Ce părere aveți despre acest cod ?
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Ce părere aveți despre acest cod ?
Salut, mă bucur să vă anunț că însfârșit am reusit să creez acel cod pentru skin-uri gen IPB, este încă în teste nu este terminat dar voi încerca să implementez 3 - 4 Theme pe acel cod acum am doar două una Carbon și una Deflecțion modificată. Cer o părere despre acest cod și cum ar arata pe forumurile phpBB3 default + una de gaming !
A da acest cod este setat pe Cookies, deci va rămâne automat tema selectată , încerc cât se poate de mult ca ForumGratuit să se asemene cu temele IPB 100% la 100%
Demo :
A da acest cod este setat pe Cookies, deci va rămâne automat tema selectată , încerc cât se poate de mult ca ForumGratuit să se asemene cu temele IPB 100% la 100%
Demo :
Re: Ce părere aveți despre acest cod ?
arată destul de bine proiectu, vroiam de mult, să-mi bag o temă ip.board pe negru, dar unde-i user baru de sus cu numele,mesaje,notificări,și bara de search?
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Temele nu sunt complete, le iau de la 0 pentru a împiedică bug-urile, și acel cod nu oferă posibilitatea unei teme Ipb ci doar poți să adaugi mai multe teme pe forum schimbându-și aspectul respectiv!
O idee destul de bună, succes cu proiectul, sper sa iasă ceva frumos. Aștept cu nerăbdare noi imagini.
4 teme implementate pe un singur forum , noi actualizări !
încurând pentru versiunea phpBB3
încurând pentru versiunea phpBB3
Proiect inchis, rog un admin să trimită acest topic la coșul de gunoi!
Subiecte similare
» O mica parere ?
» Cerere parere tema ipb
» Despre Paranormal
» Despre MyFreeCopyRight
» Totul despre grupuri
» Cerere parere tema ipb
» Despre Paranormal
» Despre MyFreeCopyRight
» Totul despre grupuri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: