As vrea sa pun in chenar (RESPINS sau ACCEPTAT) cum e si ANunt sau Anunt Global ...
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
As vrea sa pun in chenar (RESPINS sau ACCEPTAT) cum e si ANunt sau Anunt Global ...
As vrea sa pun si eu in chenar.. de exemplu la o cerere de grad , sa fie respins si sa apara in fata un chenar rosu si sa scrie RESPINS in el .. sau unul verde cu ACCEPTAT... Uite asa
Iconuri
BSG* a scris:As vrea sa pun si eu in chenar.. de exemplu la o cerere de grad , sa fie respins si sa apara in fata un chenar rosu si sa scrie RESPINS in el .. sau unul verde cu ACCEPTAT... Uite asa
Asta insemna sa pui mai multe iconuri pt. topicuri. Ma interesez imediat cum.
Re: As vrea sa pun in chenar (RESPINS sau ACCEPTAT) cum e si ANunt sau Anunt Global ...
Faby3322, va rugam sa evitati postarea a doua mesaje consecutiv intr-un interval mai mic de 24 de ore. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul Butonul editeaza ().
Mulţumesc pentru înţelegere!
Diferenta mica
Anonimul. a scris:Faby3322, va rugam sa evitati postarea a doua mesaje consecutiv intr-un interval mai mic de 24 de ore. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul Butonul editeaza ().
Diferenta este de 5 minute. Este asa mare? Cum pot lua grad pe forum?
Re: As vrea sa pun in chenar (RESPINS sau ACCEPTAT) cum e si ANunt sau Anunt Global ...
Am si eu asa pe forum .. Dar vreau sa schimb si sa fac ca in imaginea de sus.
Asa este
BSG* a scris:Am si eu asa pe forum .. Dar vreau sa schimb si sa fac ca in imaginea de sus.
Pe tine te intereseaza "RESPINS"-ul din fata titlului topicului? Daca da, asa se face. Eu tocmai mi-am facut.
Acela nu e un icon.. E un scris in chenar. Nu e ce mi-a dat tu.
UP! Ma ajuta cineva.. ?!
Incearca:
- Cod:
.topictitle {
background-color: #FF0000;
color: white;
border-radius: 3px 3px 3px 3px;
text-shadow: 0px -1px 0px rgba(0, 0, 0, 0.2);
font-weight: bold;
text-transform: uppercase;
background-image: url("http://i.imgur.com/BnZuWJM.png");
background-repeat: repeat-x;
background-position: 0px -1px;
padding: 1px 5px;}
Am adaugat.. SI uite ce a iesit :
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cod chenar STAFF / REZOLVAT / ANUNT GLOBAL...etc
» Chenar la Anunt Global , Anunt si Imporant [phpBB3]
» Chenar la Anunt global/Anunt/ Post-it
» Chenar Anunt global/Anunt/Post-it
» Cum despart subiectele fata de Important, Anunt, Anunt Global
» Chenar la Anunt Global , Anunt si Imporant [phpBB3]
» Chenar la Anunt global/Anunt/ Post-it
» Chenar Anunt global/Anunt/Post-it
» Cum despart subiectele fata de Important, Anunt, Anunt Global