Adaugare pagini PHP
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 4 • Distribuiţi
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Adaugare pagini PHP.
Adaugare pagini PHP
Rezumarea primului mesaj :
Deci,sugestia mea sta cam asa,de indata ce poti face pagini HTML,ar fi bine sa se poata face si pagini PHP.
P.A / Module / Pagini HTML sa fie si Pagini PHP.
Poate unii au scripturi PHP si vor sa le puna,ca de exemplu eu am un script PHP pentru concurs si nu-l pot folosi.
Multumesc!
Deci,sugestia mea sta cam asa,de indata ce poti face pagini HTML,ar fi bine sa se poata face si pagini PHP.
P.A / Module / Pagini HTML sa fie si Pagini PHP.
Poate unii au scripturi PHP si vor sa le puna,ca de exemplu eu am un script PHP pentru concurs si nu-l pot folosi.
Multumesc!
Re: Adaugare pagini PHP
smek1: va rog sa va editati mesajul pentru a va argumenta votul.
ce asa de greu de invatat php
lam invata si am facut multe chestii dar nu miau iesit 100% perfecte au si mici probleme asa o sa aveti succes cu forumgratuit.ro
lam invata si am facut multe chestii dar nu miau iesit 100% perfecte au si mici probleme asa o sa aveti succes cu forumgratuit.ro
am votat nu,pot trai si fara php...apropo,un admin ar trebui sa schimbe "MU" in '"NU"
Si eu mi-as dori sa am posibilitatea aceasta. Cred insa ca forumgratuit nu-si va permite sa foloseasca aceasta optiune in mod gratuit.
Sunt chestii care le-as face in php mult mai frumos decat cu html. Nu stiu ce argument as putea da ca sa fiu convingator. Asa ca raman la un simplu da.
Sunt chestii care le-as face in php mult mai frumos decat cu html. Nu stiu ce argument as putea da ca sa fiu convingator. Asa ca raman la un simplu da.
campionatuldewhist, dar si ceilalti, o sursa de informare despre php, este aici :
Nu ar fi avut sens sa pun aici acel articol, are multe subsectiuni, cu redirectionari, asa ca , cei interesati in a prinde cite ceva, pot vizualiza direct in pagina respectiva diverse informatii.
- Cod:
http://ro.wikipedia.org/wiki/PHP
Nu ar fi avut sens sa pun aici acel articol, are multe subsectiuni, cu redirectionari, asa ca , cei interesati in a prinde cite ceva, pot vizualiza direct in pagina respectiva diverse informatii.
Vizitato- Vizitator
Si eu sunt de acord,majoritatea websiteurilor au php acum,nu html,si de aceea este mai utilizat,votat Da
Probabil ca nu se intelege esenta la aspectul de fata. Avem 2 versiuni disponibile pentru forumurile noastre in php. Insa daca doriti sa adaugati ceva in limbaj php pe ele, ar necesita acces la baza de date. Avind in vedere ca nu aveti si nu veti avea niciodata acces la baza de date, am indoieli ca acest sondaj va fi vreodata pus in aplicare.
Voi intreba administratorii daca este cazul ca acest sondaj sa ramina deschis.
Edit: sondajul ramine. Poate aveti noroc si se pune in aplicare.
Eu am votat nu, pentru ca nu vad utilitatea in forumul meu personal.
Voi intreba administratorii daca este cazul ca acest sondaj sa ramina deschis.
Edit: sondajul ramine. Poate aveti noroc si se pune in aplicare.
Eu am votat nu, pentru ca nu vad utilitatea in forumul meu personal.
Eu am votat DA deoarece mi se pare o idee foarte buna.
si eu vreau deci un mare DA
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Pagini pe lateral
» Pagini reply
» cum fac ca numarul de pagini sa fie mai mic.
» Pagini mai lungi
» Pagini transparente
» Pagini reply
» cum fac ca numarul de pagini sa fie mai mic.
» Pagini mai lungi
» Pagini transparente
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum