Sa adaugam urmatoarele tutoriale
Pagina 4 din 5 • Distribuiţi
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Sa adaugam urmatoarele tutoriale
Rezumarea primului mesaj :
In acest topic as dori sa scriem despre anumite tutoriale, daca necesita adaugarea lui sau nu ...
Am gasit scripturi pentru:
1. script cod pentru buton animat (merge intr-o pagina html/widget/portal) ... nu cred ca o sa mai necesite adaugarea de tot felul de scripturi de pe tot felul de site-uri care adauga link sub butoane
2. script cod pentru reliefarea butonului cand pui cursorul peste
3. script cod pentru animare titlu
4. script cod-uri pentru execte in pagina
etc. ...
Sa fac tutoriale pentru ele ? ... ar fi vre-o 10-15 ) ... trebuie selectate
In acest topic as dori sa scriem despre anumite tutoriale, daca necesita adaugarea lui sau nu ...
Am gasit scripturi pentru:
1. script cod pentru buton animat (merge intr-o pagina html/widget/portal) ... nu cred ca o sa mai necesite adaugarea de tot felul de scripturi de pe tot felul de site-uri care adauga link sub butoane
2. script cod pentru reliefarea butonului cand pui cursorul peste
3. script cod pentru animare titlu
4. script cod-uri pentru execte in pagina
etc. ...
Sa fac tutoriale pentru ele ? ... ar fi vre-o 10-15 ) ... trebuie selectate
Re: Sa adaugam urmatoarele tutoriale
Nu am scris pentru cineva anume, aceasta este doar o lista de propuneri.
Tutorialul este in engleza.
Tutorialul este in engleza.
Se pare ca, colegii nostrii francezi au inceput sa traduca din tutorialele noastre. Un exemplu avem aici ~> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nu cumva trebuia sa treaca in partea de jos a tutorialului, numele meu?
Tutorialul original doar aici ~> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nu cumva trebuia sa treaca in partea de jos a tutorialului, numele meu?
Tutorialul original doar aici ~> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Acolo jos scrie ca a fost propus de Ange Tuteur , adica Seth dupa FM.
Sti ca exista un forum al staff-ului , poti posta acolo.
Sti ca exista un forum al staff-ului , poti posta acolo.
Interesant, da, sigur ca poti sa faci tutorialul.
Direct din topic poti doar sa-l treci in full screen.Cesar a scris:Nu are deja YT-ul un buton sa maresti videoclipul?
Este util cind introduci in topic un videoclip intr-un player la dimensiune mica, poti sa maresti videoclipul ca sa il vizualizezi mai bine.
Stefan, functioneaza si in semnaturi? Asa ar fi normal
Functioneaza si in semnaturi. O sa ma apuc de indata de tutorial.
Done!
Vreau sa realizez inca un tutorial.
Tutorialul s-ar numi "Adaugare icon status peste icon sectiune".
Realizez tutorialul?
Vreau sa realizez inca un tutorial.
Tutorialul s-ar numi "Adaugare icon status peste icon sectiune".
Realizez tutorialul?
Adica vrei sa inlocuiesti iconurile de la mesaje noi, blocat, etc din indexul forumului cu imaginile de la descrierea categoriilor? Cam ce s-a cerut recent in suport?
Drept sa spun, eu chiar am nevoie de asa ceva, dar nu stiu daca se poate realiza pe phpBB3:scratch:
Drept sa spun, eu chiar am nevoie de asa ceva, dar nu stiu daca se poate realiza pe phpBB3:scratch:
Daca faci pentru toate sectiunile, va fi un singur topic, pentru fiecare versiune un mesaj separat.
Eu am rezolvat pentru phpBB3, pur si simplu am facut ce-am scris [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si am mutat titlul forumului pe mijloc. Nu-mi place sa incarc forumul cu tot felul de coduri daca nu am nevoie de ele.
Dar intrucit sint din ce in ce mai multi care viseaza doar la modificari in template-uri, probabil ca tutorialul va fi binevenit.
Eu am rezolvat pentru phpBB3, pur si simplu am facut ce-am scris [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si am mutat titlul forumului pe mijloc. Nu-mi place sa incarc forumul cu tot felul de coduri daca nu am nevoie de ele.
Dar intrucit sint din ce in ce mai multi care viseaza doar la modificari in template-uri, probabil ca tutorialul va fi binevenit.
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Cum adaugam grade cu FontAwesome?
» Tutoriale
» Tutoriale
» Cum adaugam iconita awesomefont pentru categorii?
» Imi apare in sectiunea "Statistici" : "Evenimente prevazute in calendar pentru urmatoarele 5 zile"
» Tutoriale
» Tutoriale
» Cum adaugam iconita awesomefont pentru categorii?
» Imi apare in sectiunea "Statistici" : "Evenimente prevazute in calendar pentru urmatoarele 5 zile"
Pagina 4 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum