am si eu o intrebare legata de topicuri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
am si eu o intrebare legata de topicuri
am si eu o intrebare cum fac cand vreau sa postez topicuri despre hack-uri sa imi fie separate celelalte topicuri exemplu : ~ sters
Re: am si eu o intrebare legata de topicuri
Buna seara,
Qwertyuiop, ati primit warn pentru spam. Va rog sa nu mai postati imagini care contin linkuri externe platformei forumgratuit - puteti acoperi sau taia linkurile respective. Daca nu stiti cum sa faceti acest lucru va rugam sa cititi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Multumesc pentru intelegere!
Observ ca forumul pentru care solicitati suport nu face parte din platforma Forumgratuit, acest forum ofera suport numai pentru forumurile Forumgratuit.ro, acestea fiind spuse, subiectul dvs. ajunge direct in cosul de gunoi.
Qwertyuiop, ati primit warn pentru spam. Va rog sa nu mai postati imagini care contin linkuri externe platformei forumgratuit - puteti acoperi sau taia linkurile respective. Daca nu stiti cum sa faceti acest lucru va rugam sa cititi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Multumesc pentru intelegere!
Observ ca forumul pentru care solicitati suport nu face parte din platforma Forumgratuit, acest forum ofera suport numai pentru forumurile Forumgratuit.ro, acestea fiind spuse, subiectul dvs. ajunge direct in cosul de gunoi.
Subiecte similare
» Intrebare legata de botsi
» Intrebare legata de publicitate
» Intrebare Legata de Avatar
» Intrebare legata de o eventuala stergere a blogului
» Intrebare legata de postarea linkurilor care conduc pe alte siteuri
» Intrebare legata de publicitate
» Intrebare Legata de Avatar
» Intrebare legata de o eventuala stergere a blogului
» Intrebare legata de postarea linkurilor care conduc pe alte siteuri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: