Cerere parere tema ipb
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere parere tema ipb
Buna ziua , iti rapesc doar 2-3 minute din viata sa te uiti peste munca mea
Forum de testari : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Viitoarea tema : Tried Romania V6
Vreau pareri de bine ori de rau
P.S: Tema e copiata trebuie doar aplicata notiunile forumu-lui ForumGratuit (Statistici , profil , categorii )
Tema e data copy & paste e doar hader fara css . !
Forum de testari : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Viitoarea tema : Tried Romania V6
Vreau pareri de bine ori de rau
P.S: Tema e copiata trebuie doar aplicata notiunile forumu-lui ForumGratuit (Statistici , profil , categorii )
Tema e data copy & paste e doar hader fara css . !
Re: Cerere parere tema ipb
Deci îți voi zice acum o părere sinceră despre tema asta care nu funcționează,
În primul rând, ai dat pe un forum IPB view-source la pagină, apoi ai copiat tot continutul si l-ai copiat in overall_header de pe forumgratuit ! Asta ți se pare ție temă ? Nici nu funcționează, în al doilea rând ai stricat un forum cu o temă default care este mult mai bună și mai frumoasă, nu se face așa pentru a crea o temă pe această platformă. Pentru a putea creea o temă IPB pentru această platformă trebuie să iei totul de la 0, îți trebuie două forumuri gratuite pentru asta dacă vrei să mă asculți să nu îmi bat gura degeaba învățându-te.
1. Adaugi aceaș versiune pe ambele forumuri
2. Ștergi toate template-urile
3. Cauți un editor sau dacă te pricepi poți să faci asta și în template-uri.
4. Adaugă pe rând câte un cod + cod CSS, trebuie alese nu puse la (vrăjală).
5. Omite zonele pe care nu le poți face încă începe prima oară cu index_box și overall_header apoi cele mai grele.
6. Încearcă să nu închizi greșit balizele între ele + codurile css trebuie adăugate în așa fel încât să corespundă cu codul din template. Și multe ...
Un mic exemplu
În primul rând, ai dat pe un forum IPB view-source la pagină, apoi ai copiat tot continutul si l-ai copiat in overall_header de pe forumgratuit ! Asta ți se pare ție temă ? Nici nu funcționează, în al doilea rând ai stricat un forum cu o temă default care este mult mai bună și mai frumoasă, nu se face așa pentru a crea o temă pe această platformă. Pentru a putea creea o temă IPB pentru această platformă trebuie să iei totul de la 0, îți trebuie două forumuri gratuite pentru asta dacă vrei să mă asculți să nu îmi bat gura degeaba învățându-te.
5. Omite zonele pe care nu le poți face încă începe prima oară cu index_box și overall_header apoi cele mai grele.
6. Încearcă să nu închizi greșit balizele între ele + codurile css trebuie adăugate în așa fel încât să corespundă cu codul din template. Și multe ...
Un mic exemplu
Ionut a scris:Deci îți voi zice acum o părere sinceră despre tema asta care nu funcționează,
Un mic exemplu
nu degeaba a spus „ciordesc orice tema, cand am chef”, sau ceva de genu...
asta e pentru ipb , dar la fg este mult mai complicat poate o resusesc eu o sa o postez pe forum
Degeaba incercati sa le reproduceti daca nu stiti macar html,voi copiati css dar fara html este greu sa va iasa.
Sincer, voi nu veți putea reproduce pe forumgratuit nici odată o tema ipb, nu aveți cunoștințăle necesare pentru a reproduce, insa voi faceți ce credeți. Va spun din proprie experiență că este foarte mult de munca pentru a realiza o tema ipb pe aceasta platforma fara cunoștințe html, js, php, css, ajax. Mie o tema 20% ipb pe aceasta platforma mi-a luat undeva la 2 luni, și tot nu era așa cum doream eu. Sunt multe chestii care trebuie învățate înainte de a crea o tema.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], care noi? Aici te-ai referit la mai multe persoane, știu este complicat să faci o temă Ipb pe această platformă dar nu mai spune că nu putem face o temă fără să ne cunoști prea bine, sincer să fiu te crezi cel mai bun dintre noi... Am văzut tema pe care ai încercat să o faci "Baisik", și eu am încercat să o reproduc și încă o am pe un site dar te rog, nu îți mai face păreri pripite despre utilizatori nu ai de unde să știi "ce ne poate capul", numai bine!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], tema arata oribil. Ca sa faci o tema exact ca IPB, cu tot ce poti sa gasesti pe IPB(cum ar fi optiunile de sortare de la topicuri), ai nevoie de cunostinte javaScript pe care tu cel putin nu le ai. Iti recomand sa cauti tutoriale pe net(nu youtube, tutorialele video sunt useless daca vrei sa inveti coding). O tema nu se face prin copierea codurilor cu inspect element sau view source.
Zachary a scris:Bună seara,
Această platformă nu încurajează plagierea. Prin urmare, nici noi (cei responsabili de forumul de suport) nu o vom face.
*Dacă doriți să vă expuneți proiectele originale pentru restul utilizatorilor, o puteți face în [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
=> Arhivat.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum