O propunere legata de warnuri!
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunteti de acord cu aceasta propunere?
O propunere legata de warnuri!
Am o propunere foarte superba care cu siguranta o sa bucure multa lume:
1.Ar fi bine ca sa existe o modalitate ca un warn sa expire intr-o luna sa nu trebuiasca sa il scot eu dar el singur sa se scoata si daca utilizatorul ajunge la 3/3 warnuri sa primeasca ban pe o luna adica pana avertismentele expira!
1.Ar fi bine ca sa existe o modalitate ca un warn sa expire intr-o luna sa nu trebuiasca sa il scot eu dar el singur sa se scoata si daca utilizatorul ajunge la 3/3 warnuri sa primeasca ban pe o luna adica pana avertismentele expira!
Re: O propunere legata de warnuri!
Am votat da, deoarece mi se pare o idee interesanta. Sper sa fie pusa in practica.
Vizitator- Vizitator
Ar fi mai ușor pentru administratori, dar asta puteți să faceți și voi, oricum am votat Da pentru că administratori incepatori ar putea sa utilizeze mai ușor warnuri-le
Am votat DA se este excelenta ideea.
Votul meu este nu.
Argumente:
Putem face asa ceva si cu un sistem de javascript, bine doar pentru cei care stiu sa foloseasca asa ceva.., insa eu unul nu cred ca acest sistem daca va fii implementat va ajuta aceasta platforma cu ceva !
Argumente:
Putem face asa ceva si cu un sistem de javascript, bine doar pentru cei care stiu sa foloseasca asa ceva.., insa eu unul nu cred ca acest sistem daca va fii implementat va ajuta aceasta platforma cu ceva !
SSYT nu exista sistem de javascript pentru asa ceva eu am cautat si nu am gasit!
Buna ziua,
Au mai existat in trecut sugestii de gen, adaugarea unui sistem de warn este deja prea mult pentru un serviciu gratuit.
Au mai existat in trecut sugestii de gen, adaugarea unui sistem de warn este deja prea mult pentru un serviciu gratuit.
Subiecte similare
» Propunere legata de Hitskin
» Propunere legata de grupuri !
» din: Anunturi
» am si eu o intrebare legata de topicuri
» Scoatere warnuri dupa o anumita perioada de "nepatimire"
» Propunere legata de grupuri !
» din: Anunturi
» am si eu o intrebare legata de topicuri
» Scoatere warnuri dupa o anumita perioada de "nepatimire"
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: