[Subiect unic] Fotbalul
Pagina 3 din 18 • Distribuiţi
Pagina 3 din 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
[Subiect unic] Fotbalul
Rezumarea primului mesaj :
Buna tuturor!M-am gandit ca am putea discuta si despre asa ceva in aceasta sectiune.Un subiect interesant numit Fotbal.Aici puteti discuta totul despre fotbal, ce echipa va place, ce jucator favorizati, etc.
Spor la postat!
Acest subiect a fost marcat ca [Subiect unic] pentru a nu exsta mai multe topicuri pe aceeasi tema.
Buna tuturor!M-am gandit ca am putea discuta si despre asa ceva in aceasta sectiune.Un subiect interesant numit Fotbal.Aici puteti discuta totul despre fotbal, ce echipa va place, ce jucator favorizati, etc.
Spor la postat!
Acest subiect a fost marcat ca [Subiect unic] pentru a nu exsta mai multe topicuri pe aceeasi tema.
Vizitato- Vizitator
Re: [Subiect unic] Fotbalul
Echipa mea preferata Este F.C Arges
Jucator preferat : Messi:D
Jucator preferat : Messi:D
Din Romania imi place echipa Steaua!
Din afara imi place Machester UTD
Jucatori preferati : Machester UTD : C.Ronaldo
Steaua: Toja,M.Dayro!
Din afara imi place Machester UTD
Jucatori preferati : Machester UTD : C.Ronaldo
Steaua: Toja,M.Dayro!
Am fost pasioant de fotbal pana acum 3-4 ani. Acum mi-am dat seama ca el nu duce la nimic, decat la batai si capuri sparte din cauza unui gol. Se merita asta pentru o minge? Nu.
Echipele mele preferate sunt:
Dinamo=Romania
Manchester United=England
Dinamo=Romania
Manchester United=England
Kegan a scris:Am fost pasioant de fotbal pana acum 3-4 ani. Acum mi-am dat seama ca el nu duce la nimic, decat la batai si capuri sparte din cauza unui gol. Se merita asta pentru o minge? Nu.
Intradevar pe o parte ai dreptate, dar crede-ma daca ai fi tu in loc la galerie sa vezi cum te fura albitru pe fata, crede-ma, ai proceda la fel si tu...
Iti dau un exemplu, poate ai vazut si tu finala Cupei Romaniei, cand Timisoara a fost furata pe fata, desii sunt Clujean nu-mi plac hotii si Timisoara nu merita sa fie furata...
CONCLUZIE: Aceste batalii au loc tot pe baza faptului ca, conducerea e "MIZERABILA" si toti trag pentru ei (sa faca bani si avere) nu pt. PERFORMANTA!
Sper ca te-am lamurit
Echipa mea preferata e Steaua ...Jucator preferat in Romania nu am ...
In exterior imi place de Barcelona si Jucatorul meu preferat este Messi :X
PS:In Romania nu ai sa vezi echipe ca astea. (ex. Barca)
In exterior imi place de Barcelona si Jucatorul meu preferat este Messi :X
PS:In Romania nu ai sa vezi echipe ca astea. (ex. Barca)
Eu am doua echipe din Romania, Rapid Bucuresti (tin cu ei de la 6 anisori...) si Poli Timisoara (ca sunt din Timisoara, orasul alb-violet).
Pentru cei care au zis ca fotbalul nu inseamna nimic, dragi mei, credetima...poate pentru voi nu e important sa faci o miscare, sa mai slabesti si multe altele. Stand in fata calculatorului nu o sa facem nimic decat sa ne ingreunam viata la batranete. Un sport e bine pentru oricine, nu de performanta, dar sa te misiti, sa vezi cum e.
Nici eu nu practic fotbal de performanta, dar il practic jucand cam de 3 ori pe saptamana.
Kengan, eu nu cred ca o miscare strica. Eu nu cred ca dincolo in alte tari se intampla ca in mica noastra tara Romania. La noi la Romani nu se joaca din placere, se joaca pe bani, daca au bani multi, e bine totul...
Uitate si tu la acest minunat copil Cristiano Ronaldo, e tanar, joaca sportul asta din pasiune, nu pentru bani...
A fost domnul Hagi cat a fost, dar acuma avem pe Mute si Chivu...si alti jucatori. Doresc si in Romania sa se ajunga la asa cote la fotbal, adica sa se joace din placere, sa avem in viitor copii talentati. Si hai Romania sper sa ne califice Razvan Lucescu.
Pentru cei care au zis ca fotbalul nu inseamna nimic, dragi mei, credetima...poate pentru voi nu e important sa faci o miscare, sa mai slabesti si multe altele. Stand in fata calculatorului nu o sa facem nimic decat sa ne ingreunam viata la batranete. Un sport e bine pentru oricine, nu de performanta, dar sa te misiti, sa vezi cum e.
Nici eu nu practic fotbal de performanta, dar il practic jucand cam de 3 ori pe saptamana.
Kengan, eu nu cred ca o miscare strica. Eu nu cred ca dincolo in alte tari se intampla ca in mica noastra tara Romania. La noi la Romani nu se joaca din placere, se joaca pe bani, daca au bani multi, e bine totul...
Uitate si tu la acest minunat copil Cristiano Ronaldo, e tanar, joaca sportul asta din pasiune, nu pentru bani...
A fost domnul Hagi cat a fost, dar acuma avem pe Mute si Chivu...si alti jucatori. Doresc si in Romania sa se ajunga la asa cote la fotbal, adica sa se joace din placere, sa avem in viitor copii talentati. Si hai Romania sper sa ne califice Razvan Lucescu.
Pagina 3 din 18 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18
Subiecte similare
» Dependenta de internet
» [Subiect unic] Totul despre muzica
» [SUBIECT UNIC] Probleme de conexiune
» Cum atragi oameni catre forumul tau?
» [Subiect unic] Mentenanta pe forum
» [Subiect unic] Totul despre muzica
» [SUBIECT UNIC] Probleme de conexiune
» Cum atragi oameni catre forumul tau?
» [Subiect unic] Mentenanta pe forum
Pagina 3 din 18