Jocuri Video
Pagina 14 din 30 • Distribuiţi
Pagina 14 din 30 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30
Jocuri Video
Rezumarea primului mesaj :
In acest topic puteti discuta despre jocuri video.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
In acest topic puteti discuta despre jocuri video.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
Ultima editare efectuata de catre Luky in Joi Dec 10, 2009 11:21 pm, editata de 1 ori
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Jocuri Video
Am auzit doar de Fifa , dar nu m-am jucat .
Ce parere aveti despre Sims 2?
http://www.sims2freedownloads.com/wp-content/uploads/2009/05/sims2_cover.jpg
http://www.sims2freedownloads.com/wp-content/uploads/2009/05/sims2_cover.jpg
Ma nu stiu ce va jucati voi... dar mie cel mai mult imi place sa joc GTA4 cu toate setarile de grafica la maxim la video proector, se vede superb si mare (diagonale de 3x2.5 metri, mai realistic, in rest pe pc ma joc MuOnline ( grafika nu este cine stie ce dar la versiunile noi, se pune pe picioare)
Sirius a scris:ce parere aveti despre crossfire??? :>
Nu este de loc rau , dar este facut dupa Counter Strike , mod respawn , m-am jucat acum 1 an si mai mult de o jumatate de ore nu puteam sa ma joc , ameteam pur si simplu nu stiam unde sa mai trag ... grafica nu e cine stie ce , chiar putin mai jos decat Counter Strike
Mojo a scris:Ma nu stiu ce va jucati voi... dar mie cel mai mult imi place sa joc GTA4 cu toate setarile de grafica la maxim la video proector, se vede superb si mare (diagonale de 3x2.5 metri, mai realistic, in rest pe pc ma joc MuOnline ( grafika nu este cine stie ce dar la versiunile noi, se pune pe picioare)
Da am auzit ca are grafica super daca ,, calculatorul iti suporta dar la grafica mica ii mai naspa decat GTA SA.
Sims 2? Perfect...Aş vrea să îl iau..dacă am de unde!
Adică eu am căutat sims 2 , dar nimic! Să îmi daţi şi mie un link de unde se downloadează..
Counter Strike? Mă joc foarte mult ... Doar că mă joc deathrun, nu normal. Îmi place. Eu am preferat un gen de joc mult mai simplu cu nişte capcane,fără împuşcături .
Adică eu am căutat sims 2 , dar nimic! Să îmi daţi şi mie un link de unde se downloadează..
Counter Strike? Mă joc foarte mult ... Doar că mă joc deathrun, nu normal. Îmi place. Eu am preferat un gen de joc mult mai simplu cu nişte capcane,fără împuşcături .
Dupa un timp sims devine plictisitor eu as alege jocurile care au Chat si poti sa socializezi acuma depinde fiecare cu opinia lui.
Încă ceva nou.
vSide, este un joc super tare..Încercaţi'l , sigur o să vă placă. Acest joc are chat, poţi să dansezi , să te duci la cumpărături , să îţi faci casă , să obţii bani prin nişte întrebări secrete de la nişte roboţi , să descoperi secrete multe, are 10 levele, de la 0 la 10, eu sunt la 7.
Descoperiţi vSide mai bine! Dacă vă faceţi cont şi vă jucaţi, sunteţi cei mai tari .
vSide, este un joc super tare..Încercaţi'l , sigur o să vă placă. Acest joc are chat, poţi să dansezi , să te duci la cumpărături , să îţi faci casă , să obţii bani prin nişte întrebări secrete de la nişte roboţi , să descoperi secrete multe, are 10 levele, de la 0 la 10, eu sunt la 7.
Descoperiţi vSide mai bine! Dacă vă faceţi cont şi vă jucaţi, sunteţi cei mai tari .
Posteaza si tu o poza ca de la fifa pana la metin si wow toata lumea stie de jocurile alea .Pune si tu o poza cu vSide.
E ilegal sa downloadezi jocul Sims 2 ...poti sa-l cumperi de la mall...Music a scris:Sims 2? Perfect...Aş vrea să îl iau..dacă am de unde!
Edit: Sau cauta pe site-uri de licitatii...gasesti o groaza
O fi ilegal sa descarci sims 2, dar e mai bine decat sa dai bani pe el........apropo ce parere aveti despre jocul METIN2 sau WoW care e mai fain?
Aleg WoW.Am cumparat jocul cu toate expansiunile si joc pe retail o grafica super siGarantez 100,9% ca jocul cumparat nu contine erori Iar serverul nu contine buguri(bug=eroare de genul wall climb sau altele) daca doriti si daca am permisiunea as putea posta diferite screnshoturi facute in timpul jocului{nu am facut video ca as fi avut lag 100%}Str33tSkate a scris:O fi ilegal sa descarci sims 2, dar e mai bine decat sa dai bani pe el........apropo ce parere aveti despre jocul METIN2 sau WoW care e mai fain?
Pagina 14 din 30 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30
Subiecte similare
» Jocuri in topic
» cum sam pun jocuri pe forum
» Cum pot sa imi adaug si eu jocuri
» jocuri pe forum
» Se poate sa pun jocuri pe forum?
» cum sam pun jocuri pe forum
» Cum pot sa imi adaug si eu jocuri
» jocuri pe forum
» Se poate sa pun jocuri pe forum?
Pagina 14 din 30