Adaugare pagini PHP
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 4 • Distribuiţi
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Adaugare pagini PHP.
Adaugare pagini PHP
Deci,sugestia mea sta cam asa,de indata ce poti face pagini HTML,ar fi bine sa se poata face si pagini PHP.
P.A / Module / Pagini HTML sa fie si Pagini PHP.
Poate unii au scripturi PHP si vor sa le puna,ca de exemplu eu am un script PHP pentru concurs si nu-l pot folosi.
Multumesc!
P.A / Module / Pagini HTML sa fie si Pagini PHP.
Poate unii au scripturi PHP si vor sa le puna,ca de exemplu eu am un script PHP pentru concurs si nu-l pot folosi.
Multumesc!
Re: Adaugare pagini PHP
Sunt de acord cu tine,deoarece multi dintre noi au multe chestii in PHP si nu le putem folosi.Am votat DA.
si eu de acord da
PHP e mult diferit de html ...
Eu stiu baza php-ului ... dar nu cred ca ar exista moderatori care sa va poata rezolva problemele din php (nu se preda asa ceva in scoala si pe internet nu prea se gasesc cursuri php, doar in facultate) ... votez nu ...
Eu stiu baza php-ului ... dar nu cred ca ar exista moderatori care sa va poata rezolva problemele din php (nu se preda asa ceva in scoala si pe internet nu prea se gasesc cursuri php, doar in facultate) ... votez nu ...
Da .
Vad util asa ceva, iar informatii , despre baza php si despre orice altceva legat de php , se gasesc pe net, si inca prea destul.
As spune ca am gasit mai multa informatie utila despre php, decit despre html, pe net, sigur insa , in engleza, nu in română.
Asta ar fi o problema , accesibilitatea la aceste info doar pentru cei ce cunosc si limba engleza.
Vad util asa ceva, iar informatii , despre baza php si despre orice altceva legat de php , se gasesc pe net, si inca prea destul.
As spune ca am gasit mai multa informatie utila despre php, decit despre html, pe net, sigur insa , in engleza, nu in română.
Asta ar fi o problema , accesibilitatea la aceste info doar pentru cei ce cunosc si limba engleza.
Vizitato- Vizitator
Votez DA. E o idee intr-adevar utila tuturor si nu numai unora! Se vede clar ca nu e moft si e necesara. In plus, sunt sute de site-uri cu tutoriale despre php.
Votez da.
Stiu ca php este greut, dar se poate invata tot greut...
Cum alti nu stiu sa faca in html poate stiu in php sau invers, eu zic ca toti invatam...
La scoala nu te invata e corect, dar poti invata si singur daca ai bunavointa!
Stiu ca php este greut, dar se poate invata tot greut...
Cum alti nu stiu sa faca in html poate stiu in php sau invers, eu zic ca toti invatam...
La scoala nu te invata e corect, dar poti invata si singur daca ai bunavointa!
Votez da
nu cred ca e nevoie sa mai adaug argumente printe celelalte
Ar fi fantastic
nu cred ca e nevoie sa mai adaug argumente printe celelalte
Ar fi fantastic
Vizitato- Vizitator
Eu din cate am auzit PHP este mai simplu decat HTML.Eu stiu putin din PHP,stiu HTML.
Ui normal...DA ..dar nu cred ca va fii posibil
pOd- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 23/02/2009
Mulțumiri : 0
vote da , ar fi super marfa daca am putea adauga pagini php
Ultima editare efectuata de catre smek1 in Mier Iun 03, 2009 4:11 pm, editata de 2 ori
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Pagini pe lateral
» Pagini reply
» cum fac ca numarul de pagini sa fie mai mic.
» Pagini mai lungi
» Pagini transparente
» Pagini reply
» cum fac ca numarul de pagini sa fie mai mic.
» Pagini mai lungi
» Pagini transparente
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum