Sa adaugam urmatoarele tutoriale
Pagina 2 din 5 • Distribuiţi
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Sa adaugam urmatoarele tutoriale
Rezumarea primului mesaj :
In acest topic as dori sa scriem despre anumite tutoriale, daca necesita adaugarea lui sau nu ...
Am gasit scripturi pentru:
1. script cod pentru buton animat (merge intr-o pagina html/widget/portal) ... nu cred ca o sa mai necesite adaugarea de tot felul de scripturi de pe tot felul de site-uri care adauga link sub butoane
2. script cod pentru reliefarea butonului cand pui cursorul peste
3. script cod pentru animare titlu
4. script cod-uri pentru execte in pagina
etc. ...
Sa fac tutoriale pentru ele ? ... ar fi vre-o 10-15 ) ... trebuie selectate
In acest topic as dori sa scriem despre anumite tutoriale, daca necesita adaugarea lui sau nu ...
Am gasit scripturi pentru:
1. script cod pentru buton animat (merge intr-o pagina html/widget/portal) ... nu cred ca o sa mai necesite adaugarea de tot felul de scripturi de pe tot felul de site-uri care adauga link sub butoane
2. script cod pentru reliefarea butonului cand pui cursorul peste
3. script cod pentru animare titlu
4. script cod-uri pentru execte in pagina
etc. ...
Sa fac tutoriale pentru ele ? ... ar fi vre-o 10-15 ) ... trebuie selectate
Re: Sa adaugam urmatoarele tutoriale
Variantele 1 si 3 si ambii autori, nu avem de unde sa stim care din ei a contribuit la fiecare varianta.
Edit:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
A ramas netradus din lista FAQ. M-am gindit sa-l traduc eu azi, insa la o parcurgere mai atenta mi se pare cam lipsit de sens. Totusi adevarul este ca am avut si noi astfel de intrebari de multe ori. Ne-ar scuti sa raspundem la fel de fiecare data.
Pe acesta il avem oare? Nu mi se pare cunoscut.
Iar acesta cred ca ar trebui modificat, nu merge si cu un JavaScript creat direct din PA?
Edit:
A ramas netradus din lista FAQ. M-am gindit sa-l traduc eu azi, insa la o parcurgere mai atenta mi se pare cam lipsit de sens. Totusi adevarul este ca am avut si noi astfel de intrebari de multe ori. Ne-ar scuti sa raspundem la fel de fiecare data.
Pe acesta il avem oare? Nu mi se pare cunoscut.
Iar acesta cred ca ar trebui modificat, nu merge si cu un JavaScript creat direct din PA?
Cred ca glumesti. Acesta se numeste tutorial? Ne poate fi numit nici pe departe "transfer".
Mi se pare o pierdere de timp sa il traducem. Sunt sigur ca NIMENI nu il va citi si cu atat mai mult nu il vor pune in practica. Mai mult, membrii nostri vor totul "moca", si nu se vor obosi sa invete ceva din tutorial. Imi pare rau, dar asta e.
Momentan nu am timp sa vad despre ce e vorba (poate imi spui tu?). Si da, ar merge urcat direct pe forum.
Cred ca glumesti. Acesta se numeste tutorial? Ne poate fi numit nici pe departe "transfer".
Mi se pare o pierdere de timp sa il traducem. Sunt sigur ca NIMENI nu il va citi si cu atat mai mult nu il vor pune in practica. Mai mult, membrii nostri vor totul "moca", si nu se vor obosi sa invete ceva din tutorial. Imi pare rau, dar asta e.
Momentan nu am timp sa vad despre ce e vorba (poate imi spui tu?). Si da, ar merge urcat direct pe forum.
1. nu, nu este un transfer, dar e singura metoda de a muta un forum din alta platforma. Cred ca o sa-l traduc pina la urma, in felul meu.
2. Sa stii ca eu am cautat la un moment dat variabilele acelea explicate. Ok, am sa-l traduc tot eu eu cindva si o sa incerc sa-l fac mai usor de urmarit.
3. Cum sa creezi un cod JS extrem de simplu pentru ploaie de imagini, ninsoare, folosind propriile imagini. Am avut cindva asa ceva la mine pe forum => e accesibil la orice nivel
2. Sa stii ca eu am cautat la un moment dat variabilele acelea explicate. Ok, am sa-l traduc tot eu eu cindva si o sa incerc sa-l fac mai usor de urmarit.
3. Cum sa creezi un cod JS extrem de simplu pentru ploaie de imagini, ninsoare, folosind propriile imagini. Am avut cindva asa ceva la mine pe forum => e accesibil la orice nivel
1. Dar e... cel mai stupid tutorial vazut de mine pana acum. Si nici nu are sens. Cand vor vedea titlul membrii se vor bucura, iar cand vor citi tutorialul... Si oricum, cat "tupeu" trebuie sa ai ca sa le dai membrilor asa sfaturi? Cica "rugatii membrii sa-si faca din nou cont pe noul forum" sau "rescrieti toate mesajele dorite". Pentru Dumnezeu, nu traduce porcaria asta de "sfat".
2. Lasa, o sa-l traduc eu. Nu te mai supara pentru divergentile de pareri.
3. O sa-l traduc si pe acesta.
2. Lasa, o sa-l traduc eu. Nu te mai supara pentru divergentile de pareri.
3. O sa-l traduc si pe acesta.
Ultima editare efectuata de catre SGSS in Joi Apr 04, 2013 8:29 pm, editata de 1 ori
Sa sti ca si eu dupa ce am citit am fost tot asa de dezamagita. Bine, fie, hai sa nu ne facem de ris de tot. Dar cu prima ocazie cind apare o astfel de intrebare in suport, sa stii ca o sa te pedepsesc pe tine sa-l traduci si la sfirsit sa scrii asa mare de tot"
BAZELE DE DATE NU SE EXPORTA, NU SE IMPORTA
BAZELE DE DATE NU SE EXPORTA, NU SE IMPORTA
Pedeapsa va avea 0 efect. Nu il voi traduce si atata timp cat sunt aici nu iti voi permite nici tie sa faci asta.
Cand ai putin timp, lamureste-ma te rog...
Ina a scris:1. - este doar un truc, despre avatare urmeaza un alt tutorial care nu apare in aceasta lista. Putem sa-l stergem de pe lista daca ar putea fi daunator, desi nu vad prin ce ar dauna.
Daca ai dat raspusul am crezut ca vrei sa-l faci, nu?
Pai vreau sa-l fac, dar tu spuneai sa il traduc doar pe acesta insa ca poate fi periculos. Tot nu m-ai lamurit.
Ar putea sa dea idei utilizatorilor nostri sa foloseasca avatare de dimensiuni mai mari decit cele permise, atita tot.
Optiunea configureaza dimensiunile maxime a avatarelor, nu minime. Mai degraba o sa ii incurajeze sa foloseasca avatare mai mici.
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Cum adaugam grade cu FontAwesome?
» Tutoriale
» Tutoriale
» Cum adaugam iconita awesomefont pentru categorii?
» Imi apare in sectiunea "Statistici" : "Evenimente prevazute in calendar pentru urmatoarele 5 zile"
» Tutoriale
» Tutoriale
» Cum adaugam iconita awesomefont pentru categorii?
» Imi apare in sectiunea "Statistici" : "Evenimente prevazute in calendar pentru urmatoarele 5 zile"
Pagina 2 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum