[Subiect unic] Fotbalul
Pagina 2 din 18 • Distribuiţi
Pagina 2 din 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
[Subiect unic] Fotbalul
Rezumarea primului mesaj :
Buna tuturor!M-am gandit ca am putea discuta si despre asa ceva in aceasta sectiune.Un subiect interesant numit Fotbal.Aici puteti discuta totul despre fotbal, ce echipa va place, ce jucator favorizati, etc.
Spor la postat!
Acest subiect a fost marcat ca [Subiect unic] pentru a nu exsta mai multe topicuri pe aceeasi tema.
Buna tuturor!M-am gandit ca am putea discuta si despre asa ceva in aceasta sectiune.Un subiect interesant numit Fotbal.Aici puteti discuta totul despre fotbal, ce echipa va place, ce jucator favorizati, etc.
Spor la postat!
Acest subiect a fost marcat ca [Subiect unic] pentru a nu exsta mai multe topicuri pe aceeasi tema.
Vizitato- Vizitator
Re: [Subiect unic] Fotbalul
echipa mea preferata e Universitatea Craiova si imi place sa joc fotbal
ezlidor ... nani nu "stie vorbeste romaneste la noi"
eu tin cu echipa Manchester United si jucatorul meu preferat este Cristiano Ronaldo!
eu tin cu echipa Manchester United si jucatorul meu preferat este Cristiano Ronaldo!
Nu comentez :-"the_nainnain a scris:Fotbalul necesita putin efort, daca esti destept ..
MeSsI-Remus: e normal sa mai scriu si eu din cand in cand cresit. Sunt om, nu computer! ...
Fata de unii din utilizatorii acestui forum care scriu tot timpul gresit, eu gresesc foarte putin ... si atunci imi scoateti si mie ochiii ... uita-te pe forum si ai sa vezi la cate topicuri trebuie sa moderez eu in comparatie cu ceilalti utilizatori care ii intereseaza doar problemele personale ... eu si ceilalti moderatori trebuie sa intram pe tot felul de site-uri (scripturi, teme, etc.), trebuie sa consultam zilnic panourile de zeci de ori pentru a nu gresi ceea ce va spunem, trebuie sa fim atenti la toate actiunile voastre ... de unde atata timp ? ...
Va rugam, nu ne mai scoateti atata ochiii pentru unele greseli minore.
Nu vorbim urat, nu va luam peste picior, nu va dam informatii false, nu exageram in lucruri inutile ... si totusi voua nu va convine de noi ... nu ma intreb de ce ... dar haideti sa nu plecam de la subiect ...
Cand eram mic tineam cu Steaua, si din cate vad acum ... e una din cele mai slabute echipe ... se duce in jos.
Imi plac echipele englezesti : Liverpool , Arsenal si Manchester United !....consider ca, la ora actuala joaca cel mai complet fotbal ( daca pot sa ma exprim asa !) imbinand talentul, daruirea, maiestria , spectacolul cu fair-play-ul !
De 33 de ani tin cu Steaua !
De 33 de ani tin cu Steaua !
steaua din romania imi place foarte mult , iar din exterior imi place inter milan :X am fost pe stadionul lor . e super tare..la milano
Uite eu, de exemplu, de vreo 20 de ani, am ajuns la concluzia ca fotbalul este doar o afacere ( pentru ei), iar noi ca mincatori de seminte si bautori de bere in fata tv-ului, nu cistigam nimic.
De fapt cistigam :
Incarcarea cu energie negativa, plus diferite boli, cauzate de ce se consuma.
Iar cireasa de pe "coliva" este infarctul.
Pe care il mai fac unii.
Merita ?
Ar merita , daca ar mai exista fotbalul , ca sport, nu ca afacere, dar cind vezi atitia patroni "tobă de carte", docti, superinteligenti, facind ceea ce fac, si se mai si lauda cu asta, cum sa mai te poti uita la un meci ?
Toata stima pentru Hagi.
Singurul pe care il stimez , pentru ce a dat fotbalului, si noua, si pentru comportamentul lui, dupa retragere.
Pacat ca il umplu de mizerie , conationalii sai, ce traiesc in tîrle de aur.
De actualitate , ce sa spun ?
România - Serbia ? Ce poti spune ?
Sîrbii , au o echipa, care joaca si din pasiune pentru acest sport, nu doar pentru banii cistigati.
Ai nostri ?
Sunt plini de bani, cum sa mai joci fotbal, cind tu ai ceas de nu stiu cite zeci de mii de euro ?
Dau doar declaratii "belicoase", sa ne arate cit de buni sunt.
Aratati-ne ce buni sunteti, alde "Mutulică", in teren, nu la conferinte de presă.
O mare rusine, ce va mai dura, cred eu, inca 10 ani.
De fapt cistigam :
Incarcarea cu energie negativa, plus diferite boli, cauzate de ce se consuma.
Iar cireasa de pe "coliva" este infarctul.
Pe care il mai fac unii.
Merita ?
Ar merita , daca ar mai exista fotbalul , ca sport, nu ca afacere, dar cind vezi atitia patroni "tobă de carte", docti, superinteligenti, facind ceea ce fac, si se mai si lauda cu asta, cum sa mai te poti uita la un meci ?
Toata stima pentru Hagi.
Singurul pe care il stimez , pentru ce a dat fotbalului, si noua, si pentru comportamentul lui, dupa retragere.
Pacat ca il umplu de mizerie , conationalii sai, ce traiesc in tîrle de aur.
De actualitate , ce sa spun ?
România - Serbia ? Ce poti spune ?
Sîrbii , au o echipa, care joaca si din pasiune pentru acest sport, nu doar pentru banii cistigati.
Ai nostri ?
Sunt plini de bani, cum sa mai joci fotbal, cind tu ai ceas de nu stiu cite zeci de mii de euro ?
Dau doar declaratii "belicoase", sa ne arate cit de buni sunt.
Aratati-ne ce buni sunteti, alde "Mutulică", in teren, nu la conferinte de presă.
O mare rusine, ce va mai dura, cred eu, inca 10 ani.
Vizitato- Vizitator
Alex[o.O] a scris:Salut , echipa mea favorita este Fc Timisoara si jucator preferat ..sunt eu :X ) fiindca si eu joc fotbal
Tu ai 14 ani,poti juca doar la juniori
pOd- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 23/02/2009
Mulțumiri : 0
1960, ai dreptate !
...am ajuns la aceeasi concluzie cu a ta..... dar, in urma cu vreo 10 ani .....de atunci doar ascult rezultatele meciurilor ( sau ma uit la golurile marcate !!)...de vazut, nu ma uit decat la vreo finala de LC...in rest nu-mi mai pierd timpul cu ei ...nu se merita !
...am ajuns la aceeasi concluzie cu a ta..... dar, in urma cu vreo 10 ani .....de atunci doar ascult rezultatele meciurilor ( sau ma uit la golurile marcate !!)...de vazut, nu ma uit decat la vreo finala de LC...in rest nu-mi mai pierd timpul cu ei ...nu se merita !
Echipa mea preferata Dinamo :X
Jucator preferat: Niculescu
Jucator preferat: Niculescu
Echipa mea preferata Este [F.C Steaua Bucuresti]
Jucator preferat : Nu am toti imi plac cum joaca:D
Jucator preferat : Nu am toti imi plac cum joaca:D
Pagina 2 din 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Subiecte similare
» Dependenta de internet
» [Subiect unic] Totul despre muzica