Propunere legata de Hitskin
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Propunere legata de Hitskin
Este posibil sa avem in pagina cu tema forumului un buton cu propune tema pe hitskin? ca in fond, acolo sunt extrase informatiile existente pe forum...
si poate asa s-ar scapa de erorile care tot apar (eu pana acuma nu am reusit sa incarc nimic, ca alterneaza 2 erori intre ele si am incercat sa incarc de pe 2 forumuri, create pe 2 adrese de mail si degeaba)
Restul userilor, ce parere aveti?
si poate asa s-ar scapa de erorile care tot apar (eu pana acuma nu am reusit sa incarc nimic, ca alterneaza 2 erori intre ele si am incercat sa incarc de pe 2 forumuri, create pe 2 adrese de mail si degeaba)
Restul userilor, ce parere aveti?
Re: Propunere legata de Hitskin
hmmm ... cred ca ar merge "faza" ... dar daca s-ar introduce asa ceva ... crezi ca ar mai fi nevoie de inregistrarea pe hitskin ? ... yo spun ca nu ... si in plus hitskin (din cate stiu) nu apartine de serverul romanesc
pey sa poti trimite daca esti inregistrat... daca nu, sa trebuiasca sa intri sa te inregistrezi :-??
*** Din moment ce in aceasta sugestie nu s-a mai postat de 2 ani, o voi bloca si trimite in arhiva
Subiecte similare
» O propunere legata de warnuri!
» Propunere legata de grupuri !
» Moderator HitSkin , propunere readusa in atentia utilizatorilor
» Problema legata de un spatiu
» Problema legata de rank
» Propunere legata de grupuri !
» Moderator HitSkin , propunere readusa in atentia utilizatorilor
» Problema legata de un spatiu
» Problema legata de rank
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum