Jocuri Video
Pagina 15 din 30 • Distribuiţi
Pagina 15 din 30 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 30
Jocuri Video
Rezumarea primului mesaj :
In acest topic puteti discuta despre jocuri video.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
In acest topic puteti discuta despre jocuri video.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
Ultima editare efectuata de catre Luky in Joi Dec 10, 2009 11:21 pm, editata de 1 ori
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Jocuri Video
WoW merita jucat...este bestial.. Silkroad va place?
Str33tSkate a scris:apropo ce parere aveti despre jocul METIN2 sau WoW care e mai fain?
wow.. nu am mai auzit de jocurile astea, in viata mea, pe cuvant..
Ceva nou de discutat nu aveti ?.. Cum ar fi de exemplu Blur, Second/Split .. Crysis 2 sau Mafia 2 (care in sfarsit are o data stabilita dupa ceva timp..)
Ce tot numai multiplayere sau mmo-uri in acest topic ...
Vizitato- Vizitator
World of Warcraft(WOW) este forate fain.. dar metin2 nu este asa de realizat.. la multi le place ca este in romana...numai pentru asta le place.
Mafia 2 este un joc foarte asteptat... nu cred k va bate gta4 in vanzari...dar totusi
adys- Membru nou
Data înscrierii : 08/07/2010
Mulțumiri : 0
ce parere aveti de warcraft 3 multiplayer? foarte multi oameni joaca jocul asta
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
ce parere aveti despre metin2????
Fiind un împătimit am Counter-Strike-ului, am reuşit să progresez jucând în diferite cupe care din fericire aveau ca premii sume destul de mărişoare de bani(fapt care m-a determinat să joc în continuare) .
Nu contest faptul că este un joc care provoacă dependenţă, însă sunt şi părţi bune / beneficii .
De exemplu eu am reuşit să cunosc un grup de oameni cu care mă înţeleg foarte bine, şi din fericire printre ei s-a aflat şi prima mea iubire ;D !
Nu contest faptul că este un joc care provoacă dependenţă, însă sunt şi părţi bune / beneficii .
De exemplu eu am reuşit să cunosc un grup de oameni cu care mă înţeleg foarte bine, şi din fericire printre ei s-a aflat şi prima mea iubire ;D !
Apropo pentru a juca un joc acel joc trebuie sa te "caracterizeze" daca sti engleza joaca WoW daca nu m2 acestea fiind cele mai jucate jocuri de putin timp.
Daca va hotarati sa jucati wow datimi PM va pot da niste sfaturi
Daca va hotarati sa jucati wow datimi PM va pot da niste sfaturi
Pagina 15 din 30 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 30
Subiecte similare
» Jocuri in topic
» cum sam pun jocuri pe forum
» Cum pot sa imi adaug si eu jocuri
» jocuri pe forum
» Se poate sa pun jocuri pe forum?
» cum sam pun jocuri pe forum
» Cum pot sa imi adaug si eu jocuri
» jocuri pe forum