Scoatere warnuri dupa o anumita perioada de "nepatimire"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunteti de acord ?
Scoatere warnuri dupa o anumita perioada de "nepatimire"
Salutare , poate cativa ma stiti poate altii nu ma stiti , asta nu este important Am si eu o mica propunere si anume ca userii care au primit warnuri sa le poata si sterge , daca dupa un anumit interval de timp ( sa zicem 3-4-5 luni ) nu se mai abat de la regulament ! In cazul in care aceastia continua sa incalce regulamentul isi vor pierde acest drept !
Re: Scoatere warnuri dupa o anumita perioada de "nepatimire"
da , e o idee buna , poate acele persoane pe parcurs se vor schimba ...
ma credeti ca eu am fost banat de 6-7-8 ori nici eu nu stiu sa mai numar , si presupun ca mor bana din nou ! prima data am avut un cont si l-am sters apoi la primul warn m-au banat si de atunci incolo m-au banat pe motiv de cont clona .... nu am facut niciodata spam , singurul lucru a fost sa ripostez in fata prostiei unora care nu intelegeau de vorba buna si le spuneam sa citeasca regulamentul , doar atata , dar au spus ca am moderat si m-au banat ! Spre deosebire de altii acre fac doar spam intentionat si se cearta pe acest forum inutil ! Eu sper sa primesc o ultima sansa aici , nu cred ca merit sa fiu banat din nou ... dar nu este decizia mea si credeti-ma ca sunt foarte surpins ca inca nu am fost banat , insa presimt ca se va intampla curand ... insa mai sunt si alti useri (fosti banati ) care am observat ca inca mai activeaza pe aici Oricine mai merita o sansa !
e o ideie buna, voi vota da. mai ales ca am luat un warn nestiind dece..
Votez "nu". De ce? Pentru ca fiecare forum care se respecta, are un regulament impus membrilor inca de cand acestia au 0 mesaje postate. Un membru constiincios, citeste regulamentul inainte de a posta mesaje. Si, in plus, se primeste warn dupa 3 incalcari ale regulamentului, deja fiind un privilegiu acesta.
Aceasta discutie am avut-o si noi membrii staff mai demult si am ajuns la concluzia ca trebuie respinsa.De ce?
Pentru ca sunt unii utilizatori care sa zicem ca acumuleaza un warn.Perioada de iertare presupunem ca ar fi o luna.Acel utilizator poate sa nu mai intre luna aceea si dupaia cand revine stie deja ca i s-a anulat warn-ul.
In plus, sugestia da de inteles ca si ban-urile for fi pe perioada limitata de timp.
Oricum, daca sunteti banati primiti o a doua sansa prin alt cont care la primul warn va fi banat si acesta.
Deci, sanse aveti.Intrebarea mea este de ce sa nu citim regulamentul de la bun inceput?
Ei bine, la intrebarea asta nu multi pot sa raspunda.Si eu am fost user si am fost sanctionat, dar asta este.
Oricum, am intrat prea mult in offtopic si consider ca v-am explicat pe inteles decizia noastra.
Numai bine!
Sugestie arhivata!
Pentru ca sunt unii utilizatori care sa zicem ca acumuleaza un warn.Perioada de iertare presupunem ca ar fi o luna.Acel utilizator poate sa nu mai intre luna aceea si dupaia cand revine stie deja ca i s-a anulat warn-ul.
In plus, sugestia da de inteles ca si ban-urile for fi pe perioada limitata de timp.
Oricum, daca sunteti banati primiti o a doua sansa prin alt cont care la primul warn va fi banat si acesta.
Deci, sanse aveti.Intrebarea mea este de ce sa nu citim regulamentul de la bun inceput?
Ei bine, la intrebarea asta nu multi pot sa raspunda.Si eu am fost user si am fost sanctionat, dar asta este.
Oricum, am intrat prea mult in offtopic si consider ca v-am explicat pe inteles decizia noastra.
Numai bine!
Sugestie arhivata!
Vizitato- Vizitator
Sugestia a fost implementata intre timp.
Subiecte similare
» Membrii exclusi dupa o perioada de inactivitate
» Sugestie Graphic Design:Adaugare iconite "Acceptat" si "Refuzat"
» Un cod css pentru textul de la "Adauga un sondaj",
» Sugestie Graphic Design:Doar staff-ul sa poata posta in "Cereri admise" si "Cereri respinse"
» Cum schimb un "forum" intr-o "categorie"
» Sugestie Graphic Design:Adaugare iconite "Acceptat" si "Refuzat"
» Un cod css pentru textul de la "Adauga un sondaj",
» Sugestie Graphic Design:Doar staff-ul sa poata posta in "Cereri admise" si "Cereri respinse"
» Cum schimb un "forum" intr-o "categorie"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum