Sa adaugam urmatoarele tutoriale
Pagina 3 din 5 • Distribuiţi
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Sa adaugam urmatoarele tutoriale
Rezumarea primului mesaj :
In acest topic as dori sa scriem despre anumite tutoriale, daca necesita adaugarea lui sau nu ...
Am gasit scripturi pentru:
1. script cod pentru buton animat (merge intr-o pagina html/widget/portal) ... nu cred ca o sa mai necesite adaugarea de tot felul de scripturi de pe tot felul de site-uri care adauga link sub butoane
2. script cod pentru reliefarea butonului cand pui cursorul peste
3. script cod pentru animare titlu
4. script cod-uri pentru execte in pagina
etc. ...
Sa fac tutoriale pentru ele ? ... ar fi vre-o 10-15 ) ... trebuie selectate
In acest topic as dori sa scriem despre anumite tutoriale, daca necesita adaugarea lui sau nu ...
Am gasit scripturi pentru:
1. script cod pentru buton animat (merge intr-o pagina html/widget/portal) ... nu cred ca o sa mai necesite adaugarea de tot felul de scripturi de pe tot felul de site-uri care adauga link sub butoane
2. script cod pentru reliefarea butonului cand pui cursorul peste
3. script cod pentru animare titlu
4. script cod-uri pentru execte in pagina
etc. ...
Sa fac tutoriale pentru ele ? ... ar fi vre-o 10-15 ) ... trebuie selectate
Re: Sa adaugam urmatoarele tutoriale
Nu dispun de cunostintele necesare pentru a traduce acest tutorial:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Imi cer scuze daca "las asta pe capul tau", Irina.
Edit: Urmeaza sa ma ocup de urmatoarele tutoriale:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (de fapt, voi scrie un tutorial complet despre avatare, dupa cum ne-am inteles)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (cred ca il voi completa, mentionand diferite lucruri despre foaia de stil CSS din panou)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (va trebui sa descarc cateva browsere dar e ok)
De urmatoarele ma voi ocupa, dar mai tarziu:
Imi cer scuze daca "las asta pe capul tau", Irina.
Edit: Urmeaza sa ma ocup de urmatoarele tutoriale:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (de fapt, voi scrie un tutorial complet despre avatare, dupa cum ne-am inteles)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (cred ca il voi completa, mentionand diferite lucruri despre foaia de stil CSS din panou)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (va trebui sa descarc cateva browsere dar e ok)
De urmatoarele ma voi ocupa, dar mai tarziu:
Razvan, tutorialul complet despre avatare nu poate fi facut momentan, am inceput eu sa lucrez la el si am descoperit probleme la traduceri, asa ca astept ca ele sa fie trimise online de catre tehnicieni.
In orice caz, nu poate fi amestecat tutorialul despre avatare cu acest mic truc.
O sa ma ocup in week-end de tutorialul despre conexiunea la internet.
In orice caz, nu poate fi amestecat tutorialul despre avatare cu acest mic truc.
O sa ma ocup in week-end de tutorialul despre conexiunea la internet.
Ok, mersi!
Si totusi, de ce nu ar putea fi "amestecat"? Acest truc este o "optiune de rand" din Administrarea avatarelor, pe langa celelalte disponibile.
Si totusi, de ce nu ar putea fi "amestecat"? Acest truc este o "optiune de rand" din Administrarea avatarelor, pe langa celelalte disponibile.
O sa ma gindesc, ti-am spus ca ma incurca foarte tare acest truc.
Pai daca te incurca atat de mult, spune-le tehnicienilor sa elimine optiunea din panou.
Ma voi ocupa de realizarea tutorialului, dar nu va fi exact ca acolo deoarece varianta de acolo nu mi se pare functionala la prima vedere(am uitat sa adaug inchiderea tabelului).
Ideea este excelenta, parca mai era un topic in care un utilizator cerea noi butoane pentru editorul de mesaje. In orice caz, o sa il caut.
Ideea este excelenta, parca mai era un topic in care un utilizator cerea noi butoane pentru editorul de mesaje. In orice caz, o sa il caut.
Da, a fost o intrebare daca se pot adauga butoane la cele deja existente in editor, daca o gasesc o sa pun aici link-ul.
Ma surprinzi cu tutorialele tale,Stefan. Bravo!
MBeatrice- Membru onorific
Varsta : 31
Localizare : Ploiesti
Data înscrierii : 01/01/2013
Mulțumiri : 5
Irina, la tradus nu ma pricep foarte bine, daca tutorialul era in engleza in romana cred ca ma descurcam. Nu stiu nici macar o "boaba" de franceza, iar Google Translate traduce foarte prost.
Mersi Bianca, experienta din trecut ma ajuta foarte mult.
Mersi Bianca, experienta din trecut ma ajuta foarte mult.
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Cum adaugam grade cu FontAwesome?
» Tutoriale
» Tutoriale
» Cum adaugam iconita awesomefont pentru categorii?
» Imi apare in sectiunea "Statistici" : "Evenimente prevazute in calendar pentru urmatoarele 5 zile"
» Tutoriale
» Tutoriale
» Cum adaugam iconita awesomefont pentru categorii?
» Imi apare in sectiunea "Statistici" : "Evenimente prevazute in calendar pentru urmatoarele 5 zile"
Pagina 3 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum