, te rog pastreaza'ti comentariul pentru tine. Se numeste drama. Provoci un user la o cearta.
Okay?
Eu votez NU!
Cel putin, eu cred ca nu e cazul...
Cel putin, eu cred ca nu e cazul...
DA! este folositor!
Tie iti trebuie 30 de minute sa dai warn la 10 membri ? Glumesti nu ?
Iti ia mai putin de 2 minute ca sa faci asta...
Tot nu-i vad rostul, si nu ma iau la cearta imi exprim doar opinia asa cum are voie orice membru la orice sondaj.
Iti ia mai putin de 2 minute ca sa faci asta...
Tot nu-i vad rostul, si nu ma iau la cearta imi exprim doar opinia asa cum are voie orice membru la orice sondaj.
Nu vreau sa il pastrez doar pentru mine, sa nu par zgarcitTe rog pastreaza'ti comentariul pentru tine.
Vizitato- Vizitator
loolzor a scris:app kegan, eu sunt administrator si iti dau warn din profil, iar apoi tu iti dai edit in profil si iti setezi warnul =))
Asta in cazul in care as fi in postura ta si nu as sti faptul ca un profil personalizat poate fi setat sa fie modificat doar de catre un moderator.
Votez Nu. Aceeasi parere.Vizitato a scris:loolzor, asa ceva nu am mai vazut, utilizatorii ar face pe moderatorii in sensul ca le acorda warn ! Ca sa nu mai zic de cei care au conflicte intre ei si isi dau warn-uri intre ei doar din motive de razburane
eu nu sunt deacord cu aceasta optiune
Votez Nu.
Eu nu sunt de acord cu această opţiune . Votez Nu. Dacă ai 3.000 , ceea ce mi se va întâmpla vreodată , oameni pe forum , înseamnă că jumătate de membri fac parte din staff. Atunci , nu numai tu vei face această muncă grea pe care o numiţi cu toţii , şi fiecare va avea o bara de warn care o merită.
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Adaugarea butonului "Merci"
» Adaugarea unei categorii in "Suport pentru site-ul Hitskin.com"
» Adaugarea optiunii "Lungimea semnaturii bazata pe rangul userului"
» Adaugarea gradului "Helper"
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Adaugarea unei categorii in "Suport pentru site-ul Hitskin.com"
» Adaugarea optiunii "Lungimea semnaturii bazata pe rangul userului"
» Adaugarea gradului "Helper"
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum