Doriti adaugarea butonului "Warn?"?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 5 din 6 • Distribuiţi
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Doriti Butonul WARN?
Doriti adaugarea butonului "Warn?"?
Rezumarea primului mesaj :
Doriti adaugarea butonului [Warn] la fiecare post al unui user , pe care cand il apasam ii va da warn utilizatorului,si i se va seta automat bara de warn
Eu cred ca ar fii un lucru foarte bun deoarece la profilul userilor au acces doar administratorii,iar moderatorii nu pot da warn din acest motiv !
Astept pareri
Edit @ : De exemplu , daca avem 3000 de utilizatori, si dabia in acest moment am adaugat bara warn, este foarte greu sa setam la fiecare in profil , asa pur si simplu dam warn si i se seteaza automat !
Edit 2 @ :
Nu fi sigur de asta, pentru ca doar moderatorii si administratorii vor avea acces la acel buton !
edit 3 @ :
Kegan nu iti este usor odata ce ai 3000 de utilizatori, sa stai sa le pui la toti .. iti este foarte greu ,dati si tu seama.
app kegan, eu sunt administrator si iti dau warn din profil, iar apoi tu iti dai edit in profil si iti setezi warnul =))
Doriti adaugarea butonului [Warn] la fiecare post al unui user , pe care cand il apasam ii va da warn utilizatorului,si i se va seta automat bara de warn
Eu cred ca ar fii un lucru foarte bun deoarece la profilul userilor au acces doar administratorii,iar moderatorii nu pot da warn din acest motiv !
Astept pareri
Edit @ : De exemplu , daca avem 3000 de utilizatori, si dabia in acest moment am adaugat bara warn, este foarte greu sa setam la fiecare in profil , asa pur si simplu dam warn si i se seteaza automat !
Edit 2 @ :
sLg a scris:loolzor, asa ceva nu am mai vazut, utilizatorii ar face pe moderatorii in sensul ca le acorda warn ! Ca sa nu mai zic de cei care au conflicte intre ei si isi dau warn-uri intre ei doar din motive de razburane
eu nu sunt deacord cu aceasta optiune
Votez Nu.
Nu fi sigur de asta, pentru ca doar moderatorii si administratorii vor avea acces la acel buton !
edit 3 @ :
Kegan a scris:Votez NU pentru ca nu imi cade mana sa dau un warn, bifand o imagine din profil. Am vazut ca ai adaugat la sondaj ambele variante pentru vot. Nu se face asa. Ori e da, ori e ba.
Kegan nu iti este usor odata ce ai 3000 de utilizatori, sa stai sa le pui la toti .. iti este foarte greu ,dati si tu seama.
app kegan, eu sunt administrator si iti dau warn din profil, iar apoi tu iti dai edit in profil si iti setezi warnul =))
Ultima editare efectuata de catre loolzor in Mier Iul 08, 2009 6:15 pm, editata de 4 ori
Re: Doriti adaugarea butonului "Warn?"?
Si eu votez DA, deoarece ar schimba forumul si l-ar face mai placut. Ar fi ceva nou si folositor !
eu votez da
Categoric DA
Nu sunt de acord cu asa ceva.
Votez nu.
Votez nu.
Am votat "Da". Consider ca este folositor acest buton de warn. Sa nu uitam ca pe toate site-urile mari exista acet "warn", deci de ce nu ar exista si la noi daca vrem sa tintim sus, adica sa ajungem departe? Warn-ul este folositor...NU stai acum la fiecare sa setezi bara fiecaruia, mai ales ca doar administratorul sau administratorii pot umbla la aceea bara. Daca de exemplu sunt 2 administratori si sunt plecati...si este vraiste pe forum, ce se va intampla? Moderatorii nu pot seta, deci cine va mai seta? Cum a zis si Bambi, atat timp cat moderatorii si administratorii au acces la acest buton va aduce un plus.
Oricum, observ ca majoritatea au raspuns ca vor, adik 76 %, deci se considera ca ar fi de folos acest buton "warn". Deci intrebarea logica care vine in urma acestui sondaj este : se va tine cont de parerea noastra ?
Va multumesc . . .
Oricum, observ ca majoritatea au raspuns ca vor, adik 76 %, deci se considera ca ar fi de folos acest buton "warn". Deci intrebarea logica care vine in urma acestui sondaj este : se va tine cont de parerea noastra ?
Va multumesc . . .
Da,ar fi mai simplu mai ales ca uni nu stiu sa implementeze bara warn sau ...
Categoric Da
Categoric Da
Votez nu. Poti sa dai warn si din profil, nu trebuie sa existe un buton pentru asta
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
deci cum facem sa dam warn ca eu am nevoie help meee ami ziceti cum plz astept pm de la un administrator de la un moderator etc plz si eu sunt deacord ca vreau sa pun la forum la mn
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Adaugarea butonului "Merci"
» Adaugarea unei categorii in "Suport pentru site-ul Hitskin.com"
» Adaugarea optiunii "Lungimea semnaturii bazata pe rangul userului"
» Adaugarea gradului "Helper"
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Adaugarea unei categorii in "Suport pentru site-ul Hitskin.com"
» Adaugarea optiunii "Lungimea semnaturii bazata pe rangul userului"
» Adaugarea gradului "Helper"
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 5 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum