[Subiect unic] Fotbalul
Pagina 4 din 18 • Distribuiţi
Pagina 4 din 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
[Subiect unic] Fotbalul
Rezumarea primului mesaj :
Buna tuturor!M-am gandit ca am putea discuta si despre asa ceva in aceasta sectiune.Un subiect interesant numit Fotbal.Aici puteti discuta totul despre fotbal, ce echipa va place, ce jucator favorizati, etc.
Spor la postat!
Acest subiect a fost marcat ca [Subiect unic] pentru a nu exsta mai multe topicuri pe aceeasi tema.
Buna tuturor!M-am gandit ca am putea discuta si despre asa ceva in aceasta sectiune.Un subiect interesant numit Fotbal.Aici puteti discuta totul despre fotbal, ce echipa va place, ce jucator favorizati, etc.
Spor la postat!
Acest subiect a fost marcat ca [Subiect unic] pentru a nu exsta mai multe topicuri pe aceeasi tema.
Vizitato- Vizitator
Re: [Subiect unic] Fotbalul
In ultimul timp e mult mai dur fotbalul, se merge pe miza si nu pe spectacol. Ma refer la fotbal in general, nu doar la cel romanesc. Nu cred ca sint paseista, remarca asta au facut-o pe linga mine mai multi comentatori pe diverse canale sportive.
Pentru ca sint foarte multi bani in joc, nu cred ca mai isi permite vreun jucator sa faca "baletul" lui Dobrin sau al lui Maradona, cu riscul de a intoarce soarta partidei pierzind mingea.
Din ce in ce mai multe faulturi, accidente... in curind vor trebui sa poarte si fotbalistii echipamente precum in fotbalul american.
Eu una, sint stelista de atit de mult timp incit am impresia ca am fost dintotdeauna.
Dar avind in vedere calitatea scazuta la nivel international a acestui sport, in ultimul timp mi-am orientat atentia spre sporturi mai putin violente - gimnasitca, patinaj, saritura la trambulina
Pentru ca sint foarte multi bani in joc, nu cred ca mai isi permite vreun jucator sa faca "baletul" lui Dobrin sau al lui Maradona, cu riscul de a intoarce soarta partidei pierzind mingea.
Din ce in ce mai multe faulturi, accidente... in curind vor trebui sa poarte si fotbalistii echipamente precum in fotbalul american.
Eu una, sint stelista de atit de mult timp incit am impresia ca am fost dintotdeauna.
Dar avind in vedere calitatea scazuta la nivel international a acestui sport, in ultimul timp mi-am orientat atentia spre sporturi mai putin violente - gimnasitca, patinaj, saritura la trambulina
leoiri23 se joaca la mize mari, dar problema e ce se intampla in Romania e unicat. Nu cred ca mai e vreo tara cum e a noastra...
La noi se fac cele mai mare blaturi...acuma toti sunt judecati...
Sper sa pice Basescu asta anu asta...si sa ieie altcineva tara, dar sa faca ceva cu ea...numai pentru ei fac...
La noi se fac cele mai mare blaturi...acuma toti sunt judecati...
Sper sa pice Basescu asta anu asta...si sa ieie altcineva tara, dar sa faca ceva cu ea...numai pentru ei fac...
Echipa mea preferata este CFR Cluj si toti jucatorii echipei imi plac.Din exterior imi place echipa Inter Milan.
fifticent- Membru Forumgratuit
Varsta : 34
Localizare : Cluj
Data înscrierii : 14/06/2009
Mulțumiri : 0
Echipa Preferata Str :Manchester United
Echipa preferata Ro :Steaua
Jucator Preferat Manchester United:Cristiano Ronaldo
Jucator Preferat Steaua:Zapata
Jucator Preferat Steaua:Zapata
Salut.
Echipa preferata (RO): Steaua
Echipa preferata: Real Madrid
Jucator(i) Preferat(i): C.Ronaldo & Kaka
Portar: Van der Sar
Ronaldo: C.Ronaldo s-a transferat la Real Madrid.
Echipa preferata (RO): Steaua
Echipa preferata: Real Madrid
Jucator(i) Preferat(i): C.Ronaldo & Kaka
Portar: Van der Sar
Ronaldo: C.Ronaldo s-a transferat la Real Madrid.
Echipele mele favorite din fotbal:
Din Romania:Steaua
Din Strainatate:Real Madrid
Jucatori preferati:
Real Madrid:Cristiano Ronaldo
Steaua:Surdu (Nustiu imi place de el)
Din Romania:Steaua
Din Strainatate:Real Madrid
Jucatori preferati:
Real Madrid:Cristiano Ronaldo
Steaua:Surdu (Nustiu imi place de el)
Mie nu prea imi mai place,doar sa joa atat imi palce.
Pff...urasc fotbalul ...nu stiu de ce , dar nu imi place!
Echipa Preferata Str :Manchester United
Jucator Preferat Steaua:Grzelak,stancu,toja
Jucator Preferat Steaua:Grzelak,stancu,toja
Mie imi place mult fotbalul , cand am ocazia sa joc cu oricine ma invita la o partida de fotbal, nu zic 'nu' niciodata ! Cand eram mai mic ( pe la 11-12 ani ) am jucat la echipa cartierului meu (nu dau nume). Dar am vazut ca nu are rost pentru ca nu aveam conditiile in cartier pentru a juca totusi fotbal. Pe la 13 ani m-am 'mutat' la alt club de fotbal .. Acolo am jucat 3-4 luni , dar am vazut ca am sanse sa joc dion cauza varstei. Spun asta pentru ca erau 2 echipe .. Echipele cu copii intre 8-10 si echipele 14-16. Si eu nu ma incadram in nici una. De atunci nu am mai fost la echipe de fotbal. Joc doar ocazional , dar imi place foarte mult. Urmaresc si meciurile la TV. cand joaca Romania sau Dinamo. Ocazional ma duc si la stadionul din judetul meu, dar nu prea face performante si nu ma tenteaza sa ma duc prea des. Cam atat
Pagina 4 din 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Subiecte similare
» Dependenta de internet
» [Subiect unic] Totul despre muzica
» [SUBIECT UNIC] Probleme de conexiune
» Cum atragi oameni catre forumul tau?
» [Subiect unic] Mentenanta pe forum
» [Subiect unic] Totul despre muzica
» [SUBIECT UNIC] Probleme de conexiune
» Cum atragi oameni catre forumul tau?
» [Subiect unic] Mentenanta pe forum
Pagina 4 din 18