Jocuri Video
Pagina 1 din 30 • Distribuiţi
Pagina 1 din 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30
Jocuri Video
In acest topic puteti discuta despre jocuri video.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
Ultima editare efectuata de catre Luky in Joi Dec 10, 2009 11:21 pm, editata de 1 ori
Luky- Membru onorific
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Jocuri Video
Ce parere aveti despre Assassin's Ceed ?
Silver, cred ca te referi la Assasin's Creed. Daca da, e reusit jocul, il intrece pe noul Prince of Persia si merita jucat. Este vorba despre o persoana din viitor care a fost asasin, iar acum 2 oameni (un cercetator si o asistenta) incearca sa intre in mintea lui cu tot felul de aparate, pentru a vedea de fapt ce s-a intamplat. Tu trebuie sa joci cu asasinul, indeplinind misiuni, si, pe masura ce treci de mai multe nivele, ii revine memoria. RECOMANDAT!
A jucat cineva Tomb Raider Underworld?
GTA 4? Mirror's Edge? COD: World of War?
A jucat cineva Tomb Raider Underworld?
GTA 4? Mirror's Edge? COD: World of War?
Gts 4:
Mi se pare a fi cel mai nereusit joc din lume pana si cs 1.6 are grafica mai buna
Nu cred ca s-a muncit foarte mult pentru terminarea lui
Gta Sa mi se pare cel mai bun gta MAI ALES DUPA CE L-AM PACHUIT am schimbat grafica la el,masinile toate sunt tuningate si le poti modifica si in garaj am adaugat misiuni,haine noi,arme de toate.
Mai nou multi joaca Metin 2 am auzit ca este un joc superb un fel de WoW eu mi-l descarc daca o sa fie calumea o sa va spun si voua.
Mi se pare a fi cel mai nereusit joc din lume pana si cs 1.6 are grafica mai buna
Nu cred ca s-a muncit foarte mult pentru terminarea lui
Gta Sa mi se pare cel mai bun gta MAI ALES DUPA CE L-AM PACHUIT am schimbat grafica la el,masinile toate sunt tuningate si le poti modifica si in garaj am adaugat misiuni,haine noi,arme de toate.
Mai nou multi joaca Metin 2 am auzit ca este un joc superb un fel de WoW eu mi-l descarc daca o sa fie calumea o sa va spun si voua.
Salut,
Sper ca am postat unde trebuie intreabarea mea (Cum pot face un joc multiplayer si online pe forumul meu? exemplu Metin)
Daca stie cineva cum pot sa o fac , il rog sa imi spuna si mie.
Multumesc
Sper ca am postat unde trebuie intreabarea mea (Cum pot face un joc multiplayer si online pe forumul meu? exemplu Metin)
Daca stie cineva cum pot sa o fac , il rog sa imi spuna si mie.
Multumesc
Ultima editare efectuata de catre d.Myk3.b in Sam Apr 11, 2009 8:27 pm, editata de 1 ori
Dare de:
Counter strike mie imi place ca joc ca un obsedat !
P.S - Nu jucati mult si non-stop sa nu ajungeti ca mine chiulesc de la scoala sa joc counter strike
Counter strike mie imi place ca joc ca un obsedat !
P.S - Nu jucati mult si non-stop sa nu ajungeti ca mine chiulesc de la scoala sa joc counter strike
eu nu chiulesc de la scoala pentru countre strike dar imi place la nebunie :X
PS - eu joc nu ma Surf mod si HnS mod
PS - eu joc nu ma Surf mod si HnS mod
eXtAz- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Localizare : Alba Iulia
Data înscrierii : 31/03/2009
Mulțumiri : 0
Stefan12 inca esti copil daia fugi de la scoala sa te joci counter strike
Eu ma joc couner-strike 1.6 ( Steam only ) pe modul HNS si Normal dar rareori
Eu ma joc couner-strike 1.6 ( Steam only ) pe modul HNS si Normal dar rareori
taZyk- Membru activ
Varsta : 32
Data înscrierii : 15/01/2009
Mulțumiri : 0
Si calculator e daunator in ziua de azi , jocurile violente te aduc in starea astaRuNNNeR a scris:Stefan12 inca esti copil daia fugi de la scoala sa te joci counter strike
Eu nu cred ca daca joci counter strike incepi sa chiulesti , sa fi mai indraznet , sa folosesti tot felul de cuvinte precum "noob" - un cuvant chiar prostesc (parerea mea)
Si eu joc counter strike 1.6 pe servere cu modul normal si gun game
Nu sunt la fel de obsedat , stau mai mult sa am grija de forum
Si eu joc counter strike 1.6 pe servere cu modul normal si gun game
Nu sunt la fel de obsedat , stau mai mult sa am grija de forum
Pagina 1 din 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30
Subiecte similare
» Jocuri in topic
» cum sam pun jocuri pe forum
» Cum pot sa imi adaug si eu jocuri
» jocuri pe forum
» Se poate sa pun jocuri pe forum?
» cum sam pun jocuri pe forum