Adaugare pagini PHP
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 4 din 4 • Distribuiţi
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Adaugare pagini PHP.
Adaugare pagini PHP
Rezumarea primului mesaj :
Deci,sugestia mea sta cam asa,de indata ce poti face pagini HTML,ar fi bine sa se poata face si pagini PHP.
P.A / Module / Pagini HTML sa fie si Pagini PHP.
Poate unii au scripturi PHP si vor sa le puna,ca de exemplu eu am un script PHP pentru concurs si nu-l pot folosi.
Multumesc!
Deci,sugestia mea sta cam asa,de indata ce poti face pagini HTML,ar fi bine sa se poata face si pagini PHP.
P.A / Module / Pagini HTML sa fie si Pagini PHP.
Poate unii au scripturi PHP si vor sa le puna,ca de exemplu eu am un script PHP pentru concurs si nu-l pot folosi.
Multumesc!
Re: Adaugare pagini PHP
VOT DA
Dupa ce ca multi se chinuie sa creeze pagini in HTML si CSS, mai adaugam si PHP ca sa le ingreunam munca .
Votez NU . Este mult prea mult pentru o platforma gratuita.
Votez NU . Este mult prea mult pentru o platforma gratuita.
Php-ul merge mana in mana baza de date. Ai una, folosesti php. Nu ai, folosesti varu lui mai pricajit, html-ul. Cat timp nu exista acces la o baza de date, php-ul e inutil. Votez nu.
Vizitato- Vizitator
Am Votat DA deaorece imi place sa lucrez in PHP si HTML !
Daca am avea acces si la o baza de data ar fi si mai super.
Daca am avea acces si la o baza de data ar fi si mai super.
PHP-ul e greu de invatat, mai ales daca nu l-ai mai intalnit niciodata (eu am inceput sa studiez php-ul, dar nu prind repede multe) si in plus iti trebuie o baza de date, cum a zis si Ina, pe langa asta anumite pagini PHP au nevoie de MySQL, ce ar trebui introdus odata cu PHP-ul, de aceea votul meu este NU. :d
din moment ce n-ar fi prea util pentru mine, votez NU.
dar il contrazic pe elzidor: eu cred ca ar exista persoane care sa stie php si sa fie capabile sa ajute useri. defapt php se face si in liceu in clasa a 12-a, desi nu stiu exact in ce masura, dar sunt in acelasi timp si persoane care au terminat facultatea si ar fi poate interesati...
ma rog eu sunt abea pe a 10-a deci stiu doar pascal, html si ceva css. dar poate in viitor...
dar il contrazic pe elzidor: eu cred ca ar exista persoane care sa stie php si sa fie capabile sa ajute useri. defapt php se face si in liceu in clasa a 12-a, desi nu stiu exact in ce masura, dar sunt in acelasi timp si persoane care au terminat facultatea si ar fi poate interesati...
ma rog eu sunt abea pe a 10-a deci stiu doar pascal, html si ceva css. dar poate in viitor...
Ma intreb cat de multi dintre cei care au votat DA stiu ce e acela PHP.
Am votat NU.Omu a scris:Mulţi încă nu ştiu să folosească CSS sau HTML, plus ca cerem cam prea mult de la o platforma gratuită Votul meu este NU.
Nu exista pagini php, php este folosit pentru servere si pentru baze de date deci php nu e ca html sa se poate adauga o pagina in care sa scrii php , php face niste requesturi la servere ..AM votat nu
ei habar nu au sa faca un script html dar sa mai lucreze in php, si in plus mai mult de jumatate habar nu au ce e aia o baza de date daramite php, vot nu
VeteraNNN- Membru activ
Varsta : 30
Localizare : Undeva in spatele tau !!
Data înscrierii : 28/10/2012
Mulțumiri : 0
Nu avem acces la baza de date => sugestie respinsa. Inchis si arhivat.
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Pagini pe lateral
» Pagini reply
» cum fac ca numarul de pagini sa fie mai mic.
» Pagini mai lungi
» Pagini transparente
» Pagini reply
» cum fac ca numarul de pagini sa fie mai mic.
» Pagini mai lungi
» Pagini transparente
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum