Jocuri Video
Pagina 9 din 30 • Distribuiţi
Pagina 9 din 30 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 30
Jocuri Video
Rezumarea primului mesaj :
In acest topic puteti discuta despre jocuri video.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
In acest topic puteti discuta despre jocuri video.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
Ultima editare efectuata de catre Luky in Joi Dec 10, 2009 11:21 pm, editata de 1 ori
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Jocuri Video
Ieoiri In legatura cu GTA SA este adevarat ca prima data am terminat jocu intr-o luna adica misiunile principale si este adevarat mai sunt cateva misiuni care nu se termina pentru a nu se plictisi cei care il joaca dar eu m-am referit ca am terminat toate cele 356 sau nu mai stiu cate misiuni principale(*m-am lasat de el acu vreo 3 luni)
Si in legatura cu HL2 cred 1000% ca este mai reusit decat CS de miliartde de ori si din faptul ca nu l-am jucat dar exista Youtube
Si in legatura cu HL2 cred 1000% ca este mai reusit decat CS de miliartde de ori si din faptul ca nu l-am jucat dar exista Youtube
Lizzard a scris:Si eu joc Triburile.Este un joc cat de cat frumos, am cont pe lumea 10.
Tot ce e mai nasol la joc este ca iti ia o groaza de timp sa cuceresti un sat fie de barbari fie de un alt jucator deoarece se misca nobilul incet si incetineste si trupele.
In rest este frumos
is pe lumea 14
Kegan a scris:CS-ul e expirat de acum, cel putin din punctul meu de vedere. Peste tot auzi numai de CS, nume de CS, forumuri, site-uri, retele etc. O manie! Recomand mai bine un joc de strategie online, ca Triburile, The West sau Travian. Din acestea ai ce invata, fata de CS. Oricum, fiecare este liber sa aleaga ce doreste.
jumatate de populatie joaca cs si tu zici ok e expirat?)
:TizZoR:Vă reamintesc că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Vizitato- Vizitator
poate ca pentru unii cs este expirat, dar multa lume il joaca
Vizitato- Vizitator
Jocurile mele preferate sunt: Counter strike Source,Counter Strike 1.6,GTA 4,Prototype.
Aum joc css in loc de cs.Ca ii mai fain css
Aum joc css in loc de cs.Ca ii mai fain css
fifticent- Membru Forumgratuit
Varsta : 34
Localizare : Cluj
Data înscrierii : 14/06/2009
Mulțumiri : 0
Apropo de CS, stiti probabil ca este de fapt un mod al Half-Life.
Ati jucat vreunul din voi Half-Life 2?
da am jucat Half-life 2 si mia placut
am auzit si eu ca este foarte bun Half Life 2, de aceea am intrebat. Dar nu inteleg de ce tineti cu dintii de CS cita vreme exista alte jocuri similare sau chiar mai bune. Sint atitia ani de cind la salile de net tot CS se joaca, generatie dupa generatie. Fenomenul asta e doar in Romania, in alte tari s-au orientat jucatorii spre MMORPG-uri
eu am o parere foarte prosta despre counter strike ...
Multi sau nascut obsedati de cs si eu mai dau mass-uri...dar nici chiar 150 de zi pentru 1 server de counter strike:D
Multi sau nascut obsedati de cs si eu mai dau mass-uri...dar nici chiar 150 de zi pentru 1 server de counter strike:D
eu mai joc si crossfire... este aproape ca si counter-strike
Vizitato- Vizitator
joc si eu cross fire dar este cel mai marfa dupa parerea mea Ghost Busters - The video Game sau Ice Age 3
Am jucat si eu Cross Fire este tot un fel de Counter-Strike ! Dar tot cs ramane mai bun zic eu dar asta nu inseamna ca sunt obsedat de COunter-Strike
Pagina 9 din 30 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 30
Subiecte similare
» Jocuri in topic
» cum sam pun jocuri pe forum
» Cum pot sa imi adaug si eu jocuri
» jocuri pe forum
» Se poate sa pun jocuri pe forum?
» cum sam pun jocuri pe forum
» Cum pot sa imi adaug si eu jocuri
» jocuri pe forum
» Se poate sa pun jocuri pe forum?
Pagina 9 din 30