Sa adaugam urmatoarele tutoriale
Pagina 5 din 5 • Distribuiţi
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Sa adaugam urmatoarele tutoriale
Rezumarea primului mesaj :
In acest topic as dori sa scriem despre anumite tutoriale, daca necesita adaugarea lui sau nu ...
Am gasit scripturi pentru:
1. script cod pentru buton animat (merge intr-o pagina html/widget/portal) ... nu cred ca o sa mai necesite adaugarea de tot felul de scripturi de pe tot felul de site-uri care adauga link sub butoane
2. script cod pentru reliefarea butonului cand pui cursorul peste
3. script cod pentru animare titlu
4. script cod-uri pentru execte in pagina
etc. ...
Sa fac tutoriale pentru ele ? ... ar fi vre-o 10-15 ) ... trebuie selectate
In acest topic as dori sa scriem despre anumite tutoriale, daca necesita adaugarea lui sau nu ...
Am gasit scripturi pentru:
1. script cod pentru buton animat (merge intr-o pagina html/widget/portal) ... nu cred ca o sa mai necesite adaugarea de tot felul de scripturi de pe tot felul de site-uri care adauga link sub butoane
2. script cod pentru reliefarea butonului cand pui cursorul peste
3. script cod pentru animare titlu
4. script cod-uri pentru execte in pagina
etc. ...
Sa fac tutoriale pentru ele ? ... ar fi vre-o 10-15 ) ... trebuie selectate
Re: Sa adaugam urmatoarele tutoriale
Rylled a scris:Se pare ca, colegii nostrii francezi au inceput sa traduca din tutorialele noastre. Un exemplu avem aici ~> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nu cumva trebuia sa treaca in partea de jos a tutorialului, numele meu?
Tutorialul original doar aici ~> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Tech a corectat copyright-ul tutorialului. Pe FM nu are cine sa o faca, pentru ca adminii sint in vacanta si admin voluntar nu mai exista.
Ina a scris:Am gasit mai multe solicitari azi in Alte probleme, cred ca Dani le-a raspuns. Le-am mutat in Administreaza prezentarea forumului.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Si mai avem
Daca mai cautam dupa "legenda" o sa gasim si cum sa punem background la legenda si multe altele. Un tutorial "personalizarea legendei grupurilor" ar fi interesant.
Am preluat aici lista de topicuri, sint doar o parte din ele. Daca o sa facem un tutorial, o sa trimitem la cos topicurile din suport.
Am gasit 4 tutoriale pe forumul de suport din "mama rusie" pe care as dori sa le traduc.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Efect "tooltip" la ultimele mesaje - tutorial nefunctional
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Un alt aspect pentru citate -tutorial tradus
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Notificare atunci cand avem un mesaj privat nou
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Unirea posturilor scrise de acelas autor
Ce parere aveti?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Notificare atunci cand avem un mesaj privat nou
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Unirea posturilor scrise de acelas autor
Ce parere aveti?
Ultima editare efectuata de catre Rylled in Sam Ian 25, 2014 10:15 pm, editata de 1 ori
Primele doua le poti traduce cu siguranta. Al treilea tutorial nu e rau, insa avem unul asemanator, aici:
Desigur, in acela se poate face si alte modificari interesante. Astept, totusi, parerea Irinei.
Legat de "unirea mesajelor duble": eu intotdeuna am urat tutorialul acesta. E bine conceput, dar rezultatul final nu-mi place. Cate mesaje duble au fost postate, de atatea ori apare si titlul, butoanele "Editeaza", "Citeaza", "IP" etc.
Desigur, in acela se poate face si alte modificari interesante. Astept, totusi, parerea Irinei.
Legat de "unirea mesajelor duble": eu intotdeuna am urat tutorialul acesta. E bine conceput, dar rezultatul final nu-mi place. Cate mesaje duble au fost postate, de atatea ori apare si titlul, butoanele "Editeaza", "Citeaza", "IP" etc.
Ultimul cred ca este si pe forumul francez si am cazut de comun acord mai demult ca nu are rost sa-l traducem, deoarece este un simplu artificiu, nu uneste efectiv posturile.
E o varza totala la tutoriale. Trebuie neaparat sa ne ocupam de refacerea listei pentru ca altfel ne va fi foarte greu sa stim ce si daca avem un anume tutorial. Cred ca lista e o prioritate absoluta.
In regula, atunci sa ne ocupam de aceste liste. Poti posta codurile listelor intr-un topic in staff?
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Cum adaugam grade cu FontAwesome?
» Tutoriale
» Tutoriale
» Cum adaugam iconita awesomefont pentru categorii?
» Imi apare in sectiunea "Statistici" : "Evenimente prevazute in calendar pentru urmatoarele 5 zile"
» Tutoriale
» Tutoriale
» Cum adaugam iconita awesomefont pentru categorii?
» Imi apare in sectiunea "Statistici" : "Evenimente prevazute in calendar pentru urmatoarele 5 zile"
Pagina 5 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum