O mica parere ?
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
O mica parere ?
Șalut de un timp lucrez la un index
index-ul il puteti privi aici : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - nu e reclama
E un șite de pe care imi fac eu micile proiecte
Vreau șa va vad parerile
Daca ar mai avea nevoie de ceva , ce șa școt , cum arata ....
Aștept cateva pareri
index-ul il puteti privi aici : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - nu e reclama
E un șite de pe care imi fac eu micile proiecte
Vreau șa va vad parerile
Daca ar mai avea nevoie de ceva , ce șa școt , cum arata ....
Aștept cateva pareri
Catalin11- Membru Forumgratuit
Varsta : 23
Data înscrierii : 29/09/2015
Mulțumiri : 1
Re: O mica parere ?
Bună seara,
Această secțiune nu este dedicată părerilor expuse la anumite proiecte create de către utilizatori. Pe lângă acest fapt, țin să vă precizez ca site-ul precizat nu aparține de platforma Forumgratuit, acest lucru nefiind tolerat de către noi.
Având în vedere că acest subiect nu își are rostul în această secțiune, evitând următoarele ironii/certuri/neplăceri, sunt nevoit să îl marchez ca pe un subiect irelevant și să îl trimit in coșul de gunoi.
Mulțumesc pentru înțelegere!
Această secțiune nu este dedicată părerilor expuse la anumite proiecte create de către utilizatori. Pe lângă acest fapt, țin să vă precizez ca site-ul precizat nu aparține de platforma Forumgratuit, acest lucru nefiind tolerat de către noi.
Având în vedere că acest subiect nu își are rostul în această secțiune, evitând următoarele ironii/certuri/neplăceri, sunt nevoit să îl marchez ca pe un subiect irelevant și să îl trimit in coșul de gunoi.
Mulțumesc pentru înțelegere!
Subiecte similare
» Ce părere aveți despre acest cod ?
» Cerere parere tema ipb
» Eroare mica
» O mica problema
» As vrea sa pun in chenar (RESPINS sau ACCEPTAT) cum e si ANunt sau Anunt Global ...
» Cerere parere tema ipb
» Eroare mica
» O mica problema
» As vrea sa pun in chenar (RESPINS sau ACCEPTAT) cum e si ANunt sau Anunt Global ...
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum