Adaugare pagini PHP
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 4 • Distribuiţi
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Adaugare pagini PHP.
Adaugare pagini PHP
Rezumarea primului mesaj :
Deci,sugestia mea sta cam asa,de indata ce poti face pagini HTML,ar fi bine sa se poata face si pagini PHP.
P.A / Module / Pagini HTML sa fie si Pagini PHP.
Poate unii au scripturi PHP si vor sa le puna,ca de exemplu eu am un script PHP pentru concurs si nu-l pot folosi.
Multumesc!
Deci,sugestia mea sta cam asa,de indata ce poti face pagini HTML,ar fi bine sa se poata face si pagini PHP.
P.A / Module / Pagini HTML sa fie si Pagini PHP.
Poate unii au scripturi PHP si vor sa le puna,ca de exemplu eu am un script PHP pentru concurs si nu-l pot folosi.
Multumesc!
Re: Adaugare pagini PHP
Eu votez da Deoarece am si euca ceilati oamni scripturi pentru portal car nu pot fi aplicate in HTLM
Am votat da fiindca am vorbit cu un administrator al unui forum foarte bine cunoscut(nu dau nume) si a zis ca in forum mi-ar trebuii si niste pagini php pentru aranjare . Si ca si userii de mai sus da, fiindca avem niste script-uri php si nu le putem folosii.
Votez nu. Sunt putini care abia cunosc html-ul/css-ul, dapai php-ul (care e mult mai greu fata de html). Daca doriti pagini php, va duceti pe alta platforma cu bani
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
PHP-ul este extrem de greu pentru incepatori, vor aparea sute de probleme cu php-ul... Nici vorba... votez cu incredere nu din cauza ca nu are cine invata php-ul in locul altora...
Apropo, prin jQuery se pot realiza unele lucruri ce tin de tehnica forumului!
DarkStar a scris:[...] va duceti pe alta platforma cu bani
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Gassy a scris:PHP-ul este extrem de greu pentru incepatori, vor aparea sute de probleme cu php-ul... Nici vorba... votez cu incredere nu din cauza ca nu are cine invata php-ul in locul altora...DarkStar a scris:[...] va duceti pe alta platforma cu bani
Php se invata usor, daca stai si analizezi. Eu unul sunt incepator in acest domeniu, insa nu mi se pare chiar atat de greu.
Votez da.
Vizitato- Vizitator
Vot DA. Am intretinut un forum php si era util. sper ca se poate aplica.
Nici nu stau sa ma gandesc. Daca ar fi disponibil PHP-ul, pe aceasta platforma, totul ar fi posibil. Si nu vom mai putea acorda suport, pentru ca putini stiu acest limbaj. Personal, imi place mult PHP-ul, dar asta nu inseamna ca pe forumgratuit ar fi o sugestie utila. Are cateva dezavantaje foarte mari. Fiecare cu preferintele lui, dar sunt sigur ca am dreptate. Si... oricum nu se va implementa asa ceva vreo data pe aceasta platforma.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Nu prea stiu "cu ce se mananca", asa ca ma aptin de la vot, cand o sa ma documentez o sa revin cu vot.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Mulţi încă nu ştiu să folosească CSS sau HTML, plus ca cerem cam prea mult de la o platforma gratuită Votul meu este NU.
Multi dintre acesti utilizatori nu stiu/stim sa folosim CSS sau HTML si sa adaugam si PHP este prea complicat deci votul meu este Nu.
votez da
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Pagini pe lateral
» Pagini reply
» cum fac ca numarul de pagini sa fie mai mic.
» Pagini mai lungi
» Pagini transparente
» Pagini reply
» cum fac ca numarul de pagini sa fie mai mic.
» Pagini mai lungi
» Pagini transparente
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum