[Subiect unic] Mentenanta pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme tehnice de nivel general :: Arhiva problemelor tehnice
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
[Subiect unic] Mentenanta pe forum
Buna ziua,am o problema foarte mare.nu stiu de ce dar nu mai functioneaza intr-un fel forumul,adica daca incerc sa posteaz un mesaj imi apare intr-o fereastra noua si srie asta:
ALFACRAFT.FORUMZ.RO
*** taguri adaugate
nici poza nu o pot da ca si acolo scrie asta??Ce e asta??
ALFACRAFT.FORUMZ.RO
Mentenanta in curs : Actualizeaza Inapoi la index
Serviciul este in acest moment in mentenanta dar va fi din nou disponibil in cateva momente.Veti gasi informatii utile pe Forumul de suport. Ne cerem scuze pentru inconvenienta creata. Va multumim pentru intelegere.
*** taguri adaugate
nici poza nu o pot da ca si acolo scrie asta??Ce e asta??
Re: [Subiect unic] Mentenanta pe forum
Salut,
Serverele FG sunt probabil in mentenanta. Forumul tau nu este singurul care are aceste probleme.
Serverele FG sunt probabil in mentenanta. Forumul tau nu este singurul care are aceste probleme.
Vizitator- Vizitator
Re: [Subiect unic] Mentenanta pe forum
Buna seara,
Tehnicienii efectueaza lucrari de mentenanta si de aceea nu puteti posta pe forum, in momentul in care lucrarile vor fi finalizate forumul dvs. va fi din nou disponibil.
Actualizare 05.11.2015:
Am fost informat in aceasta dimineata ca aseara au existat probleme la mai multe servere, in acest moment se depun eforturi pentru rezolvarea lor. Va multumim pentru rabdare, totul ar trebui sa revina la normal in curand.
Tehnicienii efectueaza lucrari de mentenanta si de aceea nu puteti posta pe forum, in momentul in care lucrarile vor fi finalizate forumul dvs. va fi din nou disponibil.
Actualizare 05.11.2015:
Am fost informat in aceasta dimineata ca aseara au existat probleme la mai multe servere, in acest moment se depun eforturi pentru rezolvarea lor. Va multumim pentru rabdare, totul ar trebui sa revina la normal in curand.
Subiecte similare
» [SUBIECT UNIC] Probleme de conexiune
» [SUBIECT UNIC] Nu apar subdomeniile cand vreau sa creez un forum nou!
» [SUBIECT UNIC] Tinyic nu incarca imaginile
» Cum atragi oameni catre forumul tau?
» [SUBIECT UNIC] Problema cu videoclipurile [HELP]
» [SUBIECT UNIC] Nu apar subdomeniile cand vreau sa creez un forum nou!
» [SUBIECT UNIC] Tinyic nu incarca imaginile
» Cum atragi oameni catre forumul tau?
» [SUBIECT UNIC] Problema cu videoclipurile [HELP]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme tehnice de nivel general :: Arhiva problemelor tehnice
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum